Кашчей написа:Мистри написа:Кашчей написа:Мистри написа:язе написа:1982 написа:Ето, дори в уикито има снимка на протокола ....
https://en.wikipedia.org/wiki/Molotov%E2%80%93Ribbentrop_Pact#The_secret_protocol
Отидете на "The secret protocol", вдясно е.![]()
Това е най- големия виц! Браво, разсмя ме.Най ми хареса подписа на Молотов.
Абе , Тизе, защо не ми обясниш лично кой е убил мои роднини 44-45 година?
Ако Хитлер беше спрял след Мюнхенския договор, никой нямаше да тръгне да комунизира България и твоите роднини щяха да са живи. Без "Барбароса" нещата сигурно щяха да са други в Европа.
Не ми пука за хитлер, сталин, рузвелт, монката от Мадрит,говорещият с теменужки, мистър 10 %, усмихнатият котарак, Б Б, ЦЦ, и останалите олигофрени.Пука ми, че все още-няколко месеца-съм принуден да живея в страна, в която преобладават такива.И че такива ме принуждават да напусна Татковината си и да зарежа всичко.
Това е твоят избор и ще направиш така, както си преценил, че ще е добре за теб, но надали тайният протокол е предизвикал избора ти.
Казвал съм ти мнението си за русенци.
Верно в тази държава нормален диалог няма.
Има само роби.Положение предизвикано от такива " тайни протоколи".Започвайки от Сан Стефано, минавайки през този , за който спорите, стигайки до кръглата маса 89–та година.Жив и здрав.