Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Мистри

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Мистри » 17 апр 2016 21:12

Кашчей написа:
Мистри написа:
Кашчей написа:
Мистри написа:
язе написа:
1982 написа:Ето, дори в уикито има снимка на протокола ....

https://en.wikipedia.org/wiki/Molotov%E2%80%93Ribbentrop_Pact#The_secret_protocol

Отидете на "The secret protocol", вдясно е. 8-) 8-)

Това е най- големия виц! Браво, разсмя ме. :lol: Най ми хареса подписа на Молотов. 8-)

Абе , Тизе, защо не ми обясниш лично кой е убил мои роднини 44-45 година?

Ако Хитлер беше спрял след Мюнхенския договор, никой нямаше да тръгне да комунизира България и твоите роднини щяха да са живи. Без "Барбароса" нещата сигурно щяха да са други в Европа.

Не ми пука за хитлер, сталин, рузвелт, монката от Мадрит,говорещият с теменужки, мистър 10 %, усмихнатият котарак, Б Б, ЦЦ, и останалите олигофрени.Пука ми, че все още-няколко месеца-съм принуден да живея в страна, в която преобладават такива.И че такива ме принуждават да напусна Татковината си и да зарежа всичко.

Това е твоят избор и ще направиш така, както си преценил, че ще е добре за теб, но надали тайният протокол е предизвикал избора ти.

Казвал съм ти мнението си за русенци. :lol:
Верно в тази държава нормален диалог няма.
Има само роби.Положение предизвикано от такива " тайни протоколи".Започвайки от Сан Стефано, минавайки през този , за който спорите, стигайки до кръглата маса 89–та година.Жив и здрав.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 17 апр 2016 21:20

Мистри написа:
Кашчей написа:
Мистри написа:
язе написа:

https://en.wikipedia.org/wiki/Molotov%E2%80%93Ribbentrop_Pact#The_secret_protocol

Това е най- големия виц! Браво, разсмя ме. :lol: Най ми хареса подписа на Молотов. 8-)

Ако Хитлер беше спрял след Мюнхенския договор, никой нямаше да тръгне да комунизира България и твоите роднини щяха да са живи. Без "Барбароса" нещата сигурно щяха да са други в Европа.

Не ми пука за хитлер, сталин, рузвелт, монката от Мадрит,говорещият с теменужки, мистър 10 %, усмихнатият котарак, Б Б, ЦЦ, и останалите олигофрени.Пука ми, че все още-няколко месеца-съм принуден да живея в страна, в която преобладават такива.И че такива ме принуждават да напусна Татковината си и да зарежа всичко.

Върви на майната си! Сбогом. Дойде време в България да останат само патриотите. Роден съм в България, живея в България... ще умра в България. Защото съм българин...
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 17 апр 2016 21:21

язе написа:
Мистри написа:
Кашчей написа:
Мистри написа:
язе написа:

Върви на майната си! Сбогом. Дойде време в България да останат само патриотите. Роден съм в България, живея в България... ще умра в България. Защото съм българин...

Направи го.Сега.На тези , за които си гласувал, не им пука за теб.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 апр 2016 21:26

язе написа:
1982 написа:
язе написа:
Ти земи да разясниш на аудиторията, как Труман се е сдобил с копие на таен договор между СССР и Германия.

Не се иска много акъл, че да се досетиш, че американците са се сдобили с доста нацистки документи при окупацията на страната след войната. Но ти си русофил, ясно е че нямаш много мозък. :lol: :lol: :lol:

Таен договор бе лапнишаран! Кви нацистки документи, кви пет лева... :lol: Пращиш от акъл, чесно...

Нали пак е документ тоя таен договор, бе, комуненце, да не е невидим ??! След войната нацистка Германия е окупирана и сума документи, тайни и не тайни, попадат в ръцете на САЩ, СССР, Великобритания и т.н.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 апр 2016 21:29

Кашчей написа:

Аха, и Рибентроп се е разписал на двата екземпляра на немски, докато Молотов е с един руски и един немски подпис. За печати няма да говорим, защото не е официален документ, а таен протокол, на който липсва първата страница :roll:

Не липсва, просто само тази част са постнали уики-то, понеже касае подтемата. Аман от тъпи русофили. :lol: :lol: :lol:

Искахте линк, като ви се даде линк, пак недоволни ..... карай, всичко е заговор на злите янки, нацистка Германия и СССР никога не са се договаряли за нищо.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 апр 2016 21:31

1982 написа:
язе написа:
1982 написа:
язе написа:
Ти земи да разясниш на аудиторията, как Труман се е сдобил с копие на таен договор между СССР и Германия.

Не се иска много акъл, че да се досетиш, че американците са се сдобили с доста нацистки документи при окупацията на страната след войната. Но ти си русофил, ясно е че нямаш много мозък. :lol: :lol: :lol:

Таен договор бе лапнишаран! Кви нацистки документи, кви пет лева... :lol: Пращиш от акъл, чесно...

Нали пак е документ тоя таен договор, бе, комуненце, да не е невидим ??! След войната нацистка Германия е окупирана и сума документи, тайни и не тайни, попадат в ръцете на САЩ, СССР, Великобритания и т.н.

Берлин от кого е превзет и дали от 2-и май до 8-и май са влизали американци в него, или Хитлер е държал такъв договор в Бергенсхоф?! Между другото, защо последните страници, с подписите, на руски и немски, имат разлики в текста?! Дори и в датата има разлики!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 апр 2016 21:34

Кашчей написа:Берлин от кого е превзет и дали от 2-и май до 8-и май са влизали американци в него, или Хитлер е държал такъв договор в Бергенсхоф?!

Първо, не е Бергенсхоф, а Бергхоф.

Второ, ти явно си наясно всеки нацистки документ къде точно е държан, така че няма да споря с дървения философ на форума.

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 17 апр 2016 21:36

Кашчей написа:
1982 написа:
язе написа:
1982 написа:
язе написа:

Берлин от кого е превзет и дали от 2-и май до 8-и май са влизали американци в него, или Хитлер е държал такъв договор в Бергенсхоф?! Между другото, защо последните страници, с подписите, на руски и немски, имат разлики в текста?! Дори и в датата има разлики!

Бергенхоф.Научи поне един чужд език.
Последна промяна от Мистри на 17 апр 2016 21:44, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 апр 2016 21:42

1982 написа:
Кашчей написа:Берлин от кого е превзет и дали от 2-и май до 8-и май са влизали американци в него, или Хитлер е държал такъв договор в Бергенсхоф?!

Първо, не е Бергенсхоф, а Бергхоф.

Второ, ти явно си наясно всеки нацистки документ къде точно е държан, така че няма да споря с дървения философ на форума.

Междудържавен договор се съхранява не в личната вила на министър-председателя, колкото и да е таен.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 апр 2016 21:42

Ето, за дървения философ специално:

The German original of the secret protocols was presumably destroyed in the bombing of Germany, but in late 1943, Ribbentrop had ordered that the most secret records of the German Foreign Office from 1933 on, amounting to some 9,800 pages, be microfilmed. When the various departments of the Foreign Office in Berlin were evacuated to Thuringia at the end of the war, Karl von Loesch, a civil servant who had worked for the chief interpreter Paul Otto Schmidt, was entrusted with these microfilm copies. He eventually received orders to destroy the secret documents but decided to bury the metal container with the microfilms as a personal insurance for his future well-being. In May 1945, von Loesch approached the British Lt. Col. Robert C. Thomson with the request to transmit a personal letter to Duncan Sandys, Churchill's son-in-law. In the letter, von Loesch revealed that he had knowledge of the documents' whereabouts but expected preferential treatment in return. Colonel Thomson and his American counterpart Ralph Collins agreed to transfer von Loesch to Marburg in the American zone if he would produce the microfilms. The microfilms contained a copy of the Non-Aggression Treaty as well as the Secret Protocol. Both documents were discovered as part of the microfilmed records in August 1945 by the State Department employee Wendell B. Blancke, head of a special unit called "Exploitation German Archives" (EGA)

Върни се в “Свободна зона”