Филми които си заслужават да гледате

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hajitsu

Re: Филми които си заслужават да гледате

Мнениеот hajitsu » 13 ное 2013 19:39

Scarface (класика!), Lawless, Cellular, Revolver, Knockatound Guys - други страхотни филми! 8-)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 ное 2013 19:40

Laetitia написа:
smoothc написа:Забелязвам яркото присъствие на Ръсел Кроу в твоята колекция :) Поздравления!'
Мда, и аз това забелязах - Ръсел е голяма работа!

Бих добавила "А good year", отново е с него, а режисьор е Ридли Скот ("Гладиатор").

Определено е страхотен,един от най-добрите акьори в Холивуд.
Едни от най-култовите филми от първото десетилетие на 21-век са именно с негово участие!
Със сигурност върхът в неговата кариера(до този момент) е "Гладиатор",филм който абсолютно заслужи всички отличия и награди,и в частност за себе си получи "Оскар" за най-добър актьор...но по мое мнение,това не е най-добрата роля(както мнози биха казали)...Да,той изигра перфектно ролята на Максимус,но някак си тя не бе неговото амплоа,сякаш тя не разкри/ваше напълно перфектните му актьорски качества,докато ролята на Капитан Джак(от филма Господар и Командир)...едва ли има друг актьор на света,който да я изиграе така блестящо и истински(просто да пресъздаде образа),така както Ръсъл Кроу!

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 ное 2013 19:54

hajitsu написа:Scarface (класика!), Lawless, Cellular, Revolver, Knockatound Guys - други страхотни филми! 8-)

За теб специално препоръчвам:
Road to Perdition
The Score
American History X
The Boondock Saints

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 13 ное 2013 20:05

smoothc написа:Определено е страхотен,един от най-добрите акьори в Холивуд.
Едни от най-култовите филми от първото десетилетие на 21-век са именно с негово участие!
Със сигурност върхът в неговата кариера(до този момент) е "Гладиатор",филм който абсолютно заслужи всички отличия и награди,и в частност за себе си получи "Оскар" за най-добър актьор...но по мое мнение,това не е най-добрата роля(както мнози биха казали)...Да,той изигра перфектно ролята на Максимус,но някак си тя не бе неговото амплоа,сякаш тя не разкри/ваше напълно перфектните му актьорски качества,докато ролята на Капитан Джак(от филма Господар и Командир)...едва ли има друг актьор на света,който да я изиграе така блестящо и истински(просто да пресъздаде образа),така както Ръсъл Кроу!
Един от любимците ми е, преди него са само Робърт де Ниро и Ал Пачино. :) "Гладиатор" пък ми е в топ 3 на филмите, защото съм запалена по латинския и Древен Рим.
За мен ролята на Максимус бе перфектна за него, защото образът е многолик - мъж на честта, воин, баща, съпруг, приятел - Кроу успява по много убедителен начин да се превъплъти във всичко.

За срам и позор, още не съм гледала "Красив ум"... :oops:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 13 ное 2013 20:19

fr3ak_boy написа:Ще препоръчам филма The Perfect Host от 2010. Който не го е гледал, горещо препоръчвам да го гледа. Лично аз бях впечатлен от сценария. Ако трябва да оценя само него получава 12 от 10. Актьорската игра също е на ниво. Лично за мен ефектите на моменти куцат, но не пречат като цяло на впечатлението от филма.

Подкрепям! Филма е много добър 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 13 ное 2013 20:40

smoothc написа:Забелязвам яркото присъствие на Ръсел Кроу в твоята колекция :) Поздравления!
Другото,което мога да отбележа,че си фен на микса от жанрове трилър/мистерия/драма,за което отново те поздравявам.
В този ред на мисли(тъй като виждам,че не присъстват в твоята колекция),бих ти препоръчал няколко много добри филма:
1.Identity (2003)
2.The Life of David Gale (2003)
3.Perfect Stranger (2007)
4.Flawless (2007)
5.The Prestige(2006)
6.Sleuth(2007)
7.The Quiet American(2002)
*4-7 Майкъл Кейн е винаги брилянтен,просто няма слаб филм този актьор!
Поздрави!

Е ся като минах през другия комп и видях колко много филми съм пропуснал да напиша : The Prestige, Lord of the rings, The Shawshank redemption, Silence of the lambs, Enemy at the gates, Memento (малко е психарски, не е за всеки) , Catch me if you can - един от малкото леки филми, които са ми харесали, Der Untergang, The Illusionist, Im a legend, Sherlock Holmes,Deja vu, The ghost writer, Men of honour както и две класики от източното кино - Red cliff, Warlords
И пак съм забравил нещо, трябва да си разгледам и преносимия твърд диск и cd-тата.
The quiet american съм го гледал, много е хубав.Другите ще ги погледна като имам време, но има и доста други филми, които съм си наумил да гледам.

Laetitia написа:За срам и позор, още не съм гледала "Красив ум"... :oops:

Най-силната му роля :!: Да знаеш, че на речта му накрая на филма ще плачеш, така че приготви кърпички.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 13 ное 2013 20:49

daduradam написа:Най-силната му роля :!: Да знаеш, че на речта му накрая на филма ще плачеш, така че приготви кърпички.
А, нямам никакви съмнения, че ще плача. Аз на почти всички филми накрая му удрям един рев - къде от тъга, къде заради хепи енд-а. :lol:
На "Кръстникът", "Гладиатор" и "Смело сърце" направо съм се дехидратирала...
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 13 ное 2013 20:56

[wrapimg=]http://img.zamunda.net/bitbucket/918/ThePrestige_bd.jpg[/wrapimg]

[wrapimg=]http://img.zamunda.net/bitbucket/349/The%20Good%2C%20the%20Bad%20and%20the%20Ugly%201966%20x264%20DTS%20-%20WAF.jpg[/wrapimg]

[wrapimg=]http://img.zamunda.net/bitbucket/659/The.Dark.Knight.2008.480p.BRRip.XviD.AC3-CiNT.jpg[/wrapimg]

[wrapimg=]http://img.zamunda.net/bitbucket/227/23qxro9.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 14 ное 2013 09:58

Пичове, за колежката е нормално, ама вие с тоя чичо Ръсел, нещо "very gay" стават нещата :mrgreen: :lol: Още малко ще кажете, че сте фенове на Матю Маконъхи ( мисля, така беше :? ) :mrgreen: Аз съм фен на гангстерските филми, така че The Godfather, Once upon a time in America, Gangs of New York, Lawless, Good Fellas, Scarface, The Usual Suspects, The Untouchables ( препоръчвам :!: - филм с Конъри, Костнър, Гарсия и ДеНиро не се изпуска ;) ) - тоя от 1984, че сега има някакъв френски, комедия, който бил също много добър ;) "Road to Perdition" е чудесен избор, рядка екшън роля на Том Ханкс
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 14 ное 2013 11:12

Какво му е гейското на Ръсел Кроу :?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”