Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот 1982 » 05 фев 2016 14:01

pampi написа:Бе то и аз чакам да ми покажеш договора между Куба и САЩ за Гуантанамо, ама ... кво става, проблем с Нета ли имаш или Фидел не вдига телефона? :lol:

Оценявам поредния ти жалък опит, но не виждам защо трябва да доказвам очеваден исторически факт:

https://en.wikipedia.org/wiki/Cuban%E2%80%93American_Treaty
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 05 фев 2016 14:02

pampi написа:
1982 написа:
il4o_iliew написа:
За доказателствата - точно ти да го пишеш ?!?! :shock: :shock:

Показах ти документи, които са коментирани като автентични от висши служители на американското военно разузнаване. Показах ти видео на хора, които стачкуват в Япония-случаи на изнасилвания и убийства, които са потвърдени и доказани.

Не, не, няма така лесно да ми минеш, моето момче, тея манипулации някъде другаде.

Много добре знаеш за кое пиша, за кои неща те хванах в лъжа, как цитираш някакви помии, където си ги чел Бог знае къде, но ги пишеш тук като някакви факти. ;) ;) За тях чакам.

Бе то и аз чакам да ми покажеш договора между Куба и САЩ за Гуантанамо, ама ... кво става, проблем с Нета ли имаш или Фидел не вдига телефона? :lol:

82-ката бачка само с факсове :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 05 фев 2016 14:05

1982 написа:Оценявам поредния ти жалък опит, но не виждам защо трябва да доказвам очеваден исторически факт:

Сериозно ли го пусна това? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 05 фев 2016 14:08

1982 ако си мислиш, че живея, за да те убеждавам/ да се оправдавам за нещо пред теб, грешиш. Това е форум, а не съд.

Ей го, латерната си ти, безгрешния! :lol:
Другите не заслужават даже да дишат въздуха ти , камо ли да ги озарят идеите ти! Аферим, баби, голем си!

Когато един човек е силно привързан-до степен на обсебеност с мнението си-той е готов да го защитава докрай! Ако някой оспори мнението му и приведе доказателства, че е невярно, той е готов да убие човека. Егото му е заложено на карта. Той знае, той е мъдрия, истината е само една и той само той я е научил. Другите са слаби, невежи, неграмотни, малоумни/или по-лошото другите си измислят разни неща от помийни ями, които ползват като източници за да му опровергаят истината! Неговата истина, единствената, сакралната. Целия свят влиза в конспирация, за да води информационна, психологическа война срещу него и неговата истина.

Не им е лесно на такива хора... А колко по-различен може да светът ако си отворят съзнанието и се освободят от догмите. Ако приемат различното мнение. Най-големите учени и откриватели са били нестандартни, новатори, съвременниците им са се присмивали, смятайки ги за луди. Добре, че са били те, а не такива като 1982, за да върви света напред, за да прогресира човечеството.

“In a mad world only the mad are sane.”
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 фев 2016 14:11

1982 написа:
pampi написа:Бе то и аз чакам да ми покажеш договора между Куба и САЩ за Гуантанамо, ама ... кво става, проблем с Нета ли имаш или Фидел не вдига телефона? :lol:

Оценявам поредния ти жалък опит, но не виждам защо трябва да доказвам очеваден исторически факт:

Кво става бе, каква е тази википедия? :lol:
Ей смешко, да ти разяснявам ли какво е това междудържавен договор? Кво ми се сучеш, като смок върху горещ пясък? Официален документ ми покажи, въз основа на който САЩ са в Гуантанамо. Такъв документ имаше между Обединеното Кралство и Китай за Хонг Конг, срокът по договор изтече и Китай си прибра мегаполиса.
Размърдай се и покажи документ, кога САЩ трябва да напуснат Куба по договор!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 фев 2016 14:14

pampi написа:
1982 написа:

Ей смешко, да ти разяснявам ли какво е това междудържавен договор? Кво ми се сучеш, като смок върху горещ пясък? Официален документ ми покажи, въз основа на който САЩ са в Гуантанамо. Такъв документ имаше между Обединеното Кралстро и Китай за Хонг Конг, спокът по договор изтече и Китай си прибра мегаполиса.
размърдай се и покажи документ, кога САЩ трябва да напуснат Куба по договор!

Ти няма как да разясниш каквото и да е, просто защото си един прост и кух русофил.

Както казах в по-предния си пост, няма нужда да доказвам очевадни исторически факти, те са налице, оценявам желанието ти да се заяждаш, но ми е много скучно да обяснявам как слънцето изгрява от изток, след като то е видно за всеки. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 05 фев 2016 14:15

1982 написа:Ти няма как да разясниш каквото и да е, просто защото си един прост и кух русофил.

Стига си обиждал, бе, всеки път когато нещо не ти отърва почваш да псуваш и окачествяваш хората.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 05 фев 2016 14:17

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Ти няма как да разясниш каквото и да е, просто защото си един прост и кух русофил.

Стига си обиждал, бе, всеки път когато нещо не ти отърва почваш да псуваш и окачествяваш хората.

Първите седем години...
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 05 фев 2016 14:21

il4o_iliew написа:Първите седем години...

Е, то е смешно вече, всеки втори пост му е обида и после вика на другите, че не можело да води дискусия с тях, щото били тъпаци...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 фев 2016 14:25

1982 написа:
pampi написа:
1982 написа:

Ей смешко, да ти разяснявам ли какво е това междудържавен договор? Кво ми се сучеш, като смок върху горещ пясък? Официален документ ми покажи, въз основа на който САЩ са в Гуантанамо. Такъв документ имаше между Обединеното Кралстро и Китай за Хонг Конг, спокът по договор изтече и Китай си прибра мегаполиса.
размърдай се и покажи документ, кога САЩ трябва да напуснат Куба по договор!

Ти няма как да разясниш каквото и да е, просто защото си един прост и кух русофил.

Както казах в по-предния си пост, няма нужда да доказвам очевадни исторически факти, те са налице, оценявам желанието ти да се заяждаш, но ми е много скучно да обяснявам как слънцето изгрява от изток, след като то е видно за всеки. :mrgreen: :mrgreen:

Приклещих ли те, лъжльо? :lol:
Исторически факт е, че не можеш на две магарета слама да разделиш и не си прочел през живота си даже и пет книги. Чел ли си разказа "Козият рог" от Хайтов? Не ми отговаряй, знам, че не си го чел. 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Свободна зона”