Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

il4o_iliew
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот il4o_iliew » 05 фев 2016 13:22

Илчо, присмивам се единствено на твоето нещастие, защото ти наистина си един вътрешно нещастен човек. ;) ;)

Това, че се присиваш само на моето нещастие не те прави по-добър човек. Просто индикира, че имаш сериозни психически проблеми, с които трябва да се заемеш час по-скоро. Това, което прави хората такива, каквито сме е човещината и съпричастността. Присмиването и подиграването на чуждото нещастие е признак на егоцентризъм и извратеност. Затова ти казах, че те съжалявам.
Няма как да се дискутира нормално с човек, който пише как САЩ създали СССР, САЩ ограбили България, САЩ създали ИДИЛ, САЩ ръководели ЕС, САЩ финансирали Хитлер и т.н., ти си въртиш като латерна едни и същи глупости, всеки Божи ден.

Запомни едно нещо от мен. Това, че не може да възприемеш една теза за вярна не ти дава правото да атакуваш човека, който я изказва. Един много по-велик човек от мен и от теб е казал: "Може да не съм съгласен с мнението на някого, но бих убил всеки, който му попречи да го изкаже свободно." Едно мнение може да не ти харесва, може да ти харесва, няма значение. Никога не нападай и никога не съди човек за възгледите му. Никога! Освен ако не ти налага насилствено с цел лична изгода. Не искам да се съгласяваш с мен. Бога ми въобще не ме интересува дали си съгласен с мен. Данък обществено мнение не плащам. Просто остави хората да се изказват свободно без да ги обиждаш, квалифицираш и припознаваш за врагове. Толкова ли е трудно?
В началото наистина се опитах да проведа някакъв разумен диалог с теб, но това е невъзможно, за съжаление, тук подобно нещо няма как да стане. Станко, ти, двамата руснаци и сие, си мелите една и съща пропаганда, няма дори опит да погледнете на нещата поне малко обективно. ;)

Всяко изказано мнение е субективно. Дори и твоето, дори всяко друго. Не може да претендираш, че твоето мнение е по-обеткивно, както и че нашето е по-обективно. Просто приеми, че всеки има различно мнение. В това няма нищо лошо. Проблемът е когато твоето мнение стане част от егото ти. Тогава вече почваш да го защитаваш с цената на всичко. Истината няма значение. Важното е ти да си правия. Така не става.

Когато кажеш нещо-докажи го. Не обиждай хората, които имат различно мнение от твоето. Научи се на възпитание и изслушване. Стига с това презрение и омраза от всеки твой пост.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 фев 2016 13:24

fcb_bg написа:
petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:
THE G.A.M.E написа:
pampi написа:Доста си се заблудил, драги. САМИ се наебахме, за да угодим на новите съюзници.

Аха, ясно.
Руснаците, както винаги, немат нищо общо с нас и въобще, случилото се, както и със случващото се в Страната ни.
Добре. :lol:

Гадните руснаци си плащаха 100 милиона доларес на Украйна за базаат в Крим, дори и в годината на конфликта с Грузия, когато украинците се опитаха да блокират руските кораби. И въпреки че украинците въоръжаваха задрво грузинците когато се готвеха за конфликта, пак си им платиха наема.
Ми мириканците шо не плашат, ми е чудно. Пари ли немат? Да им заформим ли DMS некакъв?

Така авторитетно го казваш,сякаш ти си нареждал преводите.

Запитай украинския посланик дали руснаците са правели изваждане на 100 милиона при укеаински превод за газ дори и при управлението на Ющченко. Балтаджи надали ще ти откаже.
Немцов беше съветник на Юшченко между другото, кат го споменах.

Все повече се убеждавам,че няколкото русначета ,пишещи тук,сте от службите.Прекалено много информация от най-високо и секретно ниво имате.
Знаете за секретни договори на България,кой плаща и кой не,за Русия и САЩ да не говорим.А уж сте тук съвсем случайно.На такива като вас ли им казват
"петата колона"

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 фев 2016 13:26

ivan56 написа:
fcb_bg написа:
ivan56 написа:Янките са тук да пръскат с кемтрейлс и да изтровят българският народ 8-)

Шшшш, намали малко Алфата, лееек... :mrgreen:

Смееш се ти,ама това го ръсят млади хора.Хич не е за смях
И да Алфа, го бяха пуснали това клипче, на някакъв пич който живеел в Испания и като се върнал тук детето почнало да се разболява, щото били пръскали.И кажи, как може да му вярваш на тоя перко и съответно на телевизията му.

Айде стига ся... изборният % на АТАКА е показателен. Инак хаховци има сред всякакакви с каквато и да е партийна "религия".
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 фев 2016 13:29

1982 написа:
fcb_bg написа:
THE G.A.M.E написа:
pampi написа:Доста си се заблудил, драги. САМИ се наебахме, за да угодим на новите съюзници.

Аха, ясно.
Руснаците, както винаги, немат нищо общо с нас и въобще, случилото се, както и със случващото се в Страната ни.

Гадните руснаци си плащаха 100 милиона доларес на Украйна за базаат в Крим, дори и в годината на конфликта с Грузия, когато украинците се опитаха да блокират руските кораби. И въпреки че украинците въоръжаваха задрво грузинците когато се готвеха за конфликта, пак си им платиха наема.
Ми мириканците шо не плашат, ми е чудно. Пари ли немат? Да им заформим ли DMS некакъв?

Тия 100 млн. са нищо, виж щедрите янки колко плащат. 8-) 8-)

http://19min.bg/news/8/62166.html

От заглавието на статията разбрах, че нищо не плащат 8-) Ама важното е, че тия 100 милиона са нищо в сравнение с нищото на чипсовете 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 фев 2016 13:30

petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:
petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:
THE G.A.M.E написа:

Аха, ясно.

Така авторитетно го казваш,сякаш ти си нареждал преводите.

Запитай украинския посланик дали руснаците са правели изваждане на 100 милиона при укеаински превод за газ дори и при управлението на Ющченко. Балтаджи надали ще ти откаже.
Немцов беше съветник на Юшченко между другото, кат го споменах.

Все повече се убеждавам,че няколкото русначета ,пишещи тук,сте от службите.Прекалено много информация от най-високо и секретно ниво имате.
Знаете за секретни договори на България,кой плаща и кой не,за Русия и САЩ да не говорим.А уж сте тук съвсем случайно.На такива като вас ли им казват
"петата колона"

Пълни глупости. Офицери на ФСБ ше пишат в некъв спортен форум. Дръж се малко де.
Това информация в нета, която можеш да намериш свободно, не е под гриф " Строго секретно". ;)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 05 фев 2016 13:32

fcb_bg написа:
ivan56 написа:
fcb_bg написа:
ivan56 написа:Янките са тук да пръскат с кемтрейлс и да изтровят българският народ 8-)

Шшшш, намали малко Алфата, лееек... :mrgreen:

И да Алфа, го бяха пуснали това клипче, на някакъв пич който живеел в Испания и като се върнал тук детето почнало да се разболява, щото били пръскали.И кажи, как може да му вярваш на тоя перко и съответно на телевизията му.

Айде стига ся... изборният % на АТАКА е показателен. Инак хаховци има сред всякакакви с каквато и да е партийна "религия".

Не бе, който на който иска да вярва и гласува, за телевизията говорих.Дори и да казват истини, никой няма да ги вземе на сериозно, като дават поле на изява на всеки хахо, а и те не малко глупости си съчиняват.Като нашите скатаджии :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 фев 2016 13:32

Извинявай, Илчо, ама на теб наистина ти се привиждат разни неща:

il4o_iliew написа: Просто остави хората да се изказват свободно без да ги обиждаш, квалифицираш и припознаваш за врагове.

Къде съм се опитвал да ограничавам хората да се изказват свободно бе, човек, ти наистина живееш в някакъв филм.
Относно обидите, не бъди много сигурен кой пръв е почнал, че в началото, докато се опитвах да водя културни и разумни спорове, бях често обиждан, без с нищо да съм го предизвикал. ;) ;) (много обичате да забравяте, когато вие обиждате)

il4o_iliew написа:Когато кажеш нещо-докажи го.

За доказателствата - точно ти да го пишеш ?!?! :shock: :shock:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 05 фев 2016 13:34

Какво като са го пуснали? Какво се възмущаваш толкова. Уж сме в свободна държава, имало свобода на словото. Ти какво искаш? Да се върнем в тоталитарно време и да слушаш само приятно за ухото ти новини и изказвания ли?

Аз пък искам да те питам нещо друго. Как можеш да вярваш на бнт, бтв и нова, които всяка година на 11-и септември осъждат терористичните атаки на Ал Кайда в Ню Йорк, Вашингтон, Пенсилвания. Това е много по-стряскащо и плашещо. Особено когато те убеждават, че трите небостъргача в Манхатън се срутиха заради пожар. Нещо, което никога не се е случвало в цялата човешка история, се случи за един ден в един град три пъти.

Това е доста по-стряскащо и притеснително. Притеснителното е, че не се възмущаваш на това, а на атака, щото пуснали родител, опасяващ се за здравето на детето си.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 05 фев 2016 13:34

Тука ако мине някой мод на визитация 98% сме в кюпа. :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 05 фев 2016 13:37

Не бе, който на който иска да вярва и гласува, за телевизията говорих.Дори и да казват истини, никой няма да ги вземе на сериозно, като дават поле на изява на всеки хахо, а и те не малко глупости си съчиняват.Като нашите скатаджии :lol:

Най-големите хаховци са грантаджиите като Огнян Минчев, или експертите на НБУ, които се въртят всяка сутрин по студията да ни обясняват защо сме били зле. това са хаховците.

И водещите от БТВ, които питат Горанов къде ще кара коледните празници и как бил финансово.

Или Борисов, който каза, че спрял ЮП, щото имало криза в Украйна.

Туй са хаховците, ама такива като теб ги гледат без да се оплакват. Проблемът си е във вашия телевизор, не в Атака или Скат или някъде другаде.

Върни се в “Свободна зона”