Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 фев 2016 12:56

il4o_iliew написа:Mи какво да те интересува, като гледаш Вашингтонска пропаганда. :lol: Само няколко американски военни и лейтенанта са изнасили/убили няколко японки и не са осъдени по японските закони, а си ходят на свобода.

Като стане подобно нещо и тук, ще го коментираме.

Обаче пропускаш важният момент, базите в България са си наши.
"Янките" просто ги ползват 2-3 пъти в годината за съвместни учения.
Базите у нас, не са американски, те са си български.

Тука не стоят дислоцирани няколко хиляди "Янки" и ето защо, "притесненията ти" ( кавичките са уместни щото ти в никакъв случай не си притеснен, писанията ти за базите, са на друга основа ) ... Са абсолютно неоснователни.
Що се отнася до некви нарушения на "Янки" по-времето, когато все пак са тук, преди време в Сливен бяха арестувани 3-ма бойци, защото вдигали много врява на обществено място... Установи се, че са по-прекалили с пиячката.
Бойците бяха задържани и предадени на US военните, същите на другият ден са отзовани в Щатите и уволнени от служба.

Така че, спи спокойно.
Щатски бойци нема да изнасилват, убиват или там каквото правят ( според конспираторите ) никой тук. ;)

il4o_iliew написа:Така е днес е модерно да се облъчвате от вашингтонска пропаганда. Модерни сте и готини. Междувременно такива като вас продадоха и унищожиха България. ;)

Разликата между мен и теб е, че аз си проверявам източниците и не им се предоверявам сляпо.
Докато ти веднага кълвеш на нещо, независимо от къде и от кого написано, стига само същото, да отговаря на пристрастията и мирогледа ти. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 05 фев 2016 12:58

Янките са тук да пръскат с кемтрейлс и да изтровят българският народ 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 фев 2016 12:59

THE G.A.M.E написа:
pampi написа:Доста си се заблудил, драги. САМИ се наебахме, за да угодим на новите съюзници.

Аха, ясно.
Руснаците, както винаги, немат нищо общо с нас и въобще, случилото се, както и със случващото се в Страната ни.
Добре. :lol:

Гадните руснаци си плащаха 100 милиона доларес на Украйна за базаат в Крим, дори и в годината на конфликта с Грузия, когато украинците се опитаха да блокират руските кораби. И въпреки че украинците въоръжаваха задрво грузинците когато се готвеха за конфликта, пак си им платиха наема.
Ми мириканците шо не плашат, ми е чудно. Пари ли немат? Да им заформим ли DMS некакъв?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 фев 2016 13:00

Илчо, присмивам се единствено на твоето нещастие, защото ти наистина си един вътрешно нещастен човек. ;) ;)

Няма как да се дискутира нормално с човек, който пише как САЩ създали СССР, САЩ ограбили България, САЩ създали ИДИЛ, САЩ ръководели ЕС, САЩ финансирали Хитлер и т.н., ти си въртиш като латерна едни и същи глупости, всеки Божи ден.

В началото наистина се опитах да проведа някакъв разумен диалог с теб, но това е невъзможно, за съжаление, тук подобно нещо няма как да стане. Станко, ти, двамата руснаци и сие, си мелите една и съща пропаганда, няма дори опит да погледнете на нещата поне малко обективно. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 05 фев 2016 13:04

fcb_bg написа:
THE G.A.M.E написа:
pampi написа:Доста си се заблудил, драги. САМИ се наебахме, за да угодим на новите съюзници.

Аха, ясно.
Руснаците, както винаги, немат нищо общо с нас и въобще, случилото се, както и със случващото се в Страната ни.

Гадните руснаци си плащаха 100 милиона доларес на Украйна за базаат в Крим, дори и в годината на конфликта с Грузия, когато украинците се опитаха да блокират руските кораби. И въпреки че украинците въоръжаваха задрво грузинците когато се готвеха за конфликта, пак си им платиха наема.
Ми мириканците шо не плашат, ми е чудно. Пари ли немат? Да им заформим ли DMS некакъв?

Така авторитетно го казваш,сякаш ти си нареждал преводите.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 фев 2016 13:07

petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:
THE G.A.M.E написа:

Аха, ясно.

Така авторитетно го казваш,сякаш ти си нареждал преводите.

Запитай украинския посланик дали руснаците са правели изваждане на 100 милиона при укеаински превод за газ дори и при управлението на Ющченко. Балтаджи надали ще ти откаже.
Немцов беше съветник на Юшченко между другото, кат го споменах.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 фев 2016 13:08

fcb_bg написа:
THE G.A.M.E написа:

Аха, ясно.

Тия 100 млн. са нищо, виж щедрите янки колко плащат. 8-) 8-)

http://19min.bg/news/8/62166.html
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 05 фев 2016 13:09

Като стане подобно нещо и тук, ще го коментираме.

А добре, разбрах ти идеята. Ще изчакаме някой американски военен да убие/изнасили и после ще коментираме как е изпратен на съд в САЩ. :lol: Хареса ми "логиката" ти.
Обаче пропускаш важният момент, базите в България са си наши.
"Янките" просто ги ползват 2-3 пъти в годината за съвместни учения.
Базите у нас, не са американски, те са си български.

Като са си български, да плащат наем. това, което написа за общината в Сливен не е проверен факт. Просто някой така ти е казал. Аз за сметка на това, ти дадох информация от изтекла грама от уикилийкс на Байърли. Смятам, че моето инфо е доста по-проверено от твоето.
Тука не стоят дислоцирани няколко хиляди "Янки" и ето защо, "притесненията ти" ( кавичките са уместни щото ти в никакъв случай не си притеснен, писанията ти за базите, са на друга основа ) ... Са абсолютно неоснователни.

Съвсем са си основателни. когато чужда държава разполага военна техника на бг територия и заплашва националната сигурност на България. Основателни са и щото, американски военни могат да бъдат съдени само в тяхната си държава ако извършат нарушение в нашата юрисдикция. А колко военно са дислоцирани в България нямаш никакви информация. Просто спекулираш, щото не знаеш.
Що се отнася до некви нарушения на "Янки" по-времето, когато все пак са тук, преди време в Сливен бяха арестувани 3-ма бойци, защото вдигали много врява на обществено място... Установи се, че са по-прекалили с пиячката.

Може да е така. Не отричам, но това отново са твои лични изказвания, непроверени и неподкрепени с доказателства. Кой ги съди, как ги съди, за колко време ги отзовава и т.н.
Бойците бяха задържани и предадени на US военните, същите на другият ден са отзовани в Щатите и уволнени от служба.

Така че, спи спокойно.
Щатски бойци нема да изнасилват, убиват или там каквото правят ( според конспираторите ) никой тук. ;)

Разликата между мен и теб е, че аз си проверявам източниците и не им се предоверявам сляпо.
Докато ти веднага кълвеш на нещо, независимо от къде и от кого написано, стига само същото, да отговаря на пристрастията и мирогледа ти. ;)

Това е твоя субективна преценка. Моят мироглед се е формирал от четене на документи и факти, а не от спекулации и изказвания, както е в твоя случай.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 фев 2016 13:09

ivan56 написа:Янките са тук да пръскат с кемтрейлс и да изтровят българският народ 8-)

Шшшш, намали малко Алфата, лееек... :mrgreen:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 05 фев 2016 13:18

fcb_bg написа:
ivan56 написа:Янките са тук да пръскат с кемтрейлс и да изтровят българският народ 8-)

Шшшш, намали малко Алфата, лееек... :mrgreen:

Смееш се ти,ама това го ръсят млади хора.Хич не е за смях
И да Алфа, го бяха пуснали това клипче, на някакъв пич който живеел в Испания и като се върнал тук детето почнало да се разболява, щото били пръскали.И кажи, как може да му вярваш на тоя перко и съответно на телевизията му.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Свободна зона”