УжасТ, и няма осъдени, изнасилвачите си ходят на свобода.
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Аз разбрах, че онзи ден 3 сирийки са били брутално изнасилени, от пияни руски войници.
Говорих си с едни сирийски блогъри, писахме си на хинди, те казаха, че там е ужас, пияни руски свини обикалят улиците нощем и изнасилват жените.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
il4o_iliew
- Контакти:
1982 написа:Много странно, точно когато Александров спря да пише буламачите си, се появи Илчо, по заместване, със същия плам в очите и същите опорни точки, само с леко променен стил на писане.![]()
![]()
![]()
Или това е една и съща персона, или конците им се дърпат от едно място.![]()
[offtopic]Желанието ми да ти помогна остава. Обърни се за помощ към професионалисти, докато е време. Приятелски съвет. След това вече нещата се усложняват. Ако от рано започнеш лечение, имаш големи шансове.
Има много добри професионалисти и в София с опит както в психоанализата, така и с психофармака.
Това съвсем сериозно ти го пиша. Не целя заяждане.[/offtopic]
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
-
il4o_iliew
- Контакти:
1982 написа:Аз разбрах, че онзи ден 3 сирийки са били брутално изнасилени, от пияни руски войници.![]()
Говорих си с едни сирийски блогъри, писахме си на хинди, те казаха, че там е ужас, пияни руски свини обикалят улиците нощем и изнасилват жените.
УжасТ, и няма осъдени, изнасилвачите си ходят на свобода.![]()
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Ui8hwpVxCd0[/youtube]
Не знам само кое е причината и кое следствието. Шизофренията те е направила тъп или си тъп, а шизофренията се е появила впоследствие.
Ти си уникален случай...
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
Ето.
Двама американски военни бяха арестувани в японската префектура Окинава, пише Би Би Си. Властите в Страната на изгряващото слънце обвиняват служителите на Пентагона в изнасилване на японка. Министърът на отбраната в Токио нарече инцидента тежко престъпление. Посланикът на Вашингтон в Япония, от своя страна, заяви, че САЩ ще разглеждат случая с цялата му сериозност. По данни на британската медия единият от задържаните вече е признал вината си. Военните не са от постоянния контингент, а били командировани. На остров Окинава са разположени 26 000 американски военни. Тяхното присъствие е критикувано от местните жители, които искат изтеглянето на контингента. Една от причините за разпалването на недоволството е изнасилването на 12-годишно момиче от американец през 1995 г., припомня Би Би Си.l
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
il4o_iliew
- Контакти:
THE G.A.M.E написа:То и сега Русия не се управлява в интерес на руснаците, но просто не желаеш да го видиш.
Не съм аз човека, който да казва как се управлява Русия и да правя оценки. Това си е работа на руския народ, не на теб или на мен.
-
petko.h.markov
- Контакти:
il4o_iliew написа:Какво по-точно ме интересува, к'во е станало в Япония.![]()
![]()
Mи какво да те интересува, като гледаш Вашингтонска пропаганда.Само няколко американски военни и лейтенанта са изнасили/убили няколко японки и не са осъдени по японските закони, а си ходят на свобода.
Ами така е.
Не сме заблудени от московска пропаганда.
Така е днес е модерно да се облъчвате от вашингтонска пропаганда. Модерни сте и готини. Междувременно такива като вас продадоха и унищожиха България.
След като Ню Йорк и Лондон са въртели на малкия с пръст СССР,защо го упрекваш него и такива като него,че са продали и унищожили България?
След време ще кажеш същото и за днешна Русия.
Нещо не си наред с главата.
il4o_iliew написа:Не знам само кое е причината и кое следствието. Шизофренията те е направила тъп или си тъп, а шизофренията се е появила впоследствие.
Ти си уникален случай...![]()
![]()
Просто се забавлявам, Илчо, с такива хаховци като теб, че зимните месеци имам малко работа и трябва да си уплътнявам времето.
Ама как знам, как ще скочиш веднага на това.
-
il4o_iliew
- Контакти:
След като Ню Йорк и Лондон са въртели на малкия с пръст СССР,защо го упрекваш него и такива като него,че са продали и унищожили България?
Него не го упреквам за нищо.
Лондон и НюЙорк не са въртяли на малкия си пръст СССР, те въртят целия свят с финансовата си доминация. Било е така, така и ще бъде. Визирам Лондоснкото Сити и Уол Стрийт.
След 10-и ноември имаше едни политици, които приватизираха и ликвидираха производството и индустрията на България. Тях упреквам. и тези, които стоят отстрани и им ръкопляскат и им се възхищават, без да направят нищо по въпроса. Убеждават ни колко е правилно и хубаво.
-
il4o_iliew
- Контакти:
1982 написа:
Просто се забавлявам, Илчо, с такива хаховци като теб, че зимните месеци имам малко работа и трябва да си уплътнявам времето.
Значи си пилееш времето по форуми, за да се подиграваш и присмиваш на хаховци и нещастници... Какво говори това за теб? Такива жалки хора като теб, които се присмиват на чуждото нещастие и му се радват се наричат садисти.
За мен е извратено това, което правиш, но щом те забавлява, ок. Можеш да си направиш полезно съществуването като помагаш на другите или се усъвършенстваш, а не като им се присмиваш и подиграваш.
Съжалявам те- теб и такива нравствено пропаднали типове като теб.
-
petko.h.markov
- Контакти:
il4o_iliew написа:След като Ню Йорк и Лондон са въртели на малкия с пръст СССР,защо го упрекваш него и такива като него,че са продали и унищожили България?
Него не го упреквам за нищо.
Лондон и НюЙорк не са въртяли на малкия си пръст СССР, те въртят целия свят с финансовата си доминация. Било е така, така и ще бъде. Визирам Лондоснкото Сити и Уол Стрийт.
След 10-и ноември имаше едни политици, които приватизираха и ликвидираха производството и индустрията на България. Тях упреквам. и тези, които стоят отстрани и им ръкопляскат и им се възхищават, без да направят нищо по въпроса. Убеждават ни колко е правилно и хубаво.
il4o_iliew на 05 Фев 2016 12:30
Естествено, че нямат. СССР беше създаден и управляван с капитал от НюЙорк и Лондон. Русия не те е изоставяла по елементарната причина, че след 1917, руснаци не са управлявали Русия. Руската аристокрация беше избита от болшевиките, изцяло подпомогнати от мощни нюйоркси и лондонски банки.
Прочети Controversy of Zion на Дъглас Рийд, за повечко инофрмация кой стои начело на политбюро и висшата номенклатура в СССР-подсказка от мен-не са руснаци. Руснаците са ги назначавали да вдигат телефона и като секретарки.