Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Мнениеот diplomat » 24 яну 2016 19:39

sin4ec написа:
diplomat написа:Вече и мафиите ли си мерите, дееба и глупаците... :lol:

Да ти кажа, в подобна ситуация мафиите могат да свършат перфектна работа. И като нищо са отишли 400 човека да пребият маймуните, и като нищо местните хора и полиция са си траяли одобрително...

Не става въпрос за това. Уж се оплакват от някаква несправедливост, а обсъждат коя мафия е по-добра, като всички са откраднали от хората чрез тормоз, грабежи, нападения, изнасилвания, убийства и т.н. Това са мафиите и едно пребиване на бежанци не ги прави добри хора. Просто говори достатъчно за скапания свят, в който живеем.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 24 яну 2016 19:59

diplomat написа:
sin4ec написа:

Да ти кажа, в подобна ситуация мафиите могат да свършат перфектна работа. И като нищо са отишли 400 човека да пребият маймуните, и като нищо местните хора и полиция са си траяли одобрително...

Не става въпрос за това. Уж се оплакват от някаква несправедливост, а обсъждат коя мафия е по-добра, като всички са откраднали от хората чрез тормоз, грабежи, нападения, изнасилвания, убийства и т.н. Това са мафиите и едно пребиване на бежанци не ги прави добри хора. Просто говори достатъчно за скапания свят, в който живеем.

И къде съм хвалел някоя мафия бе, *** сплескан? :evil: С ташаците си ли четеш и обмисляш написаното?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 24 яну 2016 20:04

fcb_bg написа:
diplomat написа:
sin4ec написа:

И къде съм хвалел някоя мафия бе, *** сплескан? :evil: С ташаците си ли четеш и обмисляш написаното?

По виртуалните ви, на теб и Пампи, течащи лиги съдя колко сте възбудени и удовлетворени душевно от работата на мафията. :lol:

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 25 яну 2016 08:04

Като се замисля освен на руснаците има едни, на които ще е още по-голяма грешка да посегнат: турците в Германия. След първия опит не знам, ама станат ли повечко такива случаи тия ще бягат не в други части на Германия ми на друг континент. Турците в Германия хич не се притесняват не само да се отбраняват, но и да нападат, дори с цената на животи. Преди време местните нацита от опит разбраха, че тия не се дават. Може затова сега да не бързат (нацитата) с арабеските, да не стане ново мяу.

Само дето това няма да стане, "бежанците" не са толкоз тъпи и знаят какво ще им се случи. Пък и пусто една вяра имат, признават се едни други за хора.

Колкото до руската реакция: руснаците зад граница често са единни и не си ли сигурен в успеха по-добре не се занимавай с тях. За капак където има повечко от тях има и някаква специална организация, от тия, които не искаш да дразниш.

Бъзикахме се, че руснаците ще освобождават немците, ама то верно стана шоуто те да раздават правосъдие. Да се надяваме, че това ще ентусиазира и немците. Може състезание да си направят ахахахаха
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 25 яну 2016 09:37

diplomat написа:По виртуалните ви, на теб и Пампи, течащи лиги съдя колко сте възбудени и удовлетворени душевно от работата на мафията. :lol:

Все повече се убеждавам, че твоя проблем не е операционната система и хард-диска, ти си с повреден главен процесор, това вече е сериозен проблем...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 25 яну 2016 15:37

pampi написа:
diplomat написа:По виртуалните ви, на теб и Пампи, течащи лиги съдя колко сте възбудени и удовлетворени душевно от работата на мафията. :lol:

Все повече се убеждавам, че твоя проблем не е операционната система и хард-диска, ти си с повреден главен процесор, това вече е сериозен проблем...

По-добре една майна да ми беше теглил. :lol: Може да ми пратиш руската мафия, за да ме накарат да приема правата ви вяра или да ми пуснат един червей в слепоочието. 8-)

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 25 яну 2016 19:35

diplomat написа:
pampi написа:

По-добре една майна да ми беше теглил. :lol: Може да ми пратиш руската мафия, за да ме накарат да приема правата ви вяра или да ми пуснат един червей в слепоочието. 8-)

Думата мафия идва от италианското "ма Фия", което означава моята дъщеря. И е създадена на остров Сицилия, за да защитава дъщерите си от изнасилвания в бездържавата Италия. Не след дълго, хора с пари и власт, се присъединили към движението и то поело по съвсем друга посока. Италианската мафия в САЩ, е контролирала държавата. Лас Вегас е построен от мафиоти. Но, един евреин избран с техните гласове, ги прецакал мощно. Тиодор Рузвелт, еба мамата на италианската мафия и даде картбланш на еврейските главорези...
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 яну 2016 21:00

Руската диаспора в Европа изобщо няма да се поколебае да коли маймуни при следващ случай. И това е пределно ясно на маймуните. Но както колегата отгоре спомена, и турските жени и момичета ( болшинството) в Европа ходят с дънки и блузки, и рано или късно и там ще стане гаф. Голямо мазало ще стане с тия примати, ама де да видим...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 25 яну 2016 21:41

От днес :
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=LNzPnoc2iJg[/youtube]
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 26 яну 2016 08:33

sin4ec написа:Руската диаспора в Европа изобщо няма да се поколебае да коли маймуни при следващ случай. И това е пределно ясно на маймуните. Но както колегата отгоре спомена, и турските жени и момичета ( болшинството) в Европа ходят с дънки и блузки, и рано или късно и там ще стане гаф. Голямо мазало ще стане с тия примати, ама де да видим...

Ще стане, я ... Почват доброволните отряди за защита на населението, известни още като шпиц-команди, а през на следващите избори един австрийски художник печели изборите и става канцлер ... :lol: :lol: :lol: Натам го знаеме :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”