Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот pampi » 05 фев 2016 11:41

THE G.A.M.E написа:
pampi написа:Напротив, хамериканците ни сложиха кола по дупето...Никога не сме изнасяли оръжие за Русия, освен заглушители и радио бомби.

За Русия не, но за други, доста изнасяхме.

Руснаците си прибраха лицензите, стопираха редица производства.
Е, ние караме на черно, но като цяло, не е както беше, да имаме официално разрешение.

От тая гледна точка... Гласим се да произвеждаме части за МИГ с поляците, не знам дали нема да си имаме неприятности. :roll:

Доста си се заблудил, драги. САМИ се наебахме, за да угодим на новите съюзници. Даже не знаеш, че имаме завод в Пловдив за 100% поддръжка на МИГ-овете , който нарочно беше фалиран от "патриоти'...
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 фев 2016 11:46

il4o_iliew написа:Това да твърдиш, че хората си печелили добре от чужди военни бази в страната си... Това не е да продаваш коли или арпаджик на пазара, та да печелиш. Ако си тръгнал да разполагаш военна техника на чужда държава на своя територия, за да изкарваш пари... Ако националната сигурност се купуваше толкова лесно- Хитлер щеше да си е разположил нацистки военни бази във Великобритания, Франция и СССР и днес щеше да се вее знамето на националсоциализма в цяла Европа. ;)

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ми, като не печелят добре, да кажат на САЩ, "сори, янки, не ви искаме парите, вдигайте си крушите".

Сега ще ми кажеш, че САЩ насилва Италия, Германия, Бахрейн и другите, да им дават доларите си, те не ги искат, но злите САЩ са ги принудили, нали ?! :| :| :|
Последна промяна от 1982 на 05 фев 2016 11:46, променено общо 1 път.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 фев 2016 11:46

THE G.A.M.E написа:
fcb_bg написа:Договорът е държавен, но плащат на общинско ниво, а? Хих, е тва сливенската общинска мафия сийбаламайката тя. :lol:

На "държавно ниво" са договорени отдаването на базите, на общинско, са подробностите. ;)

Брей, военните бази откога са общинска собственост, а не на МО?
Защо написа държавно ниво в кавички? :?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 фев 2016 11:51

fcb_bg написа:
1982 написа:Да, имат, пукни се от яд. :lol: :lol: :lol:

п.п.: и плащат наеми за тях, па гледам никой не се оплаква. :| :|

Аз бих платил за 2 кофи мозък да ти се налее през фуния в главата, ама няма как. Не няма как да платя, друг е проблема...
Сидеров може да е всякакъв, ама само той в тая държава биеше в главата с договора за наем на базите американския посланик ******** и го пиаше кога ше дава парите. Отделно не дадоха и цент за използваното летище в Сарафово за тяхната угодия в Афганистанската окупация. И така е по договор - трябва ни тази, онази и онази инфраструктура, но няма да ви плащаме.
Плащали били, егати тъпака.

Да ми говори за наливане на мозък някаква руска отрепка, която се възхищава на олигофрена Сидеров ..... безценно. :mrgreen: :mrgreen:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 фев 2016 11:51

1982 написа:
pampi написа:

Капанец, не ти ли омръзна да плещиш глупости и да дразниш хората?

Първо, не съм капанец, може би съм пропуснал да спомена тогава, че не говоря за биологичния ми баща. :lol: :lol: :lol:

Второ, не знам какво си мислиш, че доказа с това за Гуантанамо, това си е много стара база на САЩ, която се ползва с договор след края на освободителната за Куба война срещу Испания. Ползва се по същия начин, както Крим от Русия след отделянето на Украйна. А в цитата, който съм дал, можеш да прочетеш какви пари прибират сума държави от САЩ, за да им ползват базите. Така че, уви, колко и да се пънеш, пак не успя да ме затапиш, мила. :| :|

Ти си много елементарно парче! Що се отричаш от рода си? Затапването е категория, която интересува само твоето детско съзнание, не се лъскай, не заемаш чак такова предно място в моите приоритети, та да те мисля... но все пак, стига празни приказки, докажи тезата си с документ, даващ правото на САЩ да е в Гуантанамо. Ако не можеш, се извини на Илчо и си признай, че си манипулатор и лъжец.
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 фев 2016 11:54

1982 написа:
fcb_bg написа:

Аз бих платил за 2 кофи мозък да ти се налее през фуния в главата, ама няма как. Не няма как да платя, друг е проблема...
Сидеров може да е всякакъв, ама само той в тая държава биеше в главата с договора за наем на базите американския посланик ******** и го пиаше кога ше дава парите. Отделно не дадоха и цент за използваното летище в Сарафово за тяхната угодия в Афганистанската окупация. И така е по договор - трябва ни тази, онази и онази инфраструктура, но няма да ви плащаме.

Да ми говори за наливане на мозък някаква руска отрепка, която се възхищава на олигофрена Сидеров ..... безценно. :mrgreen: :mrgreen:

Ей туркофил, ти тези ли защитаваш бе?
Изображение
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 фев 2016 12:03

pampi написа:Ти си много елементарно парче! Що се отричаш от рода си? Затапването е категория, която интересува само твоето детско съзнание, не се лъскай, не заемаш чак такова предно място в моите приоритети, та да те мисля... но все пак, стига празни приказки, докажи тезата си с документ, даващ правото на САЩ да е в Гуантанамо. Ако не можеш, се извини на Илчо и си признай, че си манипулатор и лъжец.

Първо, не се отричам от нищо, по кръвна линия нямам нищо общо с баща ми, просто го отбелязвам, имам чудесни отношения с всички негови роднини, но не съм от техния род.

Второ, като не заемам такова място в жалките ти приоритети, не ме чети, няма да ми липсваш. 8-) 8-) Или, ако се опитваш да ме оборваш за нещо, се подготви по-добре другият път, това с Гуантанамо беше голяма излагация, хората си ползват базата със съвсем редовен договор, ако това е незаконно, значи и Русия ползва базата в Крим незаконно. :| :| :|

А на жалкия лъжец - Илчо, няма за какво да се извинявам, тоя лъжец няма честта да си признае, дори когато очевадно е хванат в лъжа, нещо, което се случи сума пъти вече. Аз съм му задал едни питанки, като ми отговори на тях, ще му се извиня. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 фев 2016 12:11

1982 написа:
fcb_bg написа:

Все едно да се възхищавам на Костов като личност кажа, че решението му да не пусне шиптърите тука навремето е било правилно и в интерес на държавата. Глупак!
Даже обиждам глупаците ми се струва...
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 фев 2016 12:13

pampi написа:Доста си се заблудил, драги. САМИ се наебахме, за да угодим на новите съюзници.

Аха, ясно.
Руснаците, както винаги, немат нищо общо с нас и въобще, случилото се, както и със случващото се в Страната ни.
Добре. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 фев 2016 12:16

fcb_bg написа:Все едно да се възхищавам на Костов като личност кажа, че решението му да не пусне шиптърите тука навремето е било правилно и в интерес на държавата. Глупак!
Даже обиждам глупаците ми се струва...

Защо просто не спреш да ме четеш, руски задник, ще вземеш да получиш някой инфаркт от толко бяс и напрежение, ще ми тежиш на съвестта после. :| :|

Това съвсем сериозно го пиша, понеже те виждам, че ти вЕрно много яко преживяваш всяка писаница срещу любимата и самая могучая. Или пък това, че някой отказва да плюе нон-стоп "империалистическия" враг. :| :|

Върни се в “Свободна зона”