Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 05 фев 2016 10:23

1982 написа:Да, имат, пукни се от яд. :lol: :lol: :lol:

п.п.: и плащат наеми за тях, па гледам никой не се оплаква. :| :|

Аз бих платил за 2 кофи мозък да ти се налее през фуния в главата, ама няма как. Не няма как да платя, друг е проблема...
Сидеров може да е всякакъв, ама само той в тая държава биеше в главата с договора за наем на базите американския посланик ******** и го пиаше кога ше дава парите. Отделно не дадоха и цент за използваното летище в Сарафово за тяхната угодия в Афганистанската окупация. И така е по договор - трябва ни тази, онази и онази инфраструктура, но няма да ви плащаме.
Плащали били, егати тъпака.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 фев 2016 10:40

Изображение
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 фев 2016 10:42

il4o_iliew написа:

В България наеми не плащат. Ние сме богати и независими.

За ползването на полигона "Ново село", е платен наем, но на Община Сливен, не на Държавата.
Не съм виждал платежният документ, но за плащането ми е казано от общински съветници, ако те лъжат, значи и аз лъжа.

Отделно US инвестициите в Община Сливен са за около 30-на млн. долара ( карам по-памет ) като цялостната инвестиция трябва да е в размер на около 60-70 млн. долара до към 2017-та.
Това са неща, дето ги знам още от 2012-та година.
Поддръжката на Ново село е от местни българи, заплатите стартират от 600 лв. нагоре ( най-ниските са 600 лв. ) по-времето на сезонните учения персоналът се удвоява, също изцяло от българи.
Това ми е споделено от хора, дето са бачкали там.

Ако те лъжат, значи и аз подвеждам хората тук. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 фев 2016 10:49

THE G.A.M.E написа:
il4o_iliew написа:

За ползването на полигона "Ново село", е платен наем, но на Община Сливен, не на Държавата.
Не съм виждал платежният документ, но за плащането ми е казано от общински съветници, ако те лъжат, значи и аз лъжа.

Отделно US инвестициите в Община Сливен са за около 30-на млн. долара ( карам по-памет ) като цялостната инвестиция трябва да е в размер на около 60-70 млн. долара до към 2017-та.
Поддръжката на Ново село е от местни българи, заплатите стартират от 600 лв. нагоре ( най-ниските са 600 лв. ) по-времето на сезонните учения персоналът се удвоява, също изцяло от българи.

Договорът е държавен, но плащат на общинско ниво, а? Хих, е тва сливенската общинска мафия сийбаламайката тя. :lol:
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 фев 2016 10:50

THE G.A.M.E написа:
il4o_iliew написа:

А колко печелеше военната промишленост на България преди някакви си 30 години? 60-70 милиона са трохи и подигравка! 8-)
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 фев 2016 11:16

fcb_bg написа:Договорът е държавен, но плащат на общинско ниво, а? Хих, е тва сливенската общинска мафия сийбаламайката тя. :lol:

На "държавно ниво" са договорени отдаването на базите, на общинско, са подробностите. ;)

Така или иначе към днешна дата, базите са полезни, 1-во за България и 2-ри път, за общините.
Дори и да не е платен някъде наем, инвестициите остават, както и прибраното под формата на заплати, поръчки и т.н. от местните хора и фирми.

Единственото опасение е да не станем "туристическа" дестинация за онези, дето се взривяват на обществени места, но щом досега не е имало подобни изгъзици, значи базите, използвани от "Янките" от време на време, са на 100 про. полезни.
Дарвин е в грешка !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 фев 2016 11:18

pampi написа:А колко печелеше военната промишленост на България преди някакви си 30 години? 60-70 милиона са трохи и подигравка! 8-)

За това можем и трябва да виним единствено Русия.

Те ни зарязаха, не ние. 8-)
Напоследък се сетиха колко полезни им бяхме, ама е късно, по-голямото им братче ни прикотка. :mrgreen:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 05 фев 2016 11:27

THE G.A.M.E написа:
pampi написа:А колко печелеше военната промишленост на България преди някакви си 30 години? 60-70 милиона са трохи и подигравка! 8-)

За това можем и трябва да виним единствено Русия.

Те ни зарязаха, не ние. 8-)
Напоследък се сетиха колко полезни им бяхме, ама е късно, по-голямото им братче ни прикотка. :mrgreen:

Напротив, хамериканците ни сложиха кола по дупето...Никога не сме изнасяли оръжие за Русия, освен заглушители и радио бомби.
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 05 фев 2016 11:33

pampi написа:Напротив, хамериканците ни сложиха кола по дупето...Никога не сме изнасяли оръжие за Русия, освен заглушители и радио бомби.

За Русия не, но за други, доста изнасяхме.

Руснаците си прибраха лицензите, стопираха редица производства.
Е, ние караме на черно, но като цяло, не е както беше, да имаме официално разрешение.

От тая гледна точка... Гласим се да произвеждаме части за МИГ с поляците, не знам дали нема да си имаме неприятности. :roll:
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 фев 2016 11:38

pampi написа:

Капанец, не ти ли омръзна да плещиш глупости и да дразниш хората?

Първо, не съм капанец, може би съм пропуснал да спомена тогава, че не говоря за биологичния ми баща. :lol: :lol: :lol:

Второ, не знам какво си мислиш, че доказа с това за Гуантанамо, това си е много стара база на САЩ, която се ползва с договор след края на освободителната за Куба война срещу Испания. Ползва се по същия начин, както Крим от Русия след отделянето на Украйна. А в цитата, който съм дал, можеш да прочетеш какви пари прибират сума държави от САЩ, за да им ползват базите. Така че, уви, колко и да се пънеш, пак не успя да ме затапиш, мила. :| :|
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”