Само като приятел можеш...щото те са си някакви такива гадни хора, без приятели и трупат тук от форума

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Значи тва е баси дискриминацията...да не можеш да добавиш модератор като "враг"![]()
![]()
![]()
![]()
Само като приятел можеш...щото те са си някакви такива гадни хора, без приятели и трупат тук от форума![]()
![]()
modor написа:JackPackage написа:Значи тва е баси дискриминацията...да не можеш да добавиш модератор като "враг"![]()
![]()
![]()
![]()
Само като приятел можеш...щото те са си някакви такива гадни хора, без приятели и трупат тук от форума![]()
![]()
Веднага да се отнемат модераторските права на Фадимир![]()
![]()
Groucho написа:Аз искам да добавя секретаршата за враг и ни да я виждам, ни да я чувам
Цонга - Андерсън, 16-14 в тайбрека на първия сет
Groucho написа:Аз искам да добавя секретаршата за враг и ни да я виждам, ни да я чувам
Цонга - Андерсън, 16-14 в тайбрека на първия сет
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
modor написа:В случая ти си за докладванеХвани се в ръце и действай вече с тая секретарша
Groucho написа:modor написа:В случая ти си за докладванеХвани се в ръце и действай вече с тая секретарша
Ем, пробвам най-различни тактики за сразяване на враго, ма засега нема успех
modor написа:Бе земи тогава един винкел и.....![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 10 госта