Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Re: Подигравката с българите и толерирането на всички остана

Мнениеот vg_vasilev » 09 апр 2016 19:39

iliev72 написа:Докато гледаш измислените репортажи на БТВ и Нова няма никакъв шанс да научиш истината. Всеки си има задължения и е хубаво да ги спазва.
Едва ли това е задължения на тези момчета. И друг път като гледаш НоваТВ се запитай колко от това което гледаш е истина.
Ще ти дам един пример и то отскоро. С хванатият професор и курвата от Господари на Ефира. Човека е професор по хокей на трева.
Нещо не си спомням курвата да учи точно тази специалност.

Само да те питам - ти глобен циганин или афганистанец в градски транспорт видял ли си ? Защото аз не съм!

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 09 апр 2016 19:47

Пич , издишаш яко с примера за професора и хокея на трева .

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 апр 2016 20:01

iliev72 написа:Докато гледаш измислените репортажи на БТВ и Нова няма никакъв шанс да научиш истината. Всеки си има задължения и е хубаво да ги спазва.
Едва ли това е задължения на тези момчета. И друг път като гледаш НоваТВ се запитай колко от това което гледаш е истина.
Ще ти дам един пример и то отскоро. С хванатият професор и курвата от Господари на Ефира. Човека е професор по хокей на трева.
Нещо не си спомням курвата да учи точно тази специалност.

Брей... А онзи клип с преминаваща границата група и ченгетата дето се въртят наоколо гледа ли го? На тия ченгета каква им е работата?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

годе

Мнениеот годе » 09 апр 2016 20:24

язе написа:Братоочка, колко си наивен! Нали се сещаш, че трафикантите на хора са именно гранична полиция. Нали се сещаш и че същите няма да оставят някой да им се бърка в "бизнеса". Задавайки си по- често въпроса "защо", ще си отговориш на въпроса "какво" се случва. България не е държава, а мафия...

Еее,не си прав!Нали Боко каза,че пиле не може да прехвръкне през българската граница! А лапнишаранковци дето го гледат в устата,колкото искаш!

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 09 апр 2016 20:28

И кое му издиша на примера ?!
Да виждал съм глобен афганистанец и съм виждал тичащи циганки към врата на автобуса преди да спре.
И да ти кажа често цигани и емигранти рядко се срещат в метрото. Защо ли ;) И да ви светна съм виждал как гранична полици сваля емигранти от междуградски автобус.
Без никаква съпротива и ако това беше станало на някоя спирка никой нямаше да разбере какво се е случило. Спрете да гледате тъпи телевизии и почнете да вярвате на очите се.
Излезте за малко от интернет и влезте за малко в реалният живот и може да видите наистина какво се случва ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 09 апр 2016 20:58

iliev72 написа:И кое му издиша на примера ?!
Да виждал съм глобен афганистанец и съм виждал тичащи циганки към врата на автобуса преди да спре.
И да ти кажа често цигани и емигранти рядко се срещат в метрото. Защо ли ;) И да ви светна съм виждал как гранична полици сваля емигранти от междуградски автобус.
Без никаква съпротива и ако това беше станало на някоя спирка никой нямаше да разбере какво се е случило. Спрете да гледате тъпи телевизии и почнете да вярвате на очите се.
Излезте за малко от интернет и влезте за малко в реалният живот и може да видите наистина какво се случва ;)

Какво се случва, пич? Колко бежанци са спрени на границата? Все се хващат такива, прекосили я. Дейвид нали похвали Погаления от 3 папи по главата за охраната на границата. Е, що не ги спират в турско още?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот TodorT » 09 апр 2016 23:16

Айде стига, всички знаем как се "пази" границата. ;) Един пресен и реален пример- чужденец (сириец) в София е спрян от полицаи, които му искат документи. Той (разказва ми) им казва, че не носи паспорт и няма никакви документи. Като го питах как така не са го прибрали при положение, че няма никакви документи той ми каза: "Аз дал 20 лева и той щастлив" :| Родната полиция ни пази..... в центъра на София, а още по-хубаво и на границата! :)

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 10 апр 2016 14:16

Всеки който заплати съответната сума, ще бъде преведен през България и ще стигне крайната си цел. Това си е бизнес, поделен между мафията и полицията... което за мен си е едно и също.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 10 апр 2016 15:12

Колкото повече нелегално минат, толкова по-добре за нас.
Тези които не ги хванат, не остават тук.Тяхната крайна цел не е България.
Проблема са тези които ги хваща гранична полиция и отрядите, тях трябва да ги поим и храним.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 10 апр 2016 15:26

Бъдете спокойни, нито един бежанец няма да остане в България. Дори и насилствено да го заставят... :mrgreen: Сещайте се ква мизерия е тука.
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Свободна зона”