Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Thsmith » 04 апр 2016 21:18

pampi написа:
Thsmith написа:
GOLEADOR написа:Ако си бил студент по право през 1989 ( да речем средна възраст - 23 години ) сега тези хора са на 50!Това са съдиите и прокурорите които раздават правосъдие в страната.Да обвиниш тези хора в комунизъм е нелепо.Не забравяй,че най-дейните в протестите бяха те (студентите).Макар тогава всички да бяха на улицата и протестираха срещу режима на ТЖ и да се откроиш наистина трябва да си много деен.Сега видя резултата от проучването,55% одобрение за ТЖ.

Значи най дейните протестери са били г-жа Пръмова, гарда на озни правешки бандит-терорист, Агент Гоце, Никола Филчев, Николай Маджаров, кокошката мая и ко? Ааа... чакай. Волен трябва да е пример за протестер. Едно време писал оди за свалянето на Альоша и това доказва, че в него няма нищо комунистическо.

pampi написа:И ти си мислиш, че като си ходил на училище, някой е длъжен да те дондурка... :lol: Ако замръкнеш в гората можеш ли оцеля до сутринта бе, мислителю?

Кой трябва да ме дондурка? Нещо изгубих нишката с искането някой да те дондурка и пращането да копаеш :lol:

Що се отнася до въпросът ти, може ли просто да не помислиш и да не ходиш в гората или поне да не го правиш без водач и необходимите пособия? Изобщо да не се подлагаш на ситуации засягащи оцеляването ти? :lol: :lol:

И добре да живееш стават земетресения, наводнения, избухват войни... Като ти спре тока за повече от седмица или пък като се получи сирийски вариант какво ще чиниш бе, драги? Мале, мале, колко сте заблудени...

Аз не живея в Сирия, наводнения съм виждал само по ТВ, а блокът ми е от най старите строени по немския начин. Все пак... за всичко друго има British Airways. тЪ май не ми е нужен кръжок по копаене или нещо подобно което било изключително важно за оцеляването ми. :lol:
Да взема да те питам, ти скачал ли си с парашут? Ами кво ще стане ако някой те хвърли и трябва да ползваш парашут? Кво ще правиш тогава? Трябва ли да се запишеш сега на тренировки по парашутизъм или е по логично просто да пропуснеш скоковете от самолет? Също както е по логично да пропуснеш да играеш на "Lost" или на Рамбо в разгара на война :lol:

Uncle_Sam написа:Ако ми дават 1000 паунда като във Великобритания или 1000 евро като в Испания или 700 евро в Гърция защо да не бера ягоди, тиквички или портокали в България? Циганите защо ходят да работят в земеделието в Гърция или Испания, но не и в България?

Това си е твоя работа. Ако смяташ, че си циганин или работата те устройва и това отговаря на целите, стремежите и качествата ти - няма никакъв проблем.

Uncle_Sam написа:Съжалявам, вегетарианец съм и не разчленявам или пък ям мърша. Не разбрах какво общо има земеделието с кланиците? Имам приятел в Ирландия, който взема по 480 паунда седмично в ирландска кланица и е доволен от условията и парите.

Нещо ми бяга връзката... Какво значение има дали си тревопасен или не?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 апр 2016 21:44

Тази наш'та държава няма оправия и всичко е тръгнало през просото 8-) А тия платени политици, платени статистици и платени медии съвсем ни взеха за канарчета вече 8-) Гледам днес по НОВА - собствениците на Гонг преполагам и на форума, едни статистики за политиците ни 8-) Оказва се, че най-одобрявания политик в България е Фандъкова с одобрение от 62% от българите (така ни се представя по медиите) 8-) Най-логичния въпрос е, как Фандъкова ще е одобрявана от 60% от българите, като в София живеят едва 1/4 от тях 8-) Какви са тия измислени статистики, дето се мъчат да ни пробутват пак :?: Ами за нея като са такива данните, значи и останалите са манипулирани. Кой плаща, с какви пари и къде отиде безпристрастната журналистика 8-) А на статистиците ще им се търси ли отговорност за манипулиране на общественото мнение 8-)

П.П. Статистиката я има и в другите медии.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 04 апр 2016 22:12

Thsmith написа:
Това си е твоя работа. Ако смяташ, че си циганин или работата те устройва и това отговаря на целите, стремежите и качествата ти - няма никакъв проблем.

Явно е по-добре работа ,като "циганин" някъде другаде, вместо като "българин" при такива ,като теб :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 04 апр 2016 22:21

Да обработваш земя е срамно и циганско ... Каква утайка живее в тази държава!?
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 04 апр 2016 22:23

Uncle_Sam написа:Да обработваш земя е срамно и циганско ... Каква утайка живее в тази държава!?

Не бе, това е БГ бизнесмен :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 апр 2016 22:26

Еврейчето се обади 8-) Мамичката му чифутска :evil: Той и неговите деца ли ще ходят да се гърмят с руснаците и да стават за пушечно месо :evil: Иначе пък матушка Россия е агресивната 8-)

СОЛОМОН ПАСИ: НЕ СМЕ ВЪОРЪЖЕНИ ДОСТАТЪЧНО СРЕЩУ РУСИЯ!!! ИСКАМ БАЗИ НА НАТО В МОРСКИТЕ НИ ГРАДОВЕ!

Соломон Паси притеснен: Не се въоръжаваме достатъчно срещу Русия, нужни са ни бази на НАТО по Черноморието!
САЩ трябва да засилят военното си присъствие в нашата страна, за да не сме мишена на терористите, категоричен е шефът на Атлантическия клуб.

http://www.pan.bg/view_article-49-33548 ... ADOVE.html

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 апр 2016 22:35

CTAHKO написа:Тази наш'та държава няма оправия и всичко е тръгнало през просото 8-) А тия платени политици, платени статистици и платени медии съвсем ни взеха за канарчета вече 8-) Гледам днес по НОВА - собствениците на Гонг преполагам и на форума, едни статистики за политиците ни 8-) Оказва се, че най-одобрявания политик в България е Фандъкова с одобрение от 62% от българите (така ни се представя по медиите) 8-) Най-логичния въпрос е, как Фандъкова ще е одобрявана от 60% от българите, като в София живеят едва 1/4 от тях 8-) Какви са тия измислени статистики, дето се мъчат да ни пробутват пак :?: Ами за нея като са такива данните, значи и останалите са манипулирани. Кой плаща, с какви пари и къде отиде безпристрастната журналистика 8-) А на статистиците ще им се търси ли отговорност за манипулиране на общественото мнение 8-)

П.П. Статистиката я има и в другите медии.

Най-вероятно това "девойче" е избрано от господарите да поеме щафетата от торбата с лайна Боко.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 апр 2016 22:56

гражданин от село написа:Най-вероятно това "девойче" е избрано от господарите да поеме щафетата от торбата с лайна Боко.

Абе то няма лошо. Да си слагат когото си искат, ама да спрат с ченгеджийските, еврейски номера. Тия за канарчета ни взеха вече. То вярно, че неуките млади средношколци са лесни за манипулация и хич няма да е усетят какво им се говори, ама между цялата тази плява има и будни люде като нас, дето има някой в кашона и мислим с главите си 8-) Гьобелс пасти да яде 8-)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 04 апр 2016 23:06

Uncle_Sam написа:Да обработваш земя е срамно и циганско ... Каква утайка живее в тази държава!?

Точно ти използва "циганин". Аз цигани и работа в едно изречение не бих измислил.
И според мен има разлика между срамна и нещо с което да се гордееш, а отгоре на това - няма нищо общо с ком. бригади, което беше предмет на темата.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 04 апр 2016 23:36

Thsmith написа:

Точно ти използва "циганин". Аз цигани и работа в едно изречение не бих измислил.
И според мен има разлика между срамна и нещо с което да се гордееш, а отгоре на това - няма нищо общо с ком. бригади, което беше предмет на темата.

Точно благодарение на тези комунистическата упоритост и комунистически бригади се дължи тази природа, на която се радваме в момента 8-) Също благодарение на тях, Добруджа е житницата на България 8-) Тези хора са залесили близо 1.5 млн. ха, или почти половината от днешните български гори, пък вие си пишете за техния мързел ;)

Върни се в “Свободна зона”