daduradam написа:Робъртсън със 100-ен сенчъри брейк, ся остава да отстрани прическата и всичко е точно
Ko ? Финала вече знае ли се какъв е ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
daduradam написа:Робъртсън със 100-ен сенчъри брейк, ся остава да отстрани прическата и всичко е точно
becks32milan написа:daduradam написа:Робъртсън със 100-ен сенчъри брейк, ся остава да отстрани прическата и всичко е точно
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
rhaegar написа:becks32milan написа:daduradam написа:Робъртсън със 100-ен сенчъри брейк, ся остава да отстрани прическата и всичко е точно
Не, това е 1/4 финал.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

becks32milan написа:rhaegar написа:becks32milan написа:daduradam написа:Робъртсън със 100-ен сенчъри брейк, ся остава да отстрани прическата и всичко е точно
Не, това е 1/4 финал.
Рони класиран ли е вече ?
Съвсем забравих че има Крусибъл
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
rhaegar написа:Рони утрепа Мърфи. Първата сесия можеше да е поне 4:4, вместо това стана 6:2, заради грешки на шишкото и в следващата 13:3![]()
П.П. май никой не харесва Тръмп
JackPackage написа:becks32milan написа:rhaegar написа:becks32milan написа:daduradam написа:Робъртсън със 100-ен сенчъри брейк, ся остава да отстрани прическата и всичко е точно
Не, това е 1/4 финал.
Рони класиран ли е вече ?
Съвсем забравих че има Крусибъл
Експресно 13-3 и е на 1/2 финал срещу Бари Хоукинс![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта