Groucho написа:Red_Girl написа:100 корнера, измислени нарушения и прочие.. Ебаси балерините. Почвам съвсем сериозно да ги ненавиждам повече от вас.
Ка може да почваш да ненавиждаш них повече? Беги надалеч, дербиизменник!
Вас ви съжалявам сега..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:Red_Girl написа:100 корнера, измислени нарушения и прочие.. Ебаси балерините. Почвам съвсем сериозно да ги ненавиждам повече от вас.
Ка може да почваш да ненавиждаш них повече? Беги надалеч, дербиизменник!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

MuFc1878 написа:Red_Girl написа:Извинавай, ама не сте само вие антибългари, а всички, които не ги подкрепят.Вас ви нарекоха по друг начин.
Теб те видях на мача с Валенсия и можем да кажем, че достойно си подкрепила националната кауза
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Вас ви съжалявам сега..Имам сини приятели и малко ми е кофти за тях, че преживяват всичко това. След последното дерби дори нямах желание да ебавам някой приятел.
![]()
Groucho написа:Red_Girl написа:Вас ви съжалявам сега..Имам сини приятели и малко ми е кофти за тях, че преживяват всичко това. След последното дерби дори нямах желание да ебавам някой приятел.
![]()
Недей така, земат та изключат от редиците на ултрасетоПосле па требва да вапцаш трафопоста до Пица Джиков с надписи в прослава на Акционерето

Groucho написа:Red_Girl написа:Вас ви съжалявам сега..Имам сини приятели и малко ми е кофти за тях, че преживяват всичко това. След последното дерби дори нямах желание да ебавам някой приятел.
![]()
Недей така, земат та изключат от редиците на ултрасетоПосле па требва да вапцаш трафопоста до Пица Джиков с надписи в прослава на Акционерето
Red_Girl написа:То повечето са така.![]()
Groucho написа:Red_Girl написа:То повечето са така.![]()
Как са? В съжалително настроение?

modor написа:Тоя мач клони към 0-1

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта