Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Red_Girl написа:modor написа:Red_Girl написа:Сватбата не спира да им се дупи на зелените, фал след фал им дава. Само дузпа липсва и ЧК за вратаря.
Кво стана.....Ферхундето, отлетя ли?
Не видях. Но ме изкефи като запяха: Има ли лудогорци- има..![]()
Кашчей написа:Пиеницо, затуй ли спиш в офиса, кога я няма секретарката
CTAHKO написа:И аз туй имах предвид де, ама спайс голдСигурно съм изпил повече от него самият
![]()
![]()
modor написа:Red_Girl написа:modor написа:Red_Girl написа:Сватбата не спира да им се дупи на зелените, фал след фал им дава. Само дузпа липсва и ЧК за вратаря.
Кво стана.....Ферхундето, отлетя ли?
Не видях. Но ме изкефи като запяха: Има ли лудогорци- има..![]()
Колко сте....?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Много!!! Бтв щом и в засадата се ебават със съдията, сметай наистина колко е зле положението![]()
Groucho написа:Red_Girl написа:Много!!! Бтв щом и в засадата се ебават със съдията, сметай наистина колко е зле положението![]()
Шо, шоПак ли ви спират полета към титлата
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Groucho написа:Red_Girl написа:Много!!! Бтв щом и в засадата се ебават със съдията, сметай наистина колко е зле положението![]()
Шо, шоПак ли ви спират полета към титлата
100 корнера, измислени нарушения и прочие.. Ебаси балерините. Почвам съвсем сериозно да ги ненавиждам повече от вас.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Red_Girl написа:100 корнера, измислени нарушения и прочие.. Ебаси балерините. Почвам съвсем сериозно да ги ненавиждам повече от вас.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта