Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Re: НАТО не би се справил с Русия

Мнениеот icko65 » 02 авг 2014 23:31

THE G.A.M.E написа:
icko65 написа:Русия ако тръгне да им види сметката...хм-ние тогава няма да сме в нито едно от двете.Народа ще е с Русия

Абе, химера е това.
От роднините и познатите ми, само 2-ма - 3-ма симпатизират на Русия. :lol:

Пък видяхме една "Атака", какво постигна на евроизборите с руската си риторика.
По-възрастните трябва да приемете, че по-младите българи ненавиждат Русия.
И си има сериозни причини за това.

Аз пък имам коренно противоположна информация.80% от българите не искат вече ЕС и НАТО и виждат по-добро бъдеще с Русия.А доколко младите ненавиждат Русия и се кефят на Запада-това е деморализацията и унищожението на народа ни за тия 25 г.Затова ни държат бедни и склонни към болести без финансови възможности за лечение.Това ни даде демокрацията но малко ги виждат и осмислят тия неща.Историята ни се мъчат да променят.Това е гадно и не мога да го приема.25г. лъжи и нищо друго...
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 02 авг 2014 23:34

ndrangheta написа:
ShooterMan написа:Не бих воювал нито за Русия, нито за САЩ! Ние сме България! Не ми дреме и за алианси и т.н., важна е САМО България и е важно ДА СТОИМ НАСТРАНА, защото и САЩ, и Русия са колоси с колосални сили, и няма да им е трудно да заличат една пича въшка от картата на Света. За добро или лошо ние сме точно това, една пича въшка и изобщо нямаме място там, където атовете раздават ритниците си. Колкото по-бързо осъзнаем този факт, най-вече това огромно НЕДОРАЗУМЕНИЕ Плевнелиев, толкова по-добре за всички ни. Ние НЯМАМЕ интерес от конфронтация с Русия, наш основен вносител на горива и руди и същевременно голям пазар за износ на наши боклуци, защото това правим ние - боклуци.

Съгласен.

Не виждам какъв е смисълът САЩ и Русия да си мерят пишките (военната мощ) като и в едната и в другата държава масовата бедност продължава да е катастрофален проблем. САЩ и Русия не са само Бевърли Хилс и Невский Проспект. Има и Детройт (фалирал призрачен град), има и Дагестан(бедни до лудост хора и на фона на тази мизерия - многомилионния отбор Анжи). С военна мощ бедност не се лекува. А ние българите се караме ПОМЕЖДУ СИ коя велика сила е по-велика. Кво ме боли фара, аз искам да живея добре в България. Стига мерене на военна мощ, хайде да се сравняваме по наука, по медали от олимпиади по физика, по красота на архитектурата, по вело-алеи, защо точно в силата на оръжията трябва да се оглеждаме? А на форумните пишман-войничета им пожелавам децата им да хукнат на своя глава да се бият във истинска война да ги видим тогава как ще им секне военният ентусиазъм.

Много е далече човечеството да се равнява по нещата за които говориш. Адски е далече. Сам си прецени кога е измислен барута, а още е нещото което определя кой е по-силен.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 02 авг 2014 23:37

icko65 написа:
THE G.A.M.E написа:
icko65 написа:Русия ако тръгне да им види сметката...хм-ние тогава няма да сме в нито едно от двете.Народа ще е с Русия

Абе, химера е това.
От роднините и познатите ми, само 2-ма - 3-ма симпатизират на Русия. :lol:

Пък видяхме една "Атака", какво постигна на евроизборите с руската си риторика.
По-възрастните трябва да приемете, че по-младите българи ненавиждат Русия.
И си има сериозни причини за това.

Аз пък имам коренно противоположна информация.80% от българите не искат вече ЕС и НАТО и виждат по-добро бъдеще с Русия.А доколко младите ненавиждат Русия и се кефят на Запада-това е деморализацията и унищожението на народа ни за тия 25 г.Затова ни държат бедни и склонни към болести без финансови възможности за лечение.Това ни даде демокрацията но малко ги виждат и осмислят тия неща.Историята ни се мъчат да променят.Това е гадно и не мога да го приема.25г. лъжи и нищо друго...

Ицко,аз тая надежда,че не е прекалено късно младите да се осъзнаят в какъв изкуствен свят се вкарват.
П.П.Хареса ми и последното изказване на колегата ти от Черно море-Стрелеца!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 02 авг 2014 23:42

Въобще не ме засяга мнението на "форумни войници" и тем подобни палячовци, които през живота си не са изстреляли и 1 патрон а тръгнали за войни да говорят. Има ли война - има тотална разруха и обикновено малките са винаги сринати из основи, защото техните покровители отреждат там да са бойните полета. Истината е, че което и да е правителство, особено надъханите герберастки отрепки начело с Боко Тиквоча пробват да ни вкарат във война просто народа ще ги избие с камъни. Това е. България НЯМА да воюва с никой, защото България НЯМА интерес от това! Ние сме мирна страна, уважаваме всички и изискваме същото. Аз нямам НИКАКВИ претенции към Украйна и украинските чукари, нито пък ми пука, че руснаците там искат да се отделят! Какво пък? Нали са руснаци в крайна сметка, Косово как се отдели? Всъщност да си се оправят там, това е УКРАИНСКО-РУСКИ проблем, като са много ербап украинците да ходят да воюват с руснаците, нали, а не само да дезертират и т.н. Украйна в НАТО ли е? Не е. Така, че дори чисто правно не ни засяга какво става там. Засяга ме само ДА НЕ ВКАРВАТ моята Родина в ла*ната някакви ДЕБИЛНИ политици, защото от такива ОТРЕПКИ ДОЛНИ ГНУСНИ и слагачеството им я на Германия, я на не знам си кой сме преживели 3 НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ, загуби на територии, морал и визия за бъдещето. Сядайте си на гнусните задници (най-вече тоя Педерлиев ли там, къв е), защото НИКОЙ не му пука какво мислите вие, като се много отворени давайте един референдум да се изкажем НИЕ дали искаме България да воюва за някакви си там украински мърши и интересите на американсктие корпорации и изроди като Джордж Сорос :evil: :evil: :evil:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 авг 2014 23:50

icko65 написа:Аз пък имам коренно противоположна информация.80% от българите не искат вече ЕС и НАТО и виждат по-добро бъдеще с Русия.А доколко младите ненавиждат Русия и се кефят на Запада-това е деморализацията и унищожението на народа ни за тия 25 г.Затова ни държат бедни и склонни към болести без финансови възможности за лечение.Това ни даде демокрацията но малко ги виждат и осмислят тия неща.Историята ни се мъчат да променят.Това е гадно и не мога да го приема.25г. лъжи и нищо друго...

Често работя с хора между 16 и 25 г. и процентът при тях, е обърнат.
Едва 10-15 % считат Русия за свястна Държава.
Може и да е от незнание... Ама то пък ако им стоварим фактите, най-много да поискат Русия да изчезне веднага. :lol:

Така или иначе, симпатията към Русия трябва да изчезне.
Защото Русия и руснаците, ни считат за врагове, от 1-ва степен.
Няма причина ние да ги считаме за приятели.

За беда или радост, с братството ни с руснаците, е окончателно приключено.
При тях, също както и при нас, в последните години е имало страшно промиване на мозъци.
И повечето от руснаците считат нас, българите, за "гнусни татари и тюрки".
Достатъчно е да си припомним, какви ги говориха за нас 2-мата руски дипломати от Африка, в изтеклият им разговор в мрежата ...
Така че, колкото по-бързо всички българи приемем, че настояща Русия, е враждебна нам страна, толкова по-голям шанс имаме да пребъдем.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 02 авг 2014 23:51

ShooterMan написа:Въобще не ме засяга мнението на "форумни войници" и тем подобни палячовци, които през живота си не са изстреляли и 1 патрон а тръгнали за войни да говорят. Има ли война - има тотална разруха и обикновено малките са винаги сринати из основи, защото техните покровители отреждат там да са бойните полета. Истината е, че което и да е правителство, особено надъханите герберастки отрепки начело с Боко Тиквоча пробват да ни вкарат във война просто народа ще ги избие с камъни. Това е. България НЯМА да воюва с никой, защото България НЯМА интерес от това! Ние сме мирна страна, уважаваме всички и изискваме същото. Аз нямам НИКАКВИ претенции към Украйна и украинските чукари, нито пък ми пука, че руснаците там искат да се отделят! Какво пък? Нали са руснаци в крайна сметка, Косово как се отдели? Всъщност да си се оправят там, това е УКРАИНСКО-РУСКИ проблем, като са много ербап украинците да ходят да воюват с руснаците, нали, а не само да дезертират и т.н. Украйна в НАТО ли е? Не е. Така, че дори чисто правно не ни засяга какво става там. Засяга ме само ДА НЕ ВКАРВАТ моята Родина в ла*ната някакви ДЕБИЛНИ политици, защото от такива ОТРЕПКИ ДОЛНИ ГНУСНИ и слагачеството им я на Германия, я на не знам си кой сме преживели 3 НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ, загуби на територии, морал и визия за бъдещето. Сядайте си на гнусните задници (най-вече тоя Педерлиев ли там, къв е), защото НИКОЙ не му пука какво мислите вие, като се много отворени давайте един референдум да се изкажем НИЕ дали искаме България да воюва за някакви си там украински мърши и интересите на американсктие корпорации и изроди като Джордж Сорос :evil: :evil: :evil:

Ето така трябва да мисли Педерлиев.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 авг 2014 23:58

ShooterMan написа:Въобще не ме засяга мнението на "форумни войници" и тем подобни палячовци, които през живота си не са изстреляли и 1 патрон а тръгнали за войни да говорят. Има ли война - има тотална разруха и обикновено малките са винаги сринати из основи, защото техните покровители отреждат там да са бойните полета. Истината е, че което и да е правителство, особено надъханите герберастки отрепки начело с Боко Тиквоча пробват да ни вкарат във война просто народа ще ги избие с камъни. Това е. България НЯМА да воюва с никой, защото България НЯМА интерес от това! Ние сме мирна страна, уважаваме всички и изискваме същото. Аз нямам НИКАКВИ претенции към Украйна и украинските чукари, нито пък ми пука, че руснаците там искат да се отделят! Какво пък? Нали са руснаци в крайна сметка, Косово как се отдели? Всъщност да си се оправят там, това е УКРАИНСКО-РУСКИ проблем, като са много ербап украинците да ходят да воюват с руснаците, нали, а не само да дезертират и т.н. Украйна в НАТО ли е? Не е. Така, че дори чисто правно не ни засяга какво става там. Засяга ме само ДА НЕ ВКАРВАТ моята Родина в ла*ната някакви ДЕБИЛНИ политици, защото от такива ОТРЕПКИ ДОЛНИ ГНУСНИ и слагачеството им я на Германия, я на не знам си кой сме преживели 3 НАЦИОНАЛНИ КАТАСТРОФИ, загуби на територии, морал и визия за бъдещето. Сядайте си на гнусните задници (най-вече тоя Педерлиев ли там, къв е), защото НИКОЙ не му пука какво мислите вие, като се много отворени давайте един референдум да се изкажем НИЕ дали искаме България да воюва за някакви си там украински мърши и интересите на американсктие корпорации и изроди като Джордж Сорос :evil: :evil: :evil:

Наличието на хора с подобно мнение ме кара да смятам, че не всичко е загубено! Респект!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 03 авг 2014 00:07

THE G.A.M.E написа:
icko65 написа:Аз пък имам коренно противоположна информация.80% от българите не искат вече ЕС и НАТО и виждат по-добро бъдеще с Русия.А доколко младите ненавиждат Русия и се кефят на Запада-това е деморализацията и унищожението на народа ни за тия 25 г.Затова ни държат бедни и склонни към болести без финансови възможности за лечение.Това ни даде демокрацията но малко ги виждат и осмислят тия неща.Историята ни се мъчат да променят.Това е гадно и не мога да го приема.25г. лъжи и нищо друго...

Често работя с хора между 16 и 25 г. и процентът при тях, е обърнат.
Едва 10-15 % считат Русия за свястна Държава.
Може и да е от незнание... Ама то пък ако им стоварим фактите, най-много да поискат Русия да изчезне веднага. :lol:

Така или иначе, симпатията към Русия трябва да изчезне.
Защото Русия и руснаците, ни считат за врагове, от 1-ва степен.
Няма причина ние да ги считаме за приятели.

За беда или радост, с братството ни с руснаците, е окончателно приключено.
При тях, също както и при нас, в последните години е имало страшно промиване на мозъци.
И повечето от руснаците считат нас, българите, за "гнусни татари и тюрки".
Достатъчно е да си припомним, какви ги говориха за нас 2-мата руски дипломати от Африка, в изтеклият им разговор в мрежата ...
Така че, колкото по-бързо всички българи приемем, че настояща Русия, е враждебна нам страна, толкова по-голям шанс имаме да пребъдем.

Писал съм и преди-не съм сляп защитник на Русия.Знам какво са ни причинявали и че не всичко е розово при тях.Но да искам да изчезнат...несериозно.Мисля че 16-25г. имат още хляб да ядат.Ще отсеят добро от лошо-макар итрудно в сегашния лъжовен свят.И бъди сигурен че ще са с истинското и човешкото а не с лъжата.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот fcb_bg » 03 авг 2014 00:11

"Често работя с хора между 16 и 25 г. и процентът при тях, е обърнат.
Едва 10-15 % считат Русия за свястна Държава. "
Ами питай ги защо мислят така. Но да ти обяснят така малко по-задълбочено. Че ако аз започна да ги питам и им стоваря фактите, може и да искат да се запишат в казармата и да се мислят "НАТО/САЩ е враг".

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 03 авг 2014 02:12

Колега, не знам дали си правиш обобщение на база приятелства и познанства, но мога да ти гарантирам, че реалността е съвсем различна. Аз не мога да проумея, как е възможно, 80 % от Българите да искат да сме извън ЕС , а ние да не пратихме , нито един евроскептик в Европарламента ? Как се представиха двете евроскептични партии - НФСБ и АТАКА ? Мечтая за референдум в който народът да се пита за оставане в ЕС или за влизане в Евразийският съюз сте, тогава доста заслепени хора, ще останат с пръст в уста. В България наистина има много хора, които уважават Руската държава, Руската култура и т.н. но бъди сигурен, че хората предпочитат да бъдат в едно семейство заедно със страни като Франция , Великобритания, Германия , Холандия и т.н отколкото със страни като Казахстан, Таджикистан , Беларус и т.н.

fcb_bg написа:"Често работя с хора между 16 и 25 г. и процентът при тях, е обърнат.
Едва 10-15 % считат Русия за свястна Държава. "
Ами питай ги защо мислят така. Но да ти обяснят така малко по-задълбочено. Че ако аз започна да ги питам и им стоваря фактите, може и да искат да се запишат в казармата и да се мислят "НАТО/САЩ е враг".

Бре, какво самочувствие... Я се опитай да ми "стовариш" на мен факти и аргументи , да видя, дали пък няма да стана русофил. Не знам, какъв факт, можеш да извадиш и да убедиш, когото и да е било, че Русия е по-добра страна от една Германия или Норвегия или пък Великобритания. Понякога, колега си мисля, че наистина хора като вас са глупави, не го казвам с лоши чувства, нито пък искам да обидя някого, но не мога да проумея, как е възможно, очевадни неща да ги въртите и да ги сучите на 180 градуса и да смятате, че сте прави ? За мен това е тъпизъм, не знам, може аз да съм сбъркан. Толкова са елементарни и прости нещата, а вие не ги проумявате и това е. Абе, достатъчно е човек да погледне, къде емигрират хората и сам ще си отговори на въпроса , къде е по-добре да се живее, къде е по-добре да отгледаш децата си, къде имаш по-голям шанс за кариера, бизнес и т.н.
Американците има 256081 недостатъка сигурно, ама 2/3 от света иска да имигрира точно там, а при братушките, единствени желаещи за всякакви народности завършващи на СТАН. Уж в България пълно с Русофили, пък как не намерих един, който да е отишъл да работи или да живее там. Най-много да завършат Московският Университет и бегом после на Запад.

Върни се в “Свободна зона”