Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
badboy95 написа:Леми е голям, ама най-добрите за мен са Godsmack.
Кашчей написа:В отбора от Панчарево,
Томов Лупи е пак начело
С хватки най -добри
от съда той мисли, че се скри
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
becks32milan написа:badboy95 написа:Леми е голям, ама най-добрите за мен са Godsmack.
Само че има AC/DC и Metallica
becks32milan написа:badboy95 написа:Леми е голям, ама най-добрите за мен са Godsmack.
1982 написа:Кашчей написа:В отбора от Панчарево,
Томов Лупи е пак начело
С хватки най -добри
Аз не знам Томов да е начело на отбор от Панчарево. Стадионът на ЦСКА, доколкото ми е известно, е в центъра на София, а не в Панчарево ....... голЕма тъпотия.
Кашчей написа:becks32milan написа:badboy95 написа:Леми е голям, ама най-добрите за мен са Godsmack.
Ти слушал ли си Суит някога, или Назарет, Юрая Хийп.. да не говоря за немски индустриален рок?!
Кашчей написа:1982 написа:Кашчей написа:В отбора от Панчарево,
Томов Лупи е пак начело
С хватки най -добри
Аз не знам Томов да е начело на отбор от Панчарево. Стадионът на ЦСКА, доколкото ми е известно, е в центъра на София, а не в Панчарево ....... голЕма тъпотия.
Само дето тренировъчната ви база беше в Панчарево, а на "Народна армия" играехте официалните си мачове-та прозвището остава. Аз не знам и да сте отбор на армията, камо ли пък и централен, но името ви е такова или ....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA69 и 9 госта