Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Кашчей » 02 апр 2016 20:51

1982 написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:
GOLEADOR написа:Гледам,че примерите на 1982 са само от София.

Назад дадох и банков обир в Хасково от 80-те. ;)

Колко примера ще дадеш бе, пич? Колкото и да се пънеш, не мойш стигна показателите след 89-та.

Що, пречат ли ти примерите, май нещо разбиват илюзията как през соца се живеело спокойно и без престъпност ??!

Спокойно -да, без престъпност-не, но беше повече икономическа.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 02 апр 2016 20:51

1982 написа:
fcb_bg написа:
1982 написа:

Колко примера ще дадеш бе, пич? Колкото и да се пънеш, не мойш стигна показателите след 89-та.

Що, пречат ли ти примерите, май нещо разбиват илюзията как през соца се живеело спокойно и без престъпност ??!

Никой не е казвал, че престъпността е била нула. Доколкото виждам всеки говори за степента за сигурност на живота.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 02 апр 2016 21:00

Абе по "Voice of America" казваха ли за негърските гета, бандите, наркоразпостренението и наркозависимостта, да попитам тука ся? Я да видим модерните демократи ко ше рекат.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 02 апр 2016 21:00

1982 написа:

А ще кажеш ли, какво им се случи на "каубоите" от Хасково? Беха отмъкнали към 100 000 лева. Това им струваше живота...
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 апр 2016 21:05

язе написа:А ще кажеш ли, какво им се случи на "каубоите" от Хасково? Беха отмъкнали към 100 000 лева. Това им струваше живота...

Дал съм линк, там пише, примерът беше с цел да покаже, че е имало престъпност, но ако ще обсъждаме и съдебната система, то може да кажеш на малкия Фатик, сгазил 2 момичета, и на Гиби Искренов, пиян направил катастрофа на "Орлов мост", какво им се случи ..... или не им се случи, щото бяха "наши хора" ??!

Накъдето и да го въртите, законът винаги е бил различен за простолюдието и за "нашите", тея от Хасково просто са от "простолюдието".
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 02 апр 2016 21:18

Накъдето и да въртиш, плюсовете на соца се виждат ярко. Скакалци ся да пъплят безнаказано през горите ли? Хъ-хъ-хъ...

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 02 апр 2016 21:23

1982 написа:
язе написа:А ще кажеш ли, какво им се случи на "каубоите" от Хасково? Беха отмъкнали към 100 000 лева. Това им струваше живота...

Дал съм линк, там пише, примерът беше с цел да покаже, че е имало престъпност, но ако ще обсъждаме и съдебната система, то може да кажеш на малкия Фатик, сгазил 2 момичета, и на Гиби Искренов, пиян направил катастрофа на "Орлов мост", какво им се случи ..... или не им се случи, щото бяха "наши хора" ??!

Накъдето и да го въртите, законът винаги е бил различен за простолюдието и за "нашите", тея от Хасково просто са от "простолюдието".

Че и тогава имаше наши и ваши е факт! Но в сравнвние със сегашния цирк, системата си беше на космическо ниво.
Прост пример с мен самия- завърших средното, но не влязох в казармата поради кандидатстване във ВУЗ. За 2 седмици, системата разбра, че съм завършил училище, че няма да ходя в казарма и че не работя никъде. Бюрото по труда веднага ме привика и ме изпрати на работа... Без компютри, без интернет! За няколко дни ме хванаха. Сега, в гъза да им го забия, няма да забележат.
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 апр 2016 21:26

fcb_bg написа:Накъдето и да въртиш, плюсовете на соца се виждат ярко. Скакалци ся да пъплят безнаказано през горите ли? Хъ-хъ-хъ...

Въпрос на гледна точка. ;)

Аз пък презирам "общество", в което властва тотална цензура на всичките му нива, в което по конституция една партийка притежава цялата държава и ти нямаш думата за нищо, "общество", в което не знаеш като седнеш на кафе с някого, дали няма да те изтропа после на оперативния си работник и т.н., и т.н., да не продължавам.

За теб е било готино, за мен не, всеки има право на мнение.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 апр 2016 21:40

Ако спокойния и сигурен живот през "Тошово" време го имаше и сега,нямаше да има носталгия по комунизма.Мое мнение!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 02 апр 2016 21:43

1982 написа:
fcb_bg написа:Накъдето и да въртиш, плюсовете на соца се виждат ярко. Скакалци ся да пъплят безнаказано през горите ли? Хъ-хъ-хъ...

Въпрос на гледна точка. ;)

Аз пък презирам "общество", в което властва тотална цензура на всичките му нива, в което по конституция една партийка притежава цялата държава и ти нямаш думата за нищо, "общество", в което не знаеш като седнеш на кафе с някого, дали няма да те изтропа после на оперативния си работник и т.н., и т.н., да не продължавам.

За теб е било готино, за мен не, всеки има право на мнение.

Сега като няма цензура 26 г, какво постигна свободното общество? Да започна ли - корупция на всичките му нива, една шепа хора притежава цялата държава( а реално държавата не притежава НИЩО!), образованието ли е по-добро от това по соца, администрацията ли е по-добра от тази по соца, армията и осигуряването на държавната сигурност ли са по-добри от тези по соцам безработицата ли е по-ниска, престъпността ли е по-ниска...

Абе я кажи какво е по-добре, като оставиш настрани това, че има банани по магазините и можеш спокойно да кажеш виц за Борисов?

Върни се в “Свободна зона”