Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Groucho » 27 апр 2014 18:59

Red_Girl написа:Не, тва за титлата не трябва така предварително да се говори, преди да е факт. За тва се дразня, когато масово почват от сега да ни венчаят. Жал ми е за отбора, че постигна много и особено за Джерард. Тва, че играем в Европа е достатъчно и реално беше целта, към което се стремяха Пуул. Естествено и аз имам надежди, но смятам, че ,ако не сега, поне следващата година, ако се продължи така, ще е много добре. Но пак не трябва да се отписва никой. Реално Челси са ми много по-симпатични от МЮ или Сити, но мразя много треньора им и стила му, и следователно сега те са ми противни.

Пространно писание за Ливърпул, а за победата на Акционерите над българското Черноморелси - нищо :roll:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 апр 2014 19:00

MuFc1878 написа:
ralka_levskarka написа:
rhaegar написа:Мони, спокойно. Докато Демикелис е в Сити, запазвате добри шансове за титлата.

Хайде да се хванем на бас, че Сити си взимат мачовете до края :mrgreen:

И аз се включвам - Жозе ще вземе дубъл :shock:

Ти тихо :mrgreen:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 27 апр 2014 19:02

ЦСКА си биха и няма кво толкова да ги коментирам. Можеше и повече, доста пропуски.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 апр 2014 19:05

ralka_levskarka написа:
rhaegar написа:
ralka_levskarka написа:
rhaegar написа:Мони, спокойно. Докато Демикелис е в Сити, запазвате добри шансове за титлата.

Ако Евертън не се бяха издънили вчера, щях да се навия. Но феновете им ще ги изнасилят на стадиона, ако ви направят шампиони :lol:

Ей мъж :mrgreen:
Пък това за феновете, едва ли, това не е България все пак. В Англия на дербитата между Пуул и Евертън, без значение кой от кой отбор е, си сядат един до друг 8-)

Гарантирано няма да са щастливи, независимо къде сядат :lol: Но ако толкова държиш, айде, ще подценя Сити :lol: Какво ще да е условието?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 27 апр 2014 19:06

MuFc1878 написа:Съдбата си знае работата! Кавкото повикало, такова се обадило. ЦСКА нямат ли мач та толкова се обясняваш за Ливърпул :o

Да, знае си я. За тва ше си седите кротки, ще си ближете раните от тройките, които получихте и ше гледате как Пуул играе в Европа. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 апр 2014 19:08

Red_Girl написа:
MuFc1878 написа:Съдбата си знае работата! Кавкото повикало, такова се обадило. ЦСКА нямат ли мач та толкова се обясняваш за Ливърпул :o

Да, знае си я. За тва ше си седите кротки, ще си ближете тройките, които получихте и ше гледате как Пуул играе в Европа. ;)

С оглед сезона на Пуул, може би за Юнайтед е по-добре да пропусне Европа. Така няма да има нужда да се подменят 6-7 играчи наведнъж, а спокойно може да стане в двата трансферни прозореца.

Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 апр 2014 19:08

rhaegar написа:
ralka_levskarka написа:
rhaegar написа:
ralka_levskarka написа:

Ако Евертън не се бяха издънили вчера, щях да се навия. Но феновете им ще ги изнасилят на стадиона, ако ви направят шампиони :lol:

Ей мъж :mrgreen:
Пък това за феновете, едва ли, това не е България все пак. В Англия на дербитата между Пуул и Евертън, без значение кой от кой отбор е, си сядат един до друг 8-)

Гарантирано няма да са щастливи, независимо къде сядат :lol: Но ако толкова държиш, айде, ще подценя Сити :lol: Какво ще да е условието?

Не знам, ти кажи.. Ако Сити си вземат мачовете какво да е, ако пък загубят и един мач или направят Х какво ще направя аз :?

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 27 апр 2014 19:09

ralka_levskarka написа:
Не знам, ти кажи.. Ако Сити си вземат мачовете какво да е, ако пък загубят и един мач или направят Х какво ще направя аз :?

Не знам ти кво ше направиш, ама аз ше полудея. :lol: :lol:

Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 апр 2014 19:10

Red_Girl написа:
ralka_levskarka написа:

Не знам ти кво ше направиш, ама аз ше полудея. :lol: :lol:

За първи път искам да загубя бас, макар че доста рядко се хващам, ама не виждам как ще стане :roll:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 апр 2014 19:11

ralka_levskarka написа:Не знам, ти кажи.. Ако Сити си вземат мачовете какво да е, ако пък загубят и един мач или направят Х какво ще направя аз :?

Е па аватар за уикенд, или седмица нещо. Ще се доразберем какъв. Ако спечеля, ще ти оставя една седмица гратис, да се сложиш ливърпулски и след това ще се възползвам :lol:

Изображение

Върни се в “Свободна зона”