Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1982

Re: Тема за политика - България

Мнениеот 1982 » 01 апр 2016 21:36

Те хубаво ще се върнат, ама какво ще работят тук, как ще изкарват доходите, дето там изкарват ??!

От моите роднини в САЩ, не съм чул един да казва, че ще се връща, братовчед ми сигурно не си е идвал вече близо 10 години, братовчедка ми си идва веднъж на 2 години за по някой месец и това е. Просто тук е умирачка, посмъртно не могат да изкарват парите, които вземат там, не че са станали някакви богаташи (е, братчеда се е поуредил така, засукал е малко :mrgreen: ), но си живеят прилично, поне така разказват, не съм им ходил на гости. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 апр 2016 23:52

1982 написа:Те хубаво ще се върнат, ама какво ще работят тук, как ще изкарват доходите, дето там изкарват ??!

От моите роднини в САЩ, не съм чул един да казва, че ще се връща, братовчед ми сигурно не си е идвал вече близо 10 години, братовчедка ми си идва веднъж на 2 години за по някой месец и това е. Просто тук е умирачка, посмъртно не могат да изкарват парите, които вземат там, не че са станали някакви богаташи (е, братчеда се е поуредил така, засукал е малко :mrgreen: ), но си живеят прилично, поне така разказват, не съм им ходил на гости. :mrgreen:

Има разлика... тези в САЩ отиват много по трудно и много по скъпо. Дори само кандидатстването им за зелена карта се заплаща. Друг тип са хората, които отиват там и го правят с друга цел, а не просто да изкарат няколко месеца и да се върнат. Изключвам студентските бригади.
Жечко примерно и да кандидатства, ще го пуснат ли? Докато днес решава и отива да бере ягоди в испания и след няколко месеца се връща с малко спестени евра :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 01 апр 2016 23:57

Е, братовчедка ми отиде точно на бригада лятото, на другото пак, без идея да остава, ама си хвана там някакъв американец от ирландско-италианско и не знам си още какви корени, и се пресели при него. Братчеда още преди 20 години отиде, но с идеята да остане, не помня вече по какъв начин, но вече прибра и майка си и баща си там, само сестра му нещо не я пускат и още си е тук, не знам защо, американците й правят спънки.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 апр 2016 14:21

Нещо като виц от ФБ,ама си е баш истина. :lol: :lol:
Нямало бизнес в България преди 1989г.?! Вие, май, не помните как беше! Ами, така беше:....
-Здрасти!
-Здрасти! Кво ново?
-Ми, кво?! Студ! Не виждаш ли?!
-Не бой се, бе! Брадчедът бачка в горското. Ако, искаш, ще те
уредим с дръвца по тъката тарифа...
-Ти па?! Аз съм шофьор бе! Отоплявам се с нафтови печки у дома.
-Така ли? Къде караш?
-В СМК-то.
-Брей, найш ли как ми трябват тухли четворки! Да си завърша таванския на вилата..
-Нямаш ядове! Кажи колко и къде ги искаш....А ти кво работиш?
-Аз съм в Мототехника.
-Не думай! Ей, ако знаеш какъв мерак ми е за едно Симсонче! Ама нямам време да вися две-три седмици на палатка пред магазина ви...
-Бе, там е малко по-сложно. Виж, за някоя част за Жигулка мога лесно да те уредя...Ама за моторчета и големи другари няколко чакат.....Ти ми дай два палета тухли, пък аз ще те уредя за по-следващата партида. Става ли?
-Става. Ама, не може ли за следващата?
-Не може! Имах една резервна бройка, ама я пазя за една едра риба...Ще даде едно рамо на сина. За милиционерския в Сименово...
-Е, щом е така... Ще чакам. Дебела връзка си набарал....Моите за сина стигнаха само за военновъздушното в Долна Митрополия.
-А, те моите връзки не са големи...Оня ден ходих от една циганка, дето работи в консервната, капачки забуркани да купувам, че никъде няма! В магазина са 7 ст., тя ми иска 8!!! Представяш ли си?! Докъде стигнахме?!
-Абе, мани! Аз миналия месец как се набутах! Трябваше тъщата за санаториум на морето да уредим...Долари от колега тираджия намерих. Май, скъпо ги купих, ама...На жената бивша съученичка в Кореком нмерихме. Купих бутилка шотландско от там. То, другаде къде ще намериш?! Пък, да се окаже, че доктора не пиел! Идиот някакъв!...
-Е, ще си го изпиеш ти...
-Бе кво ше го изпия?! На връщане ме спряха КАТаджии. Проверка на бензина! Пък той държавен, оцветен... Нямах време да приготвям маладжите за обезцветяване. Та, уискито отиде при КАТаджиите....Гадове!...
-Кофти!
-Кофти я!...Ти тухлите не ги мисли! Ще ги оправим!
-Добре, приятел. Вярвам ти. На чстен човек ми прилчаш...
-Бе, не бой се! Като тебе съм. Съвестен- думата ми на две не става!...
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 02 апр 2016 14:29

ivan56 написа:Нещо като виц от ФБ,ама си е баш истина. :lol: :lol:
Нямало бизнес в България преди 1989г.?! Вие, май, не помните как беше! Ами, така беше:....
-Здрасти!
-Здрасти! Кво ново?
-Ми, кво?! Студ! Не виждаш ли?!
-Не бой се, бе! Брадчедът бачка в горското. Ако, искаш, ще те
уредим с дръвца по тъката тарифа...
-Ти па?! Аз съм шофьор бе! Отоплявам се с нафтови печки у дома.
-Така ли? Къде караш?
-В СМК-то.
-Брей, найш ли как ми трябват тухли четворки! Да си завърша таванския на вилата..
-Нямаш ядове! Кажи колко и къде ги искаш....А ти кво работиш?
-Аз съм в Мототехника.
-Не думай! Ей, ако знаеш какъв мерак ми е за едно Симсонче! Ама нямам време да вися две-три седмици на палатка пред магазина ви...
-Бе, там е малко по-сложно. Виж, за някоя част за Жигулка мога лесно да те уредя...Ама за моторчета и големи другари няколко чакат.....Ти ми дай два палета тухли, пък аз ще те уредя за по-следващата партида. Става ли?
-Става. Ама, не може ли за следващата?
-Не може! Имах една резервна бройка, ама я пазя за една едра риба...Ще даде едно рамо на сина. За милиционерския в Сименово...
-Е, щом е така... Ще чакам. Дебела връзка си набарал....Моите за сина стигнаха само за военновъздушното в Долна Митрополия.
-А, те моите връзки не са големи...Оня ден ходих от една циганка, дето работи в консервната, капачки забуркани да купувам, че никъде няма! В магазина са 7 ст., тя ми иска 8!!! Представяш ли си?! Докъде стигнахме?!
-Абе, мани! Аз миналия месец как се набутах! Трябваше тъщата за санаториум на морето да уредим...Долари от колега тираджия намерих. Май, скъпо ги купих, ама...На жената бивша съученичка в Кореком нмерихме. Купих бутилка шотландско от там. То, другаде къде ще намериш?! Пък, да се окаже, че доктора не пиел! Идиот някакъв!...
-Е, ще си го изпиеш ти...
-Бе кво ше го изпия?! На връщане ме спряха КАТаджии. Проверка на бензина! Пък той държавен, оцветен... Нямах време да приготвям маладжите за обезцветяване. Та, уискито отиде при КАТаджиите....Гадове!...
-Кофти!
-Кофти я!...Ти тухлите не ги мисли! Ще ги оправим!
-Добре, приятел. Вярвам ти. На чстен човек ми прилчаш...
-Бе, не бой се! Като тебе съм. Съвестен- думата ми на две не става!...

През комунизма имаше много дефицитни стоки,но смятай колко спокойно се е живеело щом сега има такава неистова носталгия по онова време.Явно хората предпочитат трудно да намират тухли четворки,но да няма престъпност,децата им да са в България както и осигурено медицинско обслужване и безплатно образование.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 апр 2016 14:32

Стига с тия мантри за спокойното живеене, на бащата колата 2 пъти я разбиваха пред блока през 80-те, в "спокойния" социализъм. Хванал съм и аз малко от това време, тия лъжи нЕма как да минат.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 апр 2016 14:33

Ако питаш мен по-скоро е носталгия по младостта :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 апр 2016 14:36

ivan56 написа:Ако питаш мен по-скоро е носталгия по младостта :lol:

И по мързела и безделието.Работил, не работил заплата си я получаваш.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 апр 2016 14:43

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 апр 2016 15:31

1982 написа:Стига с тия мантри за спокойното живеене, на бащата колата 2 пъти я разбиваха пред блока през 80-те, в "спокойния" социализъм. Хванал съм и аз малко от това време, тия лъжи нЕма как да минат.

Нищо не си хванал ;) Сега ще пуснеш ли детето си да играе с другите деца на двора или улицата до 10-11 часа вечерта, без да се притесняваш къде е и с кого е 8-) А ще ми обясниш ли колко пъти пенсионери са били пребивани от цигани, затова че нямали пари да дадат на крадците 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Върни се в “Свободна зона”