Масов побой между феновете на ЦСКА и Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Re: Масов побой между феновете на ЦСКА и Левски

Мнениеот Bourgas » 28 дек 2011 12:38

Синьо лъвче, пич, симпатяго, айде да гледаме добрите страни на тези държави? Айде да достигнем тяхната икономика, характер, възпитание? Много лесно преписвате лошите страни. Ама какво ли се занимавам да пиша, за мен сте си еуглени и това е, мамин сладък. Ходете се, бийте се, е*ете се, но там - насаме, сини и червени, намерете смисъла на живота в боя, малоумници.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 дек 2011 12:43

ros написа:Още вчера се замислих що за инфо е това, което една медия пуска и всички останали преписват или цитират. Днес също търсих по сайтовете... - нищо :shock:

Ето и инфо от Спортал:

...

Странна случка... и още по-странна реакция и отразяване

Ми не е странно.
Много хора си мислят, че в Англия вече няма идиоти - футболни хулигани.
Не е вярно. Просто не са на стадиона и покрай него. Старите "фирми" отдавна са разбити, но го има. Просто те търсят медийно отразяване. Има такива и дето си събират изрезки от вестници и тъ нъ.
Като не ги отразяват, много от тях... "няма за какво да се борят". Това е правилна политика общо взето.
Лошото е, че докато на Острова полицията си върши работата без да шуми и тея от вчера щяха днес да са вече с издадени присъди, тук не е така. И днес сигурно се кефят и надъхват още лапета да правят простотии, защото са се разминали без присъда.
Тук по-скоро става дума за неглежиране на проблема - "не виждаме ламята, значи я няма"... но нещата не са така съвсем...
Последна промяна от metodito на 28 дек 2011 12:48, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 28 дек 2011 12:46

Bourgas написа:Синьо лъвче, пич, симпатяго, айде да гледаме добрите страни на тези държави? Айде да достигнем тяхната икономика, характер, възпитание? Много лесно преписвате лошите страни. Ама какво ли се занимавам да пиша, за мен сте си еуглени и това е, мамин сладък. Ходете се, бийте се, е*ете се, но там - насаме, сини и червени, намерете смисъла на живота в боя, малоумници.

А ние викаш нямаме добри черти, нали бе, скъпа ? На нас българите, точно това ни е проблема, че само гледаме лошото и се оплакваме ! Действия - никви!
А като говорим за възпитание и характер, всичките тези неща които изброих за въпросните държави, не са ли част от техния начин на живот и възпитаните ???
А да те питам, къв ти е проблема на теб тогава, като си далеч от София и нещата стават тук, а не при теб ?

А мен що ме сложи наред с тия дето се бият ? :mrgreen:
Изображение

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 28 дек 2011 13:13

милен христов трябва да бъде изритан от този форум,колкото може по бързо.

САМО ЛЕВСКИ

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 28 дек 2011 13:16

[quote="Batkoto"]Томето не е ли проплакал още,ако не е ще го направи .. иначе за наркодилърчетата от Сектор Б нищо не се каза,ама сега ще има тиради и заклинания :idea:[/quoteкога най после ще накажат правителствения отбор?за толкова положителни допинг проби направо в селските групи.

вместо това "синьото" бфс пак ще ги спаси от гибел.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 28 дек 2011 13:22

Blue_Lion написа:А мен що ме сложи наред с тия дето се бият ? :mrgreen:

Щот си голем кОрав хОлеган :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

CapO
Контакти:

Мнениеот CapO » 28 дек 2011 13:22

Аз не мога да разбера защо сини и червени фенове се причисляват към хулиганите, които са се били. Закво казвате "ние" и "вие". Адски прости хора сте !!! Хора са ги били без причина вас ви интересува кой отбор/фенове са по-добри. Срам ме е от такива като вас. Мечтая си да ви няма, да изчезнете.

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 28 дек 2011 13:41

CapO написа:Аз не мога да разбера защо сини и червени фенове се причисляват към хулиганите, които са се били. Закво казвате "ние" и "вие". Адски прости хора сте !!! Хора са ги били без причина вас ви интересува кой отбор/фенове са по-добри. Срам ме е от такива като вас. Мечтая си да ви няма, да изчезнете.

Ми махай се тогава! :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 дек 2011 14:27

Blue_Lion написа:
AN71 написа:Blue_Lion не ги критикувай модовете ,че аз в една друга тема попитах как за едни е възможно да псуват като каруцари и да се заяждат и няма бан а за други за неправилно дишане и бан и за това мое питане аз си отнесох пак бана. Аз съм 40г мъж имам си семейство работа и не ми дреме на дреата както каза г-жа учителката за това ,но ние сме в България и да не забравяме че шуробадженащината е на първо място та за едните може за другите не ама явно Миленчо и другите модчета са си толкоз повярвали че......П.П. И за това мое изказване скъпи ми модове може да ми наложите пак бан знам истината боли но аз съм свикнал да я казвам в очите не зависимо от последствията. ;) :)

Мда, то затова се правят опити да го махнем, щото за едни може, за други не ! Наскоро за няма такава дреболия ме баннаха...не че ми пука, но как да е! Живи и здрави, това е само форум ;)

Вай, завалийките и двамцата, да ги оплачеш! Как е? По-добре ли се чувствате като си поплакахте на раменцата?! Единият бивш модератор, тръгнал да плюе сегашния, ми кой ти пречеше бре ти да я вършиш тая работа или викаш по стар български обичай, къде къде е по-лесно отстрани да плюваш, вместо да свършиш нещо, нали "бай Иване"! Като си се "оакал" един път, поне си мълчи!!! Другият, ама цели 40 лазарника изпълнил, респект, бил свикнал да казва "истината в очите", нищо, че тя има много лица и най-вече тая, която на него му отърва, ама поне мъъъънинко да си направи труда да прочете правилата на ТОЗИ форум, ТЦ, те това не е за него, он си го знай бре, що да ги види?! Само едно не мога да разбера?! Защо си мислите, че за нещо "модчетата" са ви длъжни?! Вие пишете простотиите, заяждате се, псувате, а после разбира се всички знаем кой е виновен!!!! Апропо, до тоя с ник на "Антоновка" ( така се казват едни самолети), не мое ти дреме на нещо, което го нямаш, щот, ако го имаше нямаше пък да пишеш такива глупости!!!!!

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 28 дек 2011 14:46

Хора без постижения, качества и мечти. Дарвин ще с каже думата обаче - родът им рано или късно ще бъде прекъснат и те ще бъдат забравени.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Върни се в “Свободна зона”