История на света
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: История на света
Това как промени факта, че си функционално неграмотен. Последният път, в който реши да се правиш на учител по бел изречението ти беше с правописни грешки. Явно си си взел поука наполовина и си решил да минеш на знаци.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Що да променя факт ? Просто те гавря... Изпитвам огромно удоволствие да се гавря с посредствеността...
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!
Функционално неграмотен човек с липса на критична мисъл гаври единствено и само себе си и семейството си ;(
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
ReBorn1982 написа:ivan56 написа:ReBorn1982 написа:Разпореждали са се, ама не са ..... самият факт, че България не успява да спаси евреите от уж дадените й територии, трябва да ти показва ясно, че ние сме само временен администратор там.
И аз смятам, че е така и няма кво да ни се натяква от всякакви умрели кучета, че не сме спасили евреите там.
П.п много ми е интересен ника ти, приличаш ми на един бивш чорбар, ама чак пък толкова да си си променил възгледите не вярвам. :)
Аз съм 1982. Преди години получих вечен бан, ха ха, така и не разбрах защо ..... затова и не съм се явявал толкова време.
Възгледите ??! Кои възгледи ??
Еми привет тогава :)
Е как кои, прозападно настроен и анти руската кочина, сега пишеш съвсем друго.
Чакаме сега Кашчей, Станко и онова леке месифена :D
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
23LBJ написа:ivan56 написа:Изгледа ли "Второто освобождение" ?
Няма нужда, гледай си го ти. Евелина Келбечева е едно от най-големите недоразумения. Не виждам и смисъл, да го гледам, едва ли ще ми промени възгледите.
Ако бяхме попаднали под западно влияние, щяхме да бъдем разпарчетосани. Ако бяхме попаднали под немско влияние, щяхме да се превърнем в препарат за почистване. Това е !
Останалото са разтягане на локуми.
Пак казвам, трудно ще ми промени възгледите. Такива филми са подходящи за такива като Помияра. Да гледат и да се зомбират.
Отговаряш като типична червена чугунени кратуна.
Ама хората боравят с факти.
И ти като оня лаф шопа и жирафа.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
А ти що не гледаш предаванията на БСТВ с Искра Баева и Евгения Калинова ?
Аз си имам свои историци, на които вярвам, ти си имаш твои...
Аз си имам свои историци, на които вярвам, ти си имаш твои...
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!
Евелина е много свестен човек, даже е член на Общество Айн Ранд. Само дето е маалко стисната, но това е друг въпрос. Интересното е, че въпреки живота/работата в Калифорния, не е либерал, а силно дясно позиционирана. Изобщо не виждам как може да е я сравнявате с разни кокошки, които си нямат и идея за какво говорят.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Свястна е как ? Нали е на твоята позиция, как няма да е свястна... А в интерес на истината от всички плювачи по соц-а, тая е най-неподготвената. Кви глупости говори не е истина... На едно равнище е с ония световнонеизвестен журналист Христо Христов.
Преди няколко години виеха на умряло срещу учебниците, понеже комунизма не бил описан по начин, както на тях им се иска.
Колкото до сравненията, да тук съм съгласен. Историците от Софийския университет са най-добре подготвени, с най-добра международна разпознаваемост, най-четени и т.н. А тая, Бога ми, дори не знам, кой я е направил професор. Абсолютно непозната е за историческата колегия, освен това е поредната дето се прави на знаеща, а това не е дори и специалността й. На нея дисертацията й е Германия след ПСВ или нещо подобно. Къв СССР ? Къв комунизъм ? А дали е случайно, че идва от Американския университет, оставам на Смитито да каже...
Ей това и е статията за хитлеризма и турското робство, което отгоре до долу е пълно с правописни и граматически грешки, но това не е най-важното. Най-важното е, че според Келбечева хитлеризмът и турската робия в Европа, Африка и Мала Азия никога не са съществували и, доколкото ги е имало като политически субекти, са оказали изключително благотворно въздействие върху останалите неблагодарни и занимаващи се предимно с фалшификации народи. Аферим! Ашколсун! Евала! Това се вика да си заслужиш платата от господаря.
Аз, обаче, наричам това пропилян в глупост живот.
http://www.librev.com/index.php/2013-03 ... 9-11-40-20
Ей това е около скандалите с учебниците.
Нина Дюлгерова: "Разни хора, които в годините са се доказали като тотално некомпетентни, започват да ни убеждават, че турско робство не е имало, но видите ли крепостничеството в Русия, то пък било робство. Освен това битката при Нормандия била и с най-голямо значение за изхода от ВСВ!"
https://www.youtube.com/watch?v=f42sp9m ... 39&t=1782s
Преди няколко години виеха на умряло срещу учебниците, понеже комунизма не бил описан по начин, както на тях им се иска.
Колкото до сравненията, да тук съм съгласен. Историците от Софийския университет са най-добре подготвени, с най-добра международна разпознаваемост, най-четени и т.н. А тая, Бога ми, дори не знам, кой я е направил професор. Абсолютно непозната е за историческата колегия, освен това е поредната дето се прави на знаеща, а това не е дори и специалността й. На нея дисертацията й е Германия след ПСВ или нещо подобно. Къв СССР ? Къв комунизъм ? А дали е случайно, че идва от Американския университет, оставам на Смитито да каже...
Ей това и е статията за хитлеризма и турското робство, което отгоре до долу е пълно с правописни и граматически грешки, но това не е най-важното. Най-важното е, че според Келбечева хитлеризмът и турската робия в Европа, Африка и Мала Азия никога не са съществували и, доколкото ги е имало като политически субекти, са оказали изключително благотворно въздействие върху останалите неблагодарни и занимаващи се предимно с фалшификации народи. Аферим! Ашколсун! Евала! Това се вика да си заслужиш платата от господаря.
Нина Дюлгерова: "Разни хора, които в годините са се доказали като тотално некомпетентни, започват да ни убеждават, че турско робство не е имало, но видите ли крепостничеството в Русия, то пък било робство. Освен това битката при Нормандия била и с най-голямо значение за изхода от ВСВ!"
https://www.youtube.com/watch?v=f42sp9m ... 39&t=1782s
!
Специално за Ванката, 1982, Граучо Маркс, Смити и всички, които продължават да твърдят, че България е спасила евреите си...
Клипа е мое дело...
https://www.youtube.com/watch?v=ikqRgq4Uswo
Клипа е мое дело...
https://www.youtube.com/watch?v=ikqRgq4Uswo
Клипове няма нужда ми даваш, а и аз не твърдя и не се гордея или нещо подобно с горното. Нито го намирам за нещо велико, нито за нещо от което трябва да се изхожда или си заслужава да се спори. Кога точно съм се отнасял сантиментално към някое събитие? : )
Каква позиция? Историята не е въпрос на позиции. Просто вие се опитвате да я четете като дявол евангелие и нямате желание да проумеете истината.
И кое да е случайно? Не, не е случайно. Хората напълно нарочно отиват там, поне тези имащи някакви възможности. Другите се примиряват с Камбоджда или Рушистан.
Кадър на ТВ Алфа да определя кой е компетентен, страхотни аргументи.
* Ти още ли се опъваш и не си признал, че не е имало такова нещо като робство? Ето пореден пример за това, че няма позиции, а просто не желаеш да признаеш действителността.
23LBJ написа:Свястна е как ? Нали е на твоята позиция, как няма да е свястна... А в интерес на истината от всички плювачи по соц-а, тая е най-неподготвената. Кви глупости говори не е истина... На едно равнище е с ония световнонеизвестен журналист Христо Христов.
Каква позиция? Историята не е въпрос на позиции. Просто вие се опитвате да я четете като дявол евангелие и нямате желание да проумеете истината.
И кое да е случайно? Не, не е случайно. Хората напълно нарочно отиват там, поне тези имащи някакви възможности. Другите се примиряват с Камбоджда или Рушистан.
Кадър на ТВ Алфа да определя кой е компетентен, страхотни аргументи.
* Ти още ли се опъваш и не си признал, че не е имало такова нещо като робство? Ето пореден пример за това, че няма позиции, а просто не желаеш да признаеш действителността.
Последна промяна от Thsmith на 14 май 2022 17:05, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]