Генерал Радев е новият президент на България!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Генерал Радев е новият президент на България!

Мнениеот diplomat » 14 ное 2016 15:17

fcb_bg написа:
moryak68 написа:
diplomat написа:
anihilator написа:Искам също да поздравя всички симпатизанти тук на пп ГЕРБ със сериозният резултат извоюван напук на всички и срещу всички 8-)

Човече, и на теб не ти е лесно май. :lol: :lol:

Ха-ха, развесели ме градски, сериозен резултат. Мисля, че досега сме нямали толкова убедително избран президент. То твоята приказка звучи, като един виц за арменците: При резултат 6:0, футболистите на Армения вкарват гол и започва една неистова радост, прегръдки. След края на мача журналистите питат, защо се радвахте толкова на вкарания гол, защо се държите така все едно вие сте победили, все пак загубихте с 6:1. Отговора на арменците бил: Може да сме вкарали един гол ама много красив. Че и твоята работа същата.

Ти го питай как така са играли срещу всички и защо не отдава чест на достаците. :lol:
Ама те герберите са си такива - нагли и арогантни. Дори не седнаха колегиално на масата за пресконференция. Това е доста неуважително.

Аз ли съм гербер, бе, олигофрен? :lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 14 ное 2016 15:21

Captain Stottlemeyer написа:Позволи ми и аз да те поправя - това е вярно. ;) БА няма пленено знаме. Струмският отряд е паравоенно (партизанско) формирование от Македоно-одринското опълчение (МОО). Такива формирования са участвали в Балканската и Междусъюзническата война (1912-1913 г.), като почти целият им личен състав се е състоял от бивши четници и войводи на Вътрешната македоно-одринска революционна организация (ВМОРО) и Върховния македоно-одрински комитет (ВМОК). Надявам се, че ти е ясна разликата между партизански отряд и бойна единица от редовна армия. Ако не - във форума има доста капацитети, които ще ти помогнат да вденеш... 8-) От мен - хубав ден, че днес ме чака доста работа! :)

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0 ... 0%9E%D0%9E

Оценявам желанието да защитиш националното си самочувствие, което в случая е базирано извънредно на митове и лъжи, но няма да ти мине номера. :)
На 24 април 1913 МОО е включено в състава на действащата българска армия, естествено можеш да паднеш и по-ниско в желанието си да се изложиш и да кажеш, че плененото знаме е било носено от доброволчески арменски отряд, а не от българи и затова не се брои, хаха. :lol:
[rimg]https://2.bp.blogspot.com/-8VxbFBeItRY/UwuanmXDd9I/AAAAAAAALWg/HCiphM6AYn0/s1600/%CE%A3%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%BD.jpg[/rimg]
Сега, НЕуважаеми, понеже знанията ти трябва да бъдат обогатени, ще ти издам още една тайна, относно българските флагове, дръж си шапката само, през 1944 флота на СССР пленява 4 български миноносеца и ги закарва в съветските пристанища, след години ги връща, но без флаговете. 8-)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Генерал Румен Радев е петия президент на България!

Мнениеот diplomat » 14 ное 2016 15:22

blue avalanche написа:Аз не съм повярвал на никого. Явно ти си от наивниците,които "вярват". :mrgreen:
Ако партиите даваха "мило и драго" за "гласа на народа", нямаше да манипулират вота за референдума! Чак ли си??? И просто щяха да са ДЛЪЖНИ да се съобразят.
След като го направиха,могат да си говорят каквото си искат! ;) Защото знаят,че винаги ще има шарани,които "вярват".

Нещо много сериозно ме бъркаш, човече. :lol: От наивниците не съм и никога няма да бъда. Много наясно съм какво става в държавата, как работят институциите, как работи задкулисието и кой решава нещата. Лошото е, че тоя референдум дойде от най-високо ниво, а тъпото овче население се втурна да коленичи пред новия плехар-вожд. Още преди година знаех, че Плешивият ще си прави партия, както знаех и че Бареков беше поставено лице, на което бързо-бързо му биха шута след изборите, както знаех за далаверите на патриотите, които се правеха на скарани иначе, а сега пак са първи приятели пред публичното око. Много други неща знам, но пък вече гледам малко по-обрано на нещата и си ценя моя животец, щото не си заслужава да се бъхти човек за тукашната шайка чалга-аборигени. :mrgreen:

Потребителски аватар
1982

Re: Генерал Румен Радев е петия президент на България!

Мнениеот 1982 » 14 ное 2016 15:30

ham3r написа:
1982 написа:Ами, честито да му е, ще се нагуши добре покрай слугинажа си на БСП и ДПС, които стоят зад него.

За твое съжаление любимците ти Тиквата и неговия бизнес партньор Шопара от ДПС загубиха.

Честито на Генерал Радев!!!

И как реши, че Тиквата ми е любимец, латексаджийче ??! Теб специално съм те забелязъл отдавна, че си пишеш глупости наизуст, един свестен пост нямаш.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 ное 2016 16:21

И какво ще направи Радев за доброто на България!
Руска Губерния ли? И ще козирува на Путин?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 14 ное 2016 16:22

Поздравление Румену Радеву с избранием на пост Президента Болгарии

Владимир Путин поздравил Румена Радева с избранием на пост Президента Республики Болгарии.

Глава Российского государства отметил значительный потенциал для дальнейшего развития российско-болгарских отношений, основывающихся на многовековых традициях дружбы, культурной и духовной близости.

Президент России выразил уверенность в том, что совместными усилиями удастся придать новый импульс двустороннему политическому диалогу, а также расширить конструктивное сотрудничество в различных областях в интересах братских народов двух стран.

В.Путин пожелал Р.Радеву успехов в ответственной государственной деятельности.

http://kremlin.ru/events/president/news/53252
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 14 ное 2016 16:35

HoUs4oOL написа:
Captain Stottlemeyer написа:Позволи ми и аз да те поправя - това е вярно. ;) БА няма пленено знаме. Струмският отряд е паравоенно (партизанско) формирование от Македоно-одринското опълчение (МОО). Такива формирования са участвали в Балканската и Междусъюзническата война (1912-1913 г.), като почти целият им личен състав се е състоял от бивши четници и войводи на Вътрешната македоно-одринска революционна организация (ВМОРО) и Върховния македоно-одрински комитет (ВМОК). Надявам се, че ти е ясна разликата между партизански отряд и бойна единица от редовна армия. Ако не - във форума има доста капацитети, които ще ти помогнат да вденеш... 8-) От мен - хубав ден, че днес ме чака доста работа! :)

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0 ... 0%9E%D0%9E

Оценявам желанието да защитиш националното си самочувствие, което в случая е базирано извънредно на митове и лъжи, но няма да ти мине номера. :)
На 24 април 1913 МОО е включено в състава на действащата българска армия, естествено можеш да паднеш и по-ниско в желанието си да се изложиш и да кажеш, че плененото знаме е било носено от доброволчески арменски отряд, а не от българи и затова не се брои, хаха. :lol:
[rimg]https://2.bp.blogspot.com/-8VxbFBeItRY/UwuanmXDd9I/AAAAAAAALWg/HCiphM6AYn0/s1600/%CE%A3%CF%84%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%BD.jpg[/rimg]
Сега, НЕуважаеми, понеже знанията ти трябва да бъдат обогатени, ще ти издам още една тайна, относно българските флагове, дръж си шапката само, през 1944 флота на СССР пленява 4 български миноносеца и ги закарва в съветските пристанища, след години ги връща, но без флаговете. 8-)

Тези престъпници цялата държава ни плениха и още не са я върнали. Ти за четири миноносеца се кахъриш.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 ное 2016 16:41

HoUs4oOL написа:
Поздравление Румену Радеву с избранием на пост Президента Болгарии

Владимир Путин поздравил Румена Радева с избранием на пост Президента Республики Болгарии.

Глава Российского государства отметил значительный потенциал для дальнейшего развития российско-болгарских отношений, основывающихся на многовековых традициях дружбы, культурной и духовной близости.

Президент России выразил уверенность в том, что совместными усилиями удастся придать новый импульс двустороннему политическому диалогу, а также расширить конструктивное сотрудничество в различных областях в интересах братских народов двух стран.

В.Путин пожелал Р.Радеву успехов в ответственной государственной деятельности.

http://kremlin.ru/events/president/news/53252

Знаем кво правите с братята си.Молдова, Грузия, Украйна.
Не, благодарим, тия ги разправяйте на вашата парясница Сръбия.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 14 ное 2016 17:08

Генерала бил от ЦСКА, но сега е от Лудогорец, щото армейския отбор отдавна го няма

[rimg]http://img2.sportal.bg/uploads/tinymce/7rrr.jpg[/rimg]
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “Свободна зона”