Последната дума на Надежда Савченко

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Последната дума на Надежда Савченко

Мнениеот Кашчей » 08 мар 2016 22:31

1982 написа:Не знам на мен какво ми се удава, но на теб, глупостите ти се отдават блестящо ..... малка Финландия била заплаха за огромния СССР и той затова я нападнал ..... това е една от най-големите глупости, които съм чел тук, Кашчей.

Вие, русофилите, имате чудната "дарба", в опитите си да оправдаете всяка руска агресия и гнусотия, да пишете уникални небивалици. Затова и всеки спор с вас е безпредметен, вие си знаете само едно - Русия са белите, Запада - черните. Това е.

Белгия, Холандия и Дания каква заплаха са за Германия?
Как пък веднъж не осъди Хитлер, а само СССР ти е в устата :roll: За Мусолини нема те питам, защото той не участва, особено, ако питат теб!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 мар 2016 22:33

Кашчей написа:
1982 написа:Не знам на мен какво ми се удава, но на теб, глупостите ти се отдават блестящо ..... малка Финландия била заплаха за огромния СССР и той затова я нападнал ..... това е една от най-големите глупости, които съм чел тук, Кашчей.

Вие, русофилите, имате чудната "дарба", в опитите си да оправдаете всяка руска агресия и гнусотия, да пишете уникални небивалици. Затова и всеки спор с вас е безпредметен, вие си знаете само едно - Русия са белите, Запада - черните. Това е.

Белгия, Холандия и Дания каква заплаха са за Германия?
Как пък веднъж не осъди Хитлер, а само СССР ти е в устата :roll: За Мусолини нема те питам, защото той не участва, особено, ако питат теб!

Не осъдих Хитлер, по една простичка причина - не чета тук всеки ден помиите на шепа германофили, с по няколко профила. Но пък всеки ден ме облъчват разни русофили, един ден няма почивка в този форум, всеки ден едно и също - мощна проруска пропаганда.

Ако утре се нароят и германофили, които да ми четат морал по цял ден, ще попиша и за Хитлер, бъди сигурен. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 08 мар 2016 22:54

1982 написа:Ми те и в Крим стъпват първи сума други народи, ама твърдите, че той си бил руска земя, нали ??! Въртите се, както ви изнася.

Не се въртя, казвам ти как изглеждат нещата според твоята логика, ти каза, че земите били окупирани от Русия, но не били нейни и затова ти казвам, че не са и финландски, защото идеята за финландската нация се заражда именно по време на руското управление на Финландия, гарантирам ти, че Руската Империя е можела да го предотврати. :)
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 08 мар 2016 22:56

1982 написа:Ама как яростно браниш всяка руска агресия ..... иначе си пръв моралист, когато иде реч за някои други.

А доводите, които си изтъкнал, са повече от смешни. Те няма как да извинят гнусната руска агресия. ;)

Смешните ми доводи са исторически факти, показващи как СССР се опитва да избегне зимната война, самият Сталин води преговорите с Финландия.
Е, финландците не се съгласяват и влизат във война, да се сърдят само на себе си.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 08 мар 2016 22:57

Не, не малка Финландия, а територията, която малка Финландия държи има разлика, нали?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 мар 2016 23:01

HoUs4oOL написа:
1982 написа:Ама как яростно браниш всяка руска агресия ..... иначе си пръв моралист, когато иде реч за някои други.

А доводите, които си изтъкнал, са повече от смешни. Те няма как да извинят гнусната руска агресия. ;)

Смешните ми доводи са исторически факти, показващи как СССР се опитва да избегне зимната война, самият Сталин води преговорите с Финландия.
Е, финландците не се съгласяват и влизат във война, да се сърдят само на себе си.

Уау ..... горкият СССР, отчаяно се е опитвал да не нападне злата Финландия, но накрая е бил принуден. :mrgreen: :mrgreen:

Сигурен съм, че същите истории ги имаш и за Полша, Литва, Латвия и Естония, те също са принудили горкия и вечно невинен СССР да ги завземе. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 мар 2016 15:52

Последната дума на тази жена беше дадена днес. Наговори куп глупости, държа се нагло, показваше средни пръсти и даже се опита да дава акъл на съда кога да произнесе присъдата.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 мар 2016 16:04

sin4ec написа:Последната дума на тази жена беше дадена днес. Наговори куп глупости, държа се нагло, показваше средни пръсти и даже се опита да дава акъл на съда кога да произнесе присъдата.

Ще я разстрелят ли?

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 09 мар 2016 17:21

diplomat написа:Ще я разстрелят ли?

Може да падне по стълбите, или да я разменят за "отпускарите" от ГРУ Александров(не нашия си предполагам :lol: ) и Ерофеев заловени в Донбас.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 09 мар 2016 17:37

diplomat написа:
sin4ec написа:Последната дума на тази жена беше дадена днес. Наговори куп глупости, държа се нагло, показваше средни пръсти и даже се опита да дава акъл на съда кога да произнесе присъдата.

Ще я разстрелят ли?

Не.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”