fcb_bg написа:Ко каза, ко? Къде се отбраняват? На Иво Джима ли? Над Нагасаки и Хирошима ли?
За други неща не ми задълбавай, говори по темата.
Е, из целия свят се отбраняват.
В Европа се пазят от Иран, в Азия се пазят от Северна Корея.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
fcb_bg написа:Ко каза, ко? Къде се отбраняват? На Иво Джима ли? Над Нагасаки и Хирошима ли?
1982 написа:Около 70. Другите, близо 2 500, не сторили нищо на Япония, явно не се броят, защото са военни. Просто, самият факт, че са военни, значи че са виновни и е трябвало да умрат.![]()
za nas e toj religiq написа:1982 написа:HoUs4oOL написа:1982 написа:На убитата в Хирошима, примерно - Очида Онимура, сигурно синът й преди това е избил поне няколко десетки деца, жени и старци в Китай, Филипините и т.н. Е, извинявам се много, но нека и Япония понесе поне мъничка част от ужаса, който тя самата е причинила на купища невинни хорица из цяло източна Азия.
Съгласен съм, но нека утре всички ядрени сили дружно да изстрелят ракетите към американците, за да си платят за всички човешки животи, които отнеха, поради петролните си амбиции.
А Русия кога ще си плати, че за нея май нямат да стигнат наличните ракети ?!
Ти си мнооого тъпо парче, кво общо има Русия с темата![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
fcb_bg написа:1982 написа:fcb_bg написа:Защото води отбранителна война с години и поема избиване на цивилни, изнасилвания, разрушения... Казах нещо за това, че янките не са виждали какво е да се биеш за оцеляване и че смята техната гражданска за най-голямата и значима война в световната история.
Ами и САЩ водят отбранителна война.
Ко каза, ко? Къде се отбраняват? На Иво Джима ли? Над Нагасаки и Хирошима ли?
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:za nas e toj religiq написа:1982 написа:HoUs4oOL написа:1982 написа:На убитата в Хирошима, примерно - Очида Онимура, сигурно синът й преди това е избил поне няколко десетки деца, жени и старци в Китай, Филипините и т.н. Е, извинявам се много, но нека и Япония понесе поне мъничка част от ужаса, който тя самата е причинила на купища невинни хорица из цяло източна Азия.
Съгласен съм, но нека утре всички ядрени сили дружно да изстрелят ракетите към американците, за да си платят за всички човешки животи, които отнеха, поради петролните си амбиции.
А Русия кога ще си плати, че за нея май нямат да стигнат наличните ракети ?!
Ти си мнооого тъпо парче, кво общо има Русия с темата![]()
Че я е пуснал отявлен русофил, "умно парче".
za nas e toj religiq написа:1982 написа:HoUs4oOL написа:1982 написа:А Русия кога ще си плати, че за нея май нямат да стигнат наличните ракети ?!
За кое да си плати?
Ама дай от 45 насам.
Защо само от 45-а насам, преди това не се ли брои ??!![]()
![]()
Иначе и от 45-а насам има за какво - Унгария, Чехословакия, Афганистан, Грузия, Чечня, Арабския полуостров (където САЩ дълги години поддържаха Израел, а СССР - арабите) и т.н.
Ти тотално си сбъркан наистина , като изключим Унагрия и Чехословакия за където си прав , то за другите имаш ли въобще идея за кво са се били
1982 написа:fcb_bg написа:1982 написа:fcb_bg написа:Защото води отбранителна война с години и поема избиване на цивилни, изнасилвания, разрушения... Казах нещо за това, че янките не са виждали какво е да се биеш за оцеляване и че смята техната гражданска за най-голямата и значима война в световната история.
Ами и САЩ водят отбранителна война.
Ко каза, ко? Къде се отбраняват? На Иво Джима ли? Над Нагасаки и Хирошима ли?
А СССР къде се отбранява, в Берлин или Будапеща ли ??!
1982 написа:А СССР къде се отбранява, в Берлин или Будапеща ли ??!
HoUs4oOL написа:1982 написа:Около 70. Другите, близо 2 500, не сторили нищо на Япония, явно не се броят, защото са военни. Просто, самият факт, че са военни, значи че са виновни и е трябвало да умрат.![]()
Ами не си съвсем у ред, не знам какво да ти кажа...
1982 написа:В Афганистан за какво се биеха, разясни ми, тъп русофил ??
Потребители, разглеждащи този форум: goshev и 7 госта