Емблематичните соц лакомства

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Емблематичните соц лакомства

Мнениеот diplomat » 16 фев 2015 21:17

язе написа:След като има такива величаещи САЩ и ЕС, защо да няма и такива величаещи Русия? ;) Ще кажеш- от Русия не сме видяли нищо хубаво... А от САЩ какво пък толкова хубаво видяхме? Дупехме се на едните, ся се дупим на другите без да си даваме сметка, че щом си надупен ще те шиба всеки.

Ще ми покажеш ли къде точно се величае САЩ? Както и кои потребители пропагандират американска идеология постоянно в този форум; с ръка на сърцето мога да кажа, че не съм попадал на хора, които безрезервно да защитават САЩ за всичко и да пробутват американски догми. За Германия може да се каже, че има, но те пак са единици, броят се на пръстите на едната ръка. ;)

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 16 фев 2015 21:35

Чист въздух,никога не се е заключвало в нас ! Това е достатъчно !!!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 16 фев 2015 21:48

diplomat написа:
язе написа:След като има такива величаещи САЩ и ЕС, защо да няма и такива величаещи Русия? ;) Ще кажеш- от Русия не сме видяли нищо хубаво... А от САЩ какво пък толкова хубаво видяхме? Дупехме се на едните, ся се дупим на другите без да си даваме сметка, че щом си надупен ще те шиба всеки.

Ще ми покажеш ли къде точно се величае САЩ? Както и кои потребители пропагандират американска идеология постоянно в този форум; с ръка на сърцето мога да кажа, че не съм попадал на хора, които безрезервно да защитават САЩ за всичко и да пробутват американски догми. За Германия може да се каже, че има, но те пак са единици, броят се на пръстите на едната ръка. ;)

О, нямах предвид този форум, а по принцип... Тук политическите теми ги чета отгоре отгоре, като няма друго за четене. А пиша нещо в такива,само ако съм пийнал. :)
... и после внезапно си направих секуро.

pomiqr230

Мнениеот pomiqr230 » 16 фев 2015 22:07

Този толкова добре изграден, подреден и прекрасен соц с най-вкусните лакомства познати на човечеството се задържа около 50 години, защото беше най-добрата система позната нам.

pomiqr230

Мнениеот pomiqr230 » 16 фев 2015 22:09

язе написа:О, нямах предвид този форум, а по принцип... Тук политическите теми ги чета отгоре отгоре, като няма друго за четене. А пиша нещо в такива,само ако съм пийнал. :)

Явно доста често си пийваш.

Потребителски аватар
Корнет Оболенский

Мнениеот Корнет Оболенский » 16 фев 2015 22:11

Ако бирата не прокисва след три дни, бозата - след два, а киселото мляко - след един, значи не са истински. Сега и трите след месец са си същите.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 16 фев 2015 22:19

pomiqr230 написа:
язе написа:О, нямах предвид този форум, а по принцип... Тук политическите теми ги чета отгоре отгоре, като няма друго за четене. А пиша нещо в такива,само ако съм пийнал. :)

Явно доста често си пийваш.

Нима? В тия теми имам пет поста на кръст. Тази в която пишем сега, не е политическа. 8-)
... и после внезапно си направих секуро.

pomiqr230

Мнениеот pomiqr230 » 16 фев 2015 22:20

Корнет Оболенский написа:Ако бирата не прокисва след три дни, бозата - след два, а киселото мляко - след един, значи не са истински. Сега и трите след месец са си същите.

ДОмашното ми мляко защо не вкисва след един ден?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 фев 2015 22:23

pomiqr230 написа:
Корнет Оболенский написа:Ако бирата не прокисва след три дни, бозата - след два, а киселото мляко - след един, значи не са истински. Сега и трите след месец са си същите.

Защото "бациликус булгарикус" в него липсва. :o
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

pomiqr230

Мнениеот pomiqr230 » 16 фев 2015 22:27

GOLEADOR написа:
pomiqr230 написа:

Защото "бациликус булгарикус" в него липсва. :o

Значи не употребявам мляко, а някакво менте :(

Върни се в “Свободна зона”