Официално: Правителството подава оставка.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Re: Официално: Правителството подава оставка.

Мнениеот Hahaha1 » 20 фев 2013 14:04

Излизането ни от ЕС,би било добър ход,само ако Русия ни вземе под крилото си.Иначе наистина ще е пагубно за нас...
Россия – священная наша держава,
Россия – любимая наша страна.
Могучая воля, великая слава –

Твоё достоянье на все времена!

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 20 фев 2013 14:06

sin4ec написа: Мани ги ГЕРБ. Всъщност системата не е толкова лоша, проблемът е в партиите. Те трябва да бъдат заставени да работят за България, а не за себе си и мафията. Ако трябва насила. Трябва да се страхуват от хората и да носят отговорност!

Как предлагаш да ги заставим? И аз смятам, че проблема не е в партиите, а в народа и неговото мислене!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 фев 2013 14:07

Hahaha1 написа:Излизането ни от ЕС,би било добър ход,само ако Русия ни вземе под крилото си.Иначе наистина ще е пагубно за нас...

Защо цял живот трябва да сме путк*, бе ? :evil: Защо все някой трябва да ни казва какво да правим. Нали се сещаш, че при тази ситуация, каквото каже Русия това ще става тук ?

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Мнениеот Hahaha1 » 20 фев 2013 14:09

Eminem написа:
Hahaha1 написа:Излизането ни от ЕС,би било добър ход,само ако Русия ни вземе под крилото си.Иначе наистина ще е пагубно за нас...

Защо цял живот трябва да сме путк*, бе ? :evil: Защо все някой трябва да ни казва какво да правим. Нали се сещаш, че при тази ситуация, каквото каже Русия това ще става тук ?

Виждаш ли в момента някоя партия която да може да оправи страната?Ако има такава кажи?Аз поне не виждам...

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 фев 2013 14:10

sin4ec написа:
grasiani написа:Тия от герб какъв втори мандат бълнуват ние едвам се отървахме от тях,ако тоя селски тарикат от Банкя не си беше подал оставката навреме хората щяха него и неговата шайка депутати и министри да ги изгонят с шутове и камъни.Как може такова безочие да има, изгонен си по най унизителния начин което не беше се случвало от 97 година положението стана толкова нетърпимо че хората не можаха да изчакат последните им 4 месеца до края на мандата и сега излизаш и почваш да плямпаш врели-некипели.Всички плюем партиите но нека някой каже как по друг начин да стане, ако няма избори или няма партии как да си изберем правителство,какво да се разформироват всички партии и се сформират нови ли,в момента това са партиите друго по добро няма никъде измислено, нека всички партии добре да си направят сметката как ще управляват за в бъдеще, защото от сега всички това ги чака ако не слушат кои са най-важните приоритети на едно гражданско общество.

Мани ги ГЕРБ. Всъщност системата не е толкова лоша, проблемът е в партиите. Те трябва да бъдат заставени да работят за България, а не за себе си и мафията. Ако трябва насила. Трябва да се страхуват от хората и да носят отговорност!

Проблема не е и в партитие. А в депутатите, които постоянно пращаме в Парламента! Една голяма част от политиците ни са политически номади и сменят политическата си принадлежност, за да бъдат със силните на деня и винаги да са в Парламента, за да цоцат от държавата! - те това ни е проблема! Цялата тая клика и измет, която се държи като паразити да бъде изметена от страната! Трябва да спрем да пращаме тези хора в Парламента и едва тогава можем да се надяваме на нещо по-добро!

А колкото до агент Буда - създателя и покровителя на монополите в страната, тоя трябва да бдъе пратен в затвора доживот, за назидание на тия след него!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 20 фев 2013 14:11

Пичове гледайте реално ЕС е пред разпад- Великобритания в момента обмисля отделянето си, в Германия има слухове, че се подготвят печатниците за връщане на марката, отделяне от еврото и спиране на всякакви траншове. Това означава срив на съюза. Няма кой да ни хрантути там. :) Не се заблуждавайте, че от там ни е спасението.
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 фев 2013 14:11

Я ми кажи една страна да е просперирал под Руско крило?
КНДР? Виетнам? Куба? Соц. лагера в Европа?
Една единствена ми кажи .....
Ти кога последно бе в Русия / не в Москва/ за да ги видиш на какъв хал са?
Страна, която "връзва" бюджета с износ на суровини - моля, не ми я давай за пример!

ПП: ... и ако обичаш го махни това глупаво знаме защото съм сигурен, че не дразни само мен :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 20 фев 2013 14:13

Hahaha1 написа:Виждаш ли в момента някоя партия която да може да оправи страната?Ако има такава кажи?Аз поне не виждам...

Не мога да съм сигурен дали има някоя. В никакъв случай няма да гласувам за ГЕРБ, БСП, курват...а Кунева, НДСВ, СДС...
така че мисля за НФСБ.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 20 фев 2013 14:14

Hahaha1 написа:
Eminem написа:

Виждаш ли в момента някоя партия която да може да оправи страната?Ако има такава кажи?Аз поне не виждам...

Аз виждам! БСП + Атака за контрол!
Написах го преди няколко страници, ще го напиша отново:
В тая криза, за да излезем от нея имаме нужда от СОЦИАЛНА политика! В момента имаме нужда социалистите да са на власт, за да се оправи икономиката! Станишев може да е всякакъв, може да няма нито един ден трудов стаж, НО поне създаде държавен резерв, който ГРОБ обраха! Да, социалистите не работеха добре с Еврофондовете, но никой не се е родил научен! Видя се, че можем да получаваме доста пари от ЕС, така че ако продължат тая политика и я комбинират със тая, която я водеха до преди ГРОБ да дойдат на власт икономиката ни ще оздравее и ще излезем от тая криза!
Друг в момента не може да ни изкара от нея! Кой да дойде на власт? Костов ли? Човека, който проведе най-лошата приватизация в историята на човечеството! Който продаде (да не казвам подари) редица печеливши предприятия за жълти стотинки, срещу тлъсти комисиони под мсата!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Hahaha1
Контакти:

Мнениеот Hahaha1 » 20 фев 2013 14:15

Red_Neck написа:

Я ми кажи една страна да е просперирал под Руско крило?
КНДР? Виетнам? Куба? Соц. лагера в Европа?
Една единствена ми кажи .....
Ти кога последно бе в Русия / не в Москва/ за да ги видиш на какъв хал са?
Страна, която "връзва" бюджета с износ на суровини - моля, не ми я давай за пример!

Ами последно бях лятото в Санкт Петербург,баща ми е руснак и баба ми и дядо ми живеят там.Да ти кажа,честно не виждам какво им е на руснаците.Дядо ми казва,че в Русия криза няма.

Върни се в “Свободна зона”