MoNteSo написа:bubka написа:NEFTOCHIMIK 1962 написа:Доста добър повод да бъде нападнат Иран.Отдавна са им вдигнали мерника.Според мен обаче Иран не е Ирак,нерде Ямбол-нерде Стамбул,ама ще видим..............Според мен загиналите не са 3-ма,а много повече-при такъв вздрив,ако автобуса е пълен-не ми се мисли.........Имаше по радиото интервю с човек който е бил в колата си на 20 метра от автобуса-от автобуса са скачали хора без крака и ръце според неговите думи-загиналите са много
18 години след 1994 и пак на 18-ти,който е чел материали за нумерологията,около 11-ти септември и атентатите в Мадрид,ще му се изяснят доста неща и кои са хората обсебени от такива неща(това не са иранците със сигурност),жалко за загиналите хора,те наистина нямат никаква вина
![]()
Дали постоянното движение на самолети и хеликоптери над родината ни не са учения ? Имам съмнение, че България ще бъде използвана във война, която не искаме, а ще ни донесе адски много негативи и страх. Мамичката им американска..
Ами доста удобна военна база сме,базите в Турция са прекалено близо до Иран и са по-уязвими.