Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Три автобуса с израелци са се взривили в Бургас

Мнениеот bubka » 18 юли 2012 20:48

MoNteSo написа:
bubka написа:
NEFTOCHIMIK 1962 написа:Доста добър повод да бъде нападнат Иран.Отдавна са им вдигнали мерника.Според мен обаче Иран не е Ирак,нерде Ямбол-нерде Стамбул,ама ще видим..............Според мен загиналите не са 3-ма,а много повече-при такъв вздрив,ако автобуса е пълен-не ми се мисли.........Имаше по радиото интервю с човек който е бил в колата си на 20 метра от автобуса-от автобуса са скачали хора без крака и ръце според неговите думи-загиналите са много

18 години след 1994 и пак на 18-ти :lol: ,който е чел материали за нумерологията,около 11-ти септември и атентатите в Мадрид,ще му се изяснят доста неща и кои са хората обсебени от такива неща(това не са иранците със сигурност),жалко за загиналите хора,те наистина нямат никаква вина :cry: :cry:

Дали постоянното движение на самолети и хеликоптери над родината ни не са учения ? Имам съмнение, че България ще бъде използвана във война, която не искаме, а ще ни донесе адски много негативи и страх. Мамичката им американска..

Ами доста удобна военна база сме,базите в Турция са прекалено близо до Иран и са по-уязвими.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 18 юли 2012 20:49

RedeviL написа:
Tommi написа:
RedeviL написа:Колко сме зле не е истина!Къде са сега спец.службите?Къде са ДАНС?Щото на летището освен две, три патрулки и некви обикновени полицаи, друго не видях.

Снимка ли искаш да ти изпратят?

Ах, колко сме остроумни..

Понякога трябва и остър ум. Спец службите няма да обикалят около камерите, за да ги видиш.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
vallige
Контакти:

Re: Незабавна оставка на Борисов и ГЕРБ

Мнениеот vallige » 18 юли 2012 20:49

трябва да целуване на всякъде БОЙКО намери Ви спонсор не Ви затвори скапаният стадион

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 18 юли 2012 20:51

За съжаление дюнерите не помогнаха! Беше въпрос на време. Бог все пак е опазил съгражданите, може още да е българин ма да го е срам да си каже.
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

way
Контакти:

Мнениеот way » 18 юли 2012 20:52

asenkolev написа:За съжаление дюнерите не помогнаха! Беше въпрос на време. Бог все пак е опазил съгражданите, може още да е българин ма да го е срам да си каже.

Рано или късно щеше да се случи това е неизбежно няма как днес е България утре Америка вдруги ден Русия и така винаги ще има само въпрос на време е

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 18 юли 2012 20:53

dunavfc написа:
CTAHKO написа:В Израел са ги намалили с 80-90% ;) Но тук май не става въпрос за самоубиствен атентат :roll: Иначе евреите са намерили лек срещу ислямските камикадзета 8-) Много прост и много ефективен :)

Така,хубаво са ги намалели,че не мине и месец и разбираме за поредният израелски войник/гражданин/политик който е убит/взривен или отвлечен....Няма противодействие този феномен приятел...Най-простото и лесно нещо е да направиш нещо лошо,ама най-лесното....

В автобусите им през 2-3 метра са заредили торбички със свинска лой в ъглите над прозорците и само от това,самоубийствените атентати са спаднали с 80-90% 8-) И на въпроса ми "с какво тези торбички могат да спрат атентаторите" евреинът ми отговори,че ако този,който прави атентат е изпръскан с маз или свинска лой,нямало да отиде в рая и нямало с какво да ги мотивират и да им промият мозъците за да правят атентати в автобусите :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
asenkolev
Контакти:

Мнениеот asenkolev » 18 юли 2012 20:54

RedeviL написа:Колко сме зле не е истина!Къде са сега спец.службите?Къде са ДАНС?Щото на летището освен две, три патрулки и некви обикновени полицаи, друго не видях.

България е имала, и съм сигурен че има и сега, едни от най-добрите служби в света. Стига сте писали без да сте наясно. Айде малко по-сериозно и трезво. Мислете!
Изображение
Голфо е за нас, тройката за вас!!!
asenkolev написа:В света има два вида футболни отбори - Барселона и всички останали!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Незабавна оставка на Борисов и ГЕРБ

Мнениеот doktora25 » 18 юли 2012 20:54

levski7 написа:И какво правителство ще управлява България след подобна оставка според вас?!Несъмнено коалиционно такова,в което разбира се решаваща роля ще играе "балансьорът" А.Доган!Дано ви хареса!

Аз писах вече. Правителството на ГЕРБ е пагубно за България. Предпочитам всеки друг включително Доган, защото никое от предните правителства не са взимали решения които ни обричат на мизерия поколения напред (като например за АЕЦа).
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 18 юли 2012 20:56

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Доста добър повод да бъде нападнат Иран.Отдавна са им вдигнали мерника.Според мен обаче Иран не е Ирак,нерде Ямбол-нерде Стамбул,ама ще видим..............Според мен загиналите не са 3-ма,а много повече-при такъв вздрив,ако автобуса е пълен-не ми се мисли.........Имаше по радиото интервю с човек който е бил в колата си на 20 метра от автобуса-от автобуса са скачали хора без крака и ръце според неговите думи-загиналите са много

Това ми е любимия мит за силната иранска армия.Колкото изкарваха навремето иракската армия ,че била много силна.Една операция на турците и САЩ е достаъчна да им покаже къде зимуват раците.

Върни се в “Свободна зона”