Земетресение в България с магнитуд 5.8 по Рихтер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- lrlazarov_19
- Контакти:
Re: Земетресение в България с магнитуд 5.9 по Рихтер
Стига бе хора... Като почнете с тези конспирации...
[center]Then raise United's banner high,
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...[/center]
Beneath it's shade we'll live and die...
So keep the faith and never fear,
We'll keep the Red Flag flying here...[/center]
Сега да очакваме цунами в Панчеревското езеро 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
mormona написа:Не говоря за тътена от самото земетресение. Говоря за Пищене и както спомена някои назад тракане.
Макарче каза , че е преживял 10 земетресения - къде па ги е преживял и това се чудя де но както и да е. Да преимем , че може да е имало тракане.
Тракане е чул само от витрините си. Ако се чуваше нещо различно от тътен, ХААРП отдавна щеше да е разкрит, ако прави нещо повече от изследванията си.
[center]1914[/center]
CTAHKO написа:Сега да очакваме цунами в Панчеревското езеро
Това вече е опасно

[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Абе я по-спокойно бе хора!!! Големи мъже сте, децата ви по-адекватно се държат от вас и си спят. То ако става нещо ще стане и без да имате време да се усетите. Голяма работа - всичко вече е отминало. ЗЕМЕТРЕСЕНИЯТА СА СЪС ЗАТИХВАЩ ХАРАКТЕР!!! Не всявайте паника!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Mormona, и аз знам за ХААРП и съм 100 % сигурен, че пръскат във въздуха с кви ли не боклуци, но би ли споделил какво точно имаш предвид с тези тракания ? Аз чух подобни звуци, но съм усещал и други трусове
Ако искаш драсни на лично, все пак такива филми след този шок е тегаво да се четат

Аз след втория трус ходих на кафе на околовръстното
Събрахме се цялата компания...и до сега.В общи линии пропуснахме около петнайсетина труса,ама най-силните ни разказаха играта 

delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- paceto
- Контакти:
Blue_Lion написа:Mormona, и аз знам за ХААРП и съм 100 % сигурен, че пръскат във въздуха с кви ли не боклуци, но би ли споделил какво точно имаш предвид с тези тракания ? Аз чух подобни звуци, но съм усещал и други трусовеАко искаш драсни на лично, все пак такива филми след този шок е тегаво да се четат
Самата система когато се пуска небето става в различен цвят дори и нощем.
А и това издава съвсем различен звук от обикновен тътен от трус и лесно ще разберат, че има нещо друго.
CTAHKO написа:Аз след втория трус ходих на кафе на околовръстнотоСъбрахме се цялата компания...и до сега.В общи линии пропуснахме около петнайсетина труса,ама най-силните ни разказаха играта
Като каза...един приятел ми звъня за по бира...проблема е, че живее в Люлин, иначе отивах хаха

Ей на това му викам "Нощен живот в София - разтърсващи емоции и нито миг спане"

paceto написа:Без име написа:mormona написа:Благодаря.
Исках да разбера имало ли е пищене преди това. в рамките на няколко часа но все някои щеше да каже ако е имало. Визирам ефекта ХААРП. Обади се човек на БТВ и те го отсвириха веднага. Да де ма щом няколко стотин хиляди души по цял свят са наясно защо се крие бе мама му?
Чува се и още как. Секунди преди да те друсне чуваш някакъв тътен. Аз съм от Перник, но си бях заспал като бебе. Първия не съм чул, но всеки по-силен следващ се чува.
Такъв тътен има винаги при земетресение не влизайте във филми.
Който е преживявал и преди земетресения ще ви каже същото, ама недей да плашите другите които им е за първи път с подобни неща

Не си прав ! Аз съм преживял 10-15 земетресения, но точно такъв звук не съм чувал !
Беше нещо средно между бучене, свистене и тракане !
Дори това ме подведе и след като се събудих не разбрах първоначално какво става. Когато човек е преживял едно-две земетресения после бързо се ориентира при следващо ... Този път обаче беше различно !!!
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]