rhaegar написа:
![]()
По-скоро се смеем, ама карай.
Последните няколко мача с вас верно бяха много смешни. Бая се забавлявахме.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
siniq_fen написа:Аз го слушах, тоя път не ме издразниТова се случва веднъж на високосна година!!
Ще дават ли ПСЖ - Лион?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Red_Girl написа:rhaegar написа:Кой, освен цесекарите, би си причинил това? Да слуша Стойчо имам предвид.
Така е, повечето само гледате в земята след мач срешу него.
![]()
rhaegar написа:siniq_fen написа:Аз го слушах, тоя път не ме издразниТова се случва веднъж на високосна година!!
Ще дават ли ПСЖ - Лион?
Разбира се че не, вчера даваха как Бербатов украсяваше пейката в Рен.
Red_Girl написа:rhaegar написа:
![]()
Последните няколко мача с вас верно бяха много смешни. Бая се забавлявахме.![]()
Че даже и още.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Red_Girl написа:rhaegar написа:
![]()
Последните няколко мача с вас верно бяха много смешни. Бая се забавлявахме.![]()
Че даже и още.
Смешни бяха, щото сте същите нещастници като нас, ама ви върза.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
memnto написа:rhaegar написа:Кой, освен цесекарите, би си причинил това? Да слуша Стойчо имам предвид.
Виж мнението на модор на предишната страница, явно го е гледал.![]()
@кашчей това ми е мнението за мача днесmemnto написа:Доста посредствен мач от страна ЦСКА. Никаква идея за игра, тактика или пък нападателен футбол. Доста вял Гъргоров и Стоянов. За Милисавлевич няма кво да говоря даже - никакъв го нямаше. Тошко отне няколко важни топки в центъра и това си му беше, подавания от него - 0 (нула). Косоко се стара, но сам не става. Фо Поре ме изненада, игра доста прилично.
ЦСКА прсто не знаеше как да вземе победата в този мач. Това е. Грозна гледка бяхме днес.
rhaegar написа:Red_Girl написа:rhaegar написа:
![]()
Че даже и още.
Смешни бяха, щото сте същите нещастници като нас, ама ви върза.
Кашчей написа:Всъщност, забелязах, че като увелича децибелите се усилва и звукът. Трябва ми, защото ги мятам на флашка и ги слушам на уред в работата си, а там е доста шумно и тихите песни дори и на мах не се чуват от 3-4 метра.
Ще рискувам с някоя и друга песен, като ги рендеросам в отделна папка и тогава ще разбера разликата
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert, bubka, rhaegar, tiamat и 8 госта