j0rka7aa написа:rhaegar написа:Тия от Диема ебават ли се, Уиги-Арсенал е 5-та минута вече, те реклами дават
РУК за диемите![]()
Технически проблеми, да бе, да
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
j0rka7aa написа:rhaegar написа:Тия от Диема ебават ли се, Уиги-Арсенал е 5-та минута вече, те реклами дават
РУК за диемите![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:j0rka7aa написа:rhaegar написа:Тия от Диема ебават ли се, Уиги-Арсенал е 5-та минута вече, те реклами дават
РУК за диемите![]()
Технически проблеми, да бе, да
Santiago Munezz написа:Red_Girl написа:Tвоето си е мазохизъм.
Айде айде...ти с безтитления Ливърпул
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Red_Girl написа:Santiago Munezz написа:Red_Girl написа:Tвоето си е мазохизъм.
Айде айде...ти с безтитления Ливърпул
Те са толкова големи, че не им трябват титли.![]()
![]()
Бтв този уикенд съм детегледачка и гледам племенницата си и поздрав с Мики Маус и с моя любим заек, който вече намразих..![]()
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ps9e1vqOKtM[/youtube]
Santiago Munezz написа:Иначе с твоите любими отбори щеше да си много актуална преди около 30-40 години![]()
защо си намразила животинчето![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Моите са вечни и актуални по всяко време- и с хубаво, и с лошо понякога.![]()
![]()
Иначе го намразих, щото го слушам за 20-ти път. Сигурно ще го и сънувам. Същото се отнася и за мики маус.
Santiago Munezz написа:Red_Girl написа:Моите са вечни и актуални по всяко време- и с хубаво, и с лошо понякога.![]()
![]()
Иначе го намразих, щото го слушам за 20-ти път. Сигурно ще го и сънувам. Същото се отнася и за мики маус.
Еми така е като гледаш малки деца![]()
Иначе лошото при твоите отбори е в повече откакто ти гледаш футбол май а![]()

Red_Girl написа:Общо взето..![]()
Макар, че сега Пуул процъфтява..
Плюс тва ЦСКА станаха няколко пъти шампиони.. Не е чак толкова зле.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта