Old_death написа:БПФК написа:Old_death написа:Отговора е лесен и е въпрос на обща култура.Правилно е да се изписва с главни букви ЦСКА,защото името на клубът е абревиатура (съкратена сложна дума).Тя се състои от началните букви на съставните думи,като те се изписват с главни букви.В обяснението е даден и примера с ДЗИ (Държавен застрахователен институт).Има точка от правилата на форума,касаеща правилното изписване имената на отборите.По тая логика всеки друг начин на изписване името на ЦСКА противоречи на правилата на форума,плод е на ниска обща култура или желание за заяждане и подлежи на наказание в зависимост от настроението на модератора,следящ даден форум.
Запознат съм с правилата за изписване на абревиатурите /съкратените сложни думи/, но вие отдавна не сте Централен Спортен Клуб на Армията и името Ви отдавна не е абревиатура.
Друг довод имате ли за това желание името ви да се изписва с големи букви или и аз да изисквам официално името на отбора ми да се пише само с големи букви?
Не смяташ ли,че не тук е мястото на тоя диалог?
След като тук се оплаквате, че името на клубът ви не се изписва правилно, точно тук е добре да се разисква темата. Да приемем, че се оплаквам, че вашите оплаквания не са обосновани.