rhaegar написа:modor написа:Абе, шнурове......ще хрърчи ли перушина на "Армията" довечера
Като знам титаничното представяне на Мъри в гостуванията и особено в София, силно вероятно е.
О-о, господин Targaryen

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:modor написа:Абе, шнурове......ще хрърчи ли перушина на "Армията" довечера
Като знам титаничното представяне на Мъри в гостуванията и особено в София, силно вероятно е.
boabbb написа:rhaegar написа:modor написа:Абе, шнурове......ще хрърчи ли перушина на "Армията" довечера
О-о, господин Targaryen![]()
Челсито, мисля да е дотука в ШЛ, а
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
boabbb написа:rhaegar написа:modor написа:Абе, шнурове......ще хрърчи ли перушина на "Армията" довечера
О-о, господин Targaryen![]()
Челсито, мисля да е дотука в ШЛ, а
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
memnto написа:Могат ли да си направят нещо от сорта на 1/2 или 2/1 Локо и Черноморец.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:JackPackage написа:ZinedineZidane написа:JackPackage написа:Стига с това Атлети - Челси на 1/2 финали бе...анатема за вас![]()
![]()
Мерсаж, играем мач за мач....пък квото стане - направихме предостатъчно този сезон! Всеки вече е длъжен да се съобразява с нас
Такива сладури като Мунтари дето подскачаха от радост като ни изтеглиха на жребия да няма повече
Що, бе... Така със сигурност ще имаш представител на финала...А иначе, току виж гледаме Реал - Пепайерн на финал...
това е единия вариант, ама язе съм нагъл максималист и искам двама финалисти да имам
Дано не стане като моята ситуация 2005-два фаворита и накрая уй
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
rhaegar написа:memnto написа:Могат ли да си направят нещо от сорта на 1/2 или 2/1 Локо и Черноморец.
х/х
boabbb написа:Челсито, мисля да е дотука в ШЛ, а
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
modor написа:rhaegar написа:memnto написа:Могат ли да си направят нещо от сорта на 1/2 или 2/1 Локо и Черноморец.
х/х
Кога играят
memnto написа:modor написа:rhaegar написа:memnto написа:Могат ли да си направят нещо от сорта на 1/2 или 2/1 Локо и Черноморец.
х/х
Кога играят
Не ми казвай, че в момента изпускаш този спектакъл.![]()
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 3 госта