Мерсаж, играем мач за мач....пък квото стане - направихме предостатъчно този сезон! Всеки вече е длъжен да се съобразява с нас

Такива сладури като Мунтари дето подскачаха от радост като ни изтеглиха на жребия да няма повече

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
boabbb написа:Туй ми по-харесваДобър вкус за музика имаш, за разлика от отбори
![]()
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZJdGA1F9U4o[/youtube]
marchisio написа:boabbb написа:Туй ми по-харесваДобър вкус за музика имаш, за разлика от отбори
![]()
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZJdGA1F9U4o[/youtube]
Бат Георгиии, ти ли си измислил критерия за отборите ?
JackPackage написа:Стига с това Атлети - Челси на 1/2 финали бе...анатема за вас![]()
![]()
Мерсаж, играем мач за мач....пък квото стане - направихме предостатъчно този сезон! Всеки вече е длъжен да се съобразява с нас
Такива сладури като Мунтари дето подскачаха от радост като ни изтеглиха на жребия да няма повече
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:JackPackage написа:Стига с това Атлети - Челси на 1/2 финали бе...анатема за вас![]()
![]()
Що, бе... Така със сигурност ще имаш представител на финала...А иначе, току виж гледаме Реал - Пепайерн на финал...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
modor написа:Абе, шнурове......ще хрърчи ли перушина на "Армията" довечера
JackPackage написа:ZinedineZidane написа:JackPackage написа:Стига с това Атлети - Челси на 1/2 финали бе...анатема за вас![]()
![]()
Що, бе... Така със сигурност ще имаш представител на финала...А иначе, току виж гледаме Реал - Пепайерн на финал...
това е единия вариант, ама язе съм нагъл максималист и искам двама финалисти да имам
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:JackPackage написа:ZinedineZidane написа:JackPackage написа:Стига с това Атлети - Челси на 1/2 финали бе...анатема за вас![]()
![]()
това е единия вариант, ама язе съм нагъл максималист и искам двама финалисти да имам
Дано не стане като моята ситуация 2005-два фаворита и накрая уй
modor написа:Абе, шнурове......ще хрърчи ли перушина на "Армията" довечера
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта