rhaegar написа:boabbb написа:Браво за снимките - лудница саСамо не разбрах защо са снимали циганската махала в Сливен
![]()
Нали знаеш какъв автогол си вкарваш с тоя въпрос
Бат Георги, Динко е от Калояново, бе

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:boabbb написа:Браво за снимките - лудница саСамо не разбрах защо са снимали циганската махала в Сливен
![]()
Нали знаеш какъв автогол си вкарваш с тоя въпрос
rhaegar написа:Red_Girl написа:Middlesbrough написа:Много смешно![]()
Обади ли се на Михитарян да му благодариш , че снощо бяхте жалки
A така, Миро! Сипвай им! Заслужават си го! Не знаят друго, освен да плюят по Барса. Злобари!
То па вие все едно не плюете по РеалЕдин дол дренки сте
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
boabbb написа:Що няма да играе Арда Туран, беТамън щях да кажа, че ще порази Барса с рязаната си карабина
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:boabbb написа:Що няма да играе Арда Туран, беТамън щях да кажа, че ще порази Барса с рязаната си карабина
![]()
Контузен е...не е в групата за мача, не като контузията на КР
Middlesbrough написа:ZinedineZidane написа:Middlesbrough написа:Да обобщим :Д
Ревал Мадрид са най - жалкия отбор
За другото обобщаване говорим... А дали Реал се смята за жалък от фенове на Барселона... боли ме микрофона...
За кое обобщаване говориш бруте
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:Middlesbrough написа:ZinedineZidane написа:Middlesbrough написа:Да обобщим :Д
За другото обобщаване говорим... А дали Реал се смята за жалък от фенове на Барселона... боли ме микрофона...
На феновете, Бруте, на феновете... Аз кога съм ви плюл?! Чат-пат ви бъзикам, но не съм ви плюл и не злобея. За мен е важен Реал, а не Барселона, Атлетико или други.
ZinedineZidane написа:Middlesbrough написа:ZinedineZidane написа:Middlesbrough написа:Да обобщим :Д
На феновете, Бруте, на феновете... Аз кога съм ви плюл?! Чат-пат ви бъзикам, но не съм ви плюл и не злобея. За мен е важен Реал, а не Барселона, Атлетико или други.
JackPackage написа:Борото е най-големия трол във форума ве, кво му се връзвате....само Динко го бие с малко![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 7 госта