becks32milan написа:Я пусни снимка с новата коса във фейсбук да те видим
Нямам нова коса..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
becks32milan написа:Я пусни снимка с новата коса във фейсбук да те видим
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:becks32milan написа:Я пусни снимка с новата коса във фейсбук да те видим
Нямам нова коса..Как го реши?
becks32milan написа:Red_Girl написа:becks32milan написа:Я пусни снимка с новата коса във фейсбук да те видим
Нали уж се беще боядисала ?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:becks32milan написа:Red_Girl написа:becks32milan написа:Я пусни снимка с новата коса във фейсбук да те видим
Нали уж се беще боядисала ?
Не аз, а Кобилкина се боядиса в черно.Иначе скоро и аз може, ама трябва да ми звъннат.
Red_Girl написа:Добро утроо!!Моя Джаксън вече е навън и веднага се освини
![]()
![]()
THE G.A.M.E написа:
Котките също страдат от затлъстяване, даже негативните ефекти от това при тях, са по-сериозни от колкото при хората.
Намали му дажбите и редуцирай храненията.
THE G.A.M.E написа:Red_Girl написа:Добро утроо!!Моя Джаксън вече е навън и веднага се освини
![]()
![]()
Не е хубаво, че го тъпчеш.
Котките също страдат от затлъстяване, даже негативните ефекти от това при тях, са по-сериозни от колкото при хората.
Намали му дажбите и редуцирай храненията.
becks32milan написа:OК, в такъв случай може ли да ми кажеш нещо за рицарските романи ?
Red_Girl написа:becks32milan написа:OК, в такъв случай може ли да ми кажеш нещо за рицарските романи ?
За кво са ти рицарски романи?? Иначе нищо не се сещам сега.
becks32milan написа:Red_Girl написа:becks32milan написа:OК, в такъв случай може ли да ми кажеш нещо за рицарските романи ?
За кво са ти рицарски романи?? Иначе нищо не се сещам сега.
Даскалото..
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта