Днес се усмихнах,защото... ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Днес се усмихнах,защото... ?
Погледнах преди двайсетина страници и разбрах,че с мадридиста може да сме се срещнали в Китен
- YANTRA_FOREVER
- Контакти:
Blue_Girl написа:YANTRA_FOREVER написа:[offtopic]Ботев Димово.3-0.[/offtopic]
[offtopic]И на, кое място сте, след тази победа?[/offtopic]
[offtopic]То това беше първи кръг.[/offtopic]

- ZinedineZidane
- Контакти:
След два дни на едно прекрасно балканско кътче с приятна компания, днес си топнах .... в морето и цял следобед "бича айляк"!
[offtopic]...и бирата в хотела е 1.50 лева![/offtopic]

[offtopic]...и бирата в хотела е 1.50 лева![/offtopic]
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- Pro-European
- Контакти:
на сравнението, което направи екс-треньорът на 13-тият в класирането.
Каза, че след мача в Севлиево, е бил третиран все едно е изнасилил... непълнолетно момиче.
С последното-при по-свободно тълкуване, може да се приеме, че ако е пълнолетна, абе тогава е друго..
Естествено, темата за насилието ми е ужасно противна, и вероятно шегата е неуместна, айде Blue girl да си каже мнението -
как разбира думите на хер Дочев?
а преди няколко дни се усмихнах, щото колегата THE GAME намекна, че само се правя на голям в интернет. така е, така е, разкрит съм
Каза, че след мача в Севлиево, е бил третиран все едно е изнасилил... непълнолетно момиче.
С последното-при по-свободно тълкуване, може да се приеме, че ако е пълнолетна, абе тогава е друго..
Естествено, темата за насилието ми е ужасно противна, и вероятно шегата е неуместна, айде Blue girl да си каже мнението -
как разбира думите на хер Дочев?
а преди няколко дни се усмихнах, щото колегата THE GAME намекна, че само се правя на голям в интернет. така е, така е, разкрит съм

Авторът на темата: Ще спре ли..
-
Pro-European написа:а преди няколко дни се усмихнах, щото колегата THE GAME намекна, че само се правя на голям в интернет. така е, така е, разкрит съм
[offtopic]Ааааа не, не съм съгласен .... нищо не съм намеквал ! ...

Понякога, просто подхвърлям някои неща в интернет пространството ..... и от там - кой както го разбере ! ...

==================================================================================
Усмихнах се на прохладната утрин ... на после, малко свеж въздух, след едноседмичния мор !
- fabregas_949
- Контакти:
Днес ще е малко мързелив ден, но все пак ще се срещна с хора, които не съм виждал от много време. 

- Pro-European
- Контакти:
Blue girl, поне два-три въпроса имах към теб в последните постове на тази тема, а не отговаряш:
- как разбираш 'онези' думи на Павел Дочев?
- кое от въпросите, които имах за усмивката, определяш като глупости, и по каква причина?
форумът е комуникация, преди всичко.
Ако си способна, моля да отговориш.
- кое от въпросите, които имах за усмивката, определяш като глупости, и по каква причина?
-
Pro-European написа:Blue girl, поне два-три въпроса имах към теб в последните постове на тази тема, а не отговаряш:
[offtopic]Ей, не се отучи от вредния навик да спамиш ....

Това не е "спам тема - VOL 2" ....

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Днес бях Chamonix(Шамони), един малък град във Франция, който се намира в подножието на най-високия връх в Европа-Мон Блан.
Оттам започват и повечето изкачвания на самия връх. Хубаво място е, и като архитектура, и като гледки.
А най-хубавото е, че случих на чудесно време, и успях да зърна и върха, и всички красиви, остри като игли околни по-малки върхове. 

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Pro-European
- Контакти:
Cesc Fabregas написа:Днес бях Chamonix(Шамони), един малък град във Франция, който се намира в подножието на най-високия връх в Европа-Мон Блан.Оттам започват и повечето изкачвания на самия връх. Хубаво място е, и като архитектура, и като гледки.
А най-хубавото е, че случих на чудесно време, и успях да зърна и върха, и всички красиви, остри като игли околни по-малки върхове.
Страхотно звучи! единственото, което съм виждал от Франця е Страсбург, ама той май не е съвсем френски ..

Марти, още ли смяташ да се връщаш в Бг?