Нищо не мога да слагам, след като тогава живеехме в тотална цензура и дори и днес не зная реалните параметри на тогавашната престъпност. Не ги знаеш и ти, ама спориш убедено колко спокойно било тогава.
И 20 изнасилвания да е имало на седмица в София, ние не сме научавали дори и за едно от тях, освен ако не сме най-близки роднини на ноякоя от потърпевшите. Сега у Монтана някой да щипне някоя бабка по полата и у цялата държава научаваме.
Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
fcb_bg написа:diplomat написа:fcb_bg написа:чакай ся да преровим гугъла, щот на примависта не се сещаме за големи престпления по соца, въпреки декомунизация.бг, дс.бг, иво.бг....
Явно концепцията за прикриване на престъпления ти е трудна за разбиране. Сигурно е имало по-малко престъпност, но за тоталитарна държава, това е напълно нормално, след като до такава степен са делегирани правата на суверена и държавният контрол е бил навсякъде, като особено ДС са вербували всеки втори, за да се следи целия народ, по възможност.
Брей, по "Войс ъф Америка" навремето май са пропуснали да кажат, че престъпността по демокраси е нещо нормално.
Значи - или ще се четеме, или ти тегля майните. Опитвам се нормално да споря с теб, ама ти не ми даваш много възможност.
1982 написа:Нищо не мога да слагам, след като тогава живеехме в тотална цензура и дори и днес не зная реалните параметри на тогавашната престъпност. Не ги знаеш и ти, ама спориш убедено колко спокойно било тогава.
И 20 изнасилвания да е имало на седмица в София, ние не сме научавали дори и за едно от тях, освен ако не сме най-близки роднини на ноякоя от потърпевшите. Сега у Монтана някой да щипне някоя бабка по полата и у цялата държава научаваме.
Значи сега за престъпленията сред населението по соца не знаете, ама за престъпленията на върхушката знаете мотамо. Еха, некви избирателно-знаещи вундекинди се навъдихте. Аз нищо друго не ви карам да правите, освен да се борим с примери. И това не става, а насреща само виждам, че май имало престъпления, ама соцмедиите ги криели. Ми, ок. Да обсъдим тогава действията на полицията и милицията. искаш ли? Кога е било по-сгурно по улиците - сега или преди?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
fcb_bg написа:Аз нищо друго не ви карам да правите, освен да се борим с примери. И това не става, а насреща само виждам, че май имало престъпления, ама соцмедиите ги криели.?
А какво, бе, не ги ли криеха, кажи, лъжа ли, ще имаш ли наглостта да го кажеш ?? Кажи че не живеехме в тотална цензура ??
С какви примери да се боря, с цитати от "Работническо дело" и "Отечествен фронт" ли ??! Ми, да, не мога да ти вадя, в тях за престъпления нищо не пишеше. На теб ти е лесно сега да вадиш, понеже всичко се пуска по медиите, не е като тогава.
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Ти знаеш ли, че в учебника по френски на майка ми, вътре е бъкано с комунистическа пропаганда - Ленин, партизани, 9-и септември и т.н., дори и чужд език като учиш, ти промиват мозъка с комунистическите си простотии, дават ти упражнение да напишеш на френски "Аз смятам че Ленин е велик човек, защото ...... ".
На моя буквар, който получих в първи клас, на първа страница имаше не българската азбука, а огромна снимка на оня плешив правешки боклук, дето го изядоха червеите, дееба и урода гнусен.
Плюя на оня гнусна държава, дето ни имаше за овце и 45 години се опитваше да ни манипулира и да ни промива мозъците.

На моя буквар, който получих в първи клас, на първа страница имаше не българската азбука, а огромна снимка на оня плешив правешки боклук, дето го изядоха червеите, дееба и урода гнусен.
Плюя на оня гнусна държава, дето ни имаше за овце и 45 години се опитваше да ни манипулира и да ни промива мозъците.
1982 написа:Ти знаеш ли, че в учебника по френски на майка ми, вътре е бъкано с комунистическа пропаганда - Ленин, партизани, 9-и септември и т.н., дори и чужд език като учиш, ти промиват мозъка с комунистическите си простотии, дават ти упражнение да напишеш на френски "Аз смятам че Ленин е велик човек, защото ...... ".![]()
![]()
![]()
![]()
И к'во, в холандските учебници има снимки, на които Русия е изобразена като чудовище, ядящо други държави, пропагандата е хубаво нещо.

А за буквара лъжеш, на 99% съм сигурен.

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
Няма как да лъжа, защото това е мой личен опит, аз съм го разлистил с моите ръце, не цитирам чужди преживявания.
п.п.: подчертавам - не корицата, а като я разлистиш, първа страница.
п.п.: подчертавам - не корицата, а като я разлистиш, първа страница.
Човекът ви казва ясно и точно - хората, в нашия край съм сигурен на 100%, не са си заключвали вратите
Освен от полицията, е имало и страх от Бога - тогава и църкви не са били обирани ... Сега ... няма какво да ви обяснявам, работата е ясна 

Леевски, оле

1982 написа:fcb_bg написа:Аз нищо друго не ви карам да правите, освен да се борим с примери. И това не става, а насреща само виждам, че май имало престъпления, ама соцмедиите ги криели.?
А какво, бе, не ги ли криеха, кажи, лъжа ли, ще имаш ли наглостта да го кажеш ?? Кажи че не живеехме в тотална цензура ??
С какви примери да се боря, с цитати от "Работническо дело" и "Отечествен фронт" ли ??! Ми, да, не мога да ти вадя, в тях за престъпления нищо не пишеше. На теб ти е лесно сега да вадиш, понеже всичко се пуска по медиите, не е като тогава.
В "работническо дело" пишеше ли за престъпленията на комунягите за които толкова се знае? Аре чезвай тъпак и иди питай 5 баби дали са били крадени по соца. Може - 1 път през целия им живот до 89-та и на 95% крадецът е бил хванат и го е ял големия в панделата. Сега имитират борбата с престъпността с парад на жандармерията по селата. Нито мангалите беха толкоз нагли по онова време, нито престъпността е била толкова висока. Сега куките не се занимават с дребни кражби, щото видиш ли имали много работа с едри кражби. Питай бабите навремето тъй ли са викали милиционерите, когато речеш да подадеш жалба.
И наистиан се надявам да кажеш откъде знаеш за престъпленията на комуноелита, а за нивата на престъпността сред населението ти е мъгла.
Ми питай бе, питай възрастните как е било. Ще ти се приреве бе.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
-
- Контакти:
fcb_bg написа:1982 написа:fcb_bg написа:Аз нищо друго не ви карам да правите, освен да се борим с примери. И това не става, а насреща само виждам, че май имало престъпления, ама соцмедиите ги криели.?
В "работническо дело" пишеше ли за престъпленията на комунягите за които толкова се знае? Аре чезвай тъпак и иди питай 5 баби дали са били крадени по соца. Може - 1 път през целия им живот до 89-та и на 95% крадецът е бил хванат и го е ял големия в панделата. Сега имитират борбата с престъпността с парад на жандармерията по селата. Нито мангалите беха толкоз нагли по онова време, нито престъпността е била толкова висока. Сега куките не се занимават с дребни кражби, щото видиш ли имали много работа с едри кражби. Питай бабите навремето тъй ли са викали милиционерите, когато речеш да подадеш жалба.
И наистиан се надявам да кажеш откъде знаеш за престъпленията на комуноелита, а за нивата на престъпността сред населението ти е мъгла.
Ми питай бе, питай възрастните как е било. Ще ти се приреве бе.
Около 60-те години в София можеше спокойно да си оставиш прането през нощта и да си го намериш сутринта.С разрастването на града обаче нещата се промениха.
В следващите десетилетия започнаха да изчезват чистачките,гумите на колите,бурканите от мазетата.И тогава не всички кражби се разкриваха,но и хората бяха
по-малко.Така е в целия свят,увеличават се броя на кражбите и престъпленията.В Германия например откраднаха колелата на децата,заключени с катинар.
В Швеция през далечната 1958г не са заключвали домовете си