Game of Thrones / Игра на тронове / Домът на дракона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Game of Thrones / Игра на тронове

Мнениеот delqnski47 » 14 май 2019 00:20

rhaegar написа:То и в предния епизод имаше ясна видимост, ама ония се бяха скрили зад скали. :lol:

Абе...тая сестра ти е ебати перкото :roll: Всички ли сте такива у вашата фамилия...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 май 2019 00:21

delqnski47 написа:
rhaegar написа:То и в предния епизод имаше ясна видимост, ама ония се бяха скрили зад скали. :lol:

Абе...тая сестра ти е ебати перкото :roll: Всички ли сте такива у вашата фамилия...

Burn them all ве, ше ги ева там разните евнуси и джуджаци. Или стискат зъби, или на чеверме. :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 май 2019 00:26

Иначе аз винаги бях на мнение,че Даниелка има психични проблеми и то...рано или късно избиват.Видя се щипка тук и там по време на сезоните.САМО ЧЕ...има едно голямо НО.За да го избие чак по такъв начин накрая,то тея щипки горе трябваше като че ли да бъдат малко по категорични.Трябваше в предишните сезони също да убие тук там някоя невинна женица с дете и т.н. за да подскаже нали.. :lol:
Единственото обяснение е,че страда от някво биполярно разстройство. :lol:
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 14 май 2019 00:29

rhaegar написа:
delqnski47 написа:

Burn them all ве, ше ги ева там разните евнуси и джуджаци. Или стискат зъби, или на чеверме. :lol:

Ти се шегуваш, обаче, целият 8 сезон изглежда като нонсенс след нонсенс, само за да можеш напук да осъществиш една, бих казал, напълно идиотска идея. Иначе разбрахме, защо е песен за огън и лед - НК и Денерис. Интересното е, че все пак технически Денерис с армиите си и с драконите си спаси повече вестеросци, отколкото изтрепа сега. Абстрахираме се от това, как и защо НК получи Визерион.
Последна промяна от Авалокитешвара на 14 май 2019 00:30, променено общо 1 път.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 май 2019 00:29

rhaegar написа:
delqnski47 написа:

Ако бях на мястото на онея олигофрени режисьори ли са,сценаристи ли са,кви са,в момента в който забиха камбаните и дадоха фейса на Данчето ала "ЗИГ ХАЙЛ ЮДЕН ХИНАУС" щях да добавя именно тези думи "burn them all" като беграунд.Щеше да е една идея по епично и НАЙ ВЕЧЕ щеше поне да подскаже на зрителите таа кви ги върши...еми ген просто. :lol: :lol: Поне малко от малко щеше да се хване неква логика...
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 14 май 2019 00:33

П.П. А ако бяха добавили и няква кратка реч на Чичо А. просто щеше да е велико :lol: :lol: :lol:
Sofia.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 май 2019 00:36

Авалокитешвара написа:Ти се шегуваш, обаче, целият 8 сезон изглежда като нонсенс след нонсенс, само за да можеш напук да осъществиш една, бих казал, напълно идиотска идея.

Питаш ли ги сега какво им е на стотиците майки по широкия свят, които са кръстили дъщерите си Денерис или, ей Богу, Халиси преди 7-8 години? Горките деца сега са първи клас и травмирани, заради двама тъпаци-пишман сценаристи.

Опитвам се да се шегувам, че то не ми е до взимане на сериозно. Омаскариха поредицата и кой знае дали и Мартин ще поправи щетите, ако някога довърши книгите. В смисъл, мнозинството надали ще ги прочете и ще си остане с безумния край на сериала, което е жалко.

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 14 май 2019 00:36

Авалокитешвара написа:
paceto написа:Според мен камбаните я ядосаха, защото разбра, че твърде лесно побеждава и Церсей ще се измъкне щом буквално след 5 минути започнаха да бият камбаните. Това я изкара извън релси след като си спомни какво и беше отнето от нея заради ходовете на Церсей и иска да и отмъсти и да и покаже, че няма никаква милост и че това, че се скри зад невинните няма да и помогне. Като за капак щеше да се случи именно това и ако не беше разрушаването на градът тя щеше да се измъкне с Джейми и да отплава в Пентос, там където Денерис стоеше години.

И защо тогава (а и изобщо) Денерис гореше града, а не само Червената крепост? И как ще избяга Церсей? На кораб по море, след като флотата беше унищожена и Денерис има ясна видимост и т. н.

Е вече не мислеше трезво и показваше, че няма къде да се скриеш и щом си застанал срещу драконовата кралица си носиш последствията и ще унищожа всичко по пътя ти. Така е правил и Егон и е изгарял цели замъци с хората вътре, така че не трябва да се търси чак такава голяма причина защо го стори. Народа трябваше да се вдигне отдавна срещу нея след като видяха какви неща направи и въпреки простотиите, които излязоха на бял свят за нея и мина дори пътя на срамът и позволиха да се качи на трона. Изби сумата му и народ в столицата и те пак нищо не правят и Денерис го каза това на Тирион, че щом нищо не правят значи са съгласни с нея и ще споделят съдбата й.

Нали видя че ги чакаше лодка и беше достатъчно да се скрият някъде и после да се качат на кораб. Това с лодката беше в съвсем друга посока на замъка, а мислиш ли че щеше да види някаква лодка в далечината. Нали Тирион затова пусна Джейми и му каза къде да отиде и да избягат в Пентос и те натам тръгнаха и ако не бяха разрушенията щяха да се измъкнат. Битката му с Юрон беше точно там при лодката и той влезе през този проход, но докато я намери и разрушенията вече бяха големи и беше затрупан пътят му.

delqnski47 написа:Иначе аз винаги бях на мнение,че Даниелка има психични проблеми и то...рано или късно избиват.Видя се щипка тук и там по време на сезоните.САМО ЧЕ...има едно голямо НО.За да го избие чак по такъв начин накрая,то тея щипки горе трябваше като че ли да бъдат малко по категорични.Трябваше в предишните сезони също да убие тук там някоя невинна женица с дете и т.н. за да подскаже нали.. :lol:

Имаше човек като Джора, който умееше да я успокоява и го правеше не един или два пъти включително и на старта на този сезон. Тя беше готова да убие Тирион заради това, че се е доверил на Церсей за армията, ама той я посъветва да му прости и че всеки прави грешка. Разговора между Денерис и Санса беше пак заради него понеже той и каза, че има още един човек, с който трябва да говори и в следващата сцена тя отиде именно при Санса.

Сега като го няма него и дори Мисандей, въпреки че тя е ползва само да и сплита косата и като говорител на дългото име то друг не остана да и дава съвети и да я утешава с тях. Може би сега тази роля е идеална за Давос понеже той ги умее тези неща и ще е идеален за ръка на краля или кралицата.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 14 май 2019 00:37

delqnski47 написа:Ако бях на мястото на онея олигофрени режисьори ли са,сценаристи ли са,кви са,в момента в който забиха камбаните и дадоха фейса на Данчето ала "ЗИГ ХАЙЛ ЮДЕН ХИНАУС" щях да добавя именно тези думи "burn them all" като беграунд.

Ем, изтървали са пореден златен шанс за нещо добро. :lol:

Изображение

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 14 май 2019 01:15

paceto написа:
Авалокитешвара написа:
paceto написа:Според мен камбаните я ядосаха, защото разбра, че твърде лесно побеждава и Церсей ще се измъкне щом буквално след 5 минути започнаха да бият камбаните. Това я изкара извън релси след като си спомни какво и беше отнето от нея заради ходовете на Церсей и иска да и отмъсти и да и покаже, че няма никаква милост и че това, че се скри зад невинните няма да и помогне. Като за капак щеше да се случи именно това и ако не беше разрушаването на градът тя щеше да се измъкне с Джейми и да отплава в Пентос, там където Денерис стоеше години.

И защо тогава (а и изобщо) Денерис гореше града, а не само Червената крепост? И как ще избяга Церсей? На кораб по море, след като флотата беше унищожена и Денерис има ясна видимост и т. н.

Е вече не мислеше трезво и показваше, че няма къде да се скриеш и щом си застанал срещу драконовата кралица си носиш последствията и ще унищожа всичко по пътя ти. Така е правил и Егон и е изгарял цели замъци с хората вътре, така че не трябва да се търси чак такава голяма причина защо го стори. Народа трябваше да се вдигне отдавна срещу нея след като видяха какви неща направи и въпреки простотиите, които излязоха на бял свят за нея и мина дори пътя на срамът и позволиха да се качи на трона. Изби сумата му и народ в столицата и те пак нищо не правят и Денерис го каза това на Тирион, че щом нищо не правят значи са съгласни с нея и ще споделят съдбата й.

В книгите, малко след превземането на Мийрийн, Денерис казва, че Егон е завладял Вестерос с огън и кръв, но след това му е дал мир, спокойствие и просперитет. Той е горил, каквото е горил, за да демонстрира сила и веднъж, след като е показал силата си, вече не е имало нужда от безсмислено горене. Бих заложил, че в реалността населението на Вестерос значително ще се е увеличило под властта на Таргариените, без да има някакъв технически напредък. Съответно смятам, че за Вестерос най-добре би било наистина управление от само един крал, който притежава нужната сила за да наложи волята си над лордовете. Това, обаче, не виждам как би могло да стане без дракон/и. Ако не друго, Денерис поне спазва обещанието си да прекърши системата. Унищожаването на столицата си е наполовина свършена работа. Остава да поработи малко и с още някои лордове и благородни дами :lol: .

delqnski47 написа:Иначе аз винаги бях на мнение,че Даниелка има психични проблеми и то...рано или късно избиват.Видя се щипка тук и там по време на сезоните.САМО ЧЕ...има едно голямо НО.За да го избие чак по такъв начин накрая,то тея щипки горе трябваше като че ли да бъдат малко по категорични.Трябваше в предишните сезони също да убие тук там някоя невинна женица с дете и т.н. за да подскаже нали.. :lol:

Имаше човек като Джора, който умееше да я успокоява и го правеше не един или два пъти включително и на старта на този сезон. Тя беше готова да убие ((да го свали от поста на ръка)) Тирион заради това, че се е доверил на Церсей за армията, ама той я посъветва да му прости и че всеки прави грешка. Разговора между Денерис и Санса беше пак заради него понеже той и каза, че има още един човек, с който трябва да говори и в следващата сцена тя отиде именно при Санса.
Което показва в какво дърво са го превърнали Джон. За човек, който уж обичал толкова много Денерис (която беше и спасила живота му) се показа като невероятно неспособен да разведри кралицата си, да ѝ обърне внимание, когато е тъжна и да направи нещо, с което реално да демонстрира, че тя значи нещо за него извън "You are my queen". Тирион - "exelent judge of characters" - също демонстрира едно голямо нищо в тази насока.
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Върни се в “Свободна зона”