rhaegar написа:То и в предния епизод имаше ясна видимост, ама ония се бяха скрили зад скали.
Абе...тая сестра ти е ебати перкото
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
rhaegar написа:То и в предния епизод имаше ясна видимост, ама ония се бяха скрили зад скали.
delqnski47 написа:rhaegar написа:То и в предния епизод имаше ясна видимост, ама ония се бяха скрили зад скали.
Абе...тая сестра ти е ебати перкотоВсички ли сте такива у вашата фамилия...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:delqnski47 написа:rhaegar написа:То и в предния епизод имаше ясна видимост, ама ония се бяха скрили зад скали.
Burn them all ве, ше ги ева там разните евнуси и джуджаци. Или стискат зъби, или на чеверме.
rhaegar написа:delqnski47 написа:rhaegar написа:То и в предния епизод имаше ясна видимост, ама ония се бяха скрили зад скали.
Burn them all ве, ше ги ева там разните евнуси и джуджаци. Или стискат зъби, или на чеверме.
Авалокитешвара написа:Ти се шегуваш, обаче, целият 8 сезон изглежда като нонсенс след нонсенс, само за да можеш напук да осъществиш една, бих казал, напълно идиотска идея.

Авалокитешвара написа:paceto написа:Според мен камбаните я ядосаха, защото разбра, че твърде лесно побеждава и Церсей ще се измъкне щом буквално след 5 минути започнаха да бият камбаните. Това я изкара извън релси след като си спомни какво и беше отнето от нея заради ходовете на Церсей и иска да и отмъсти и да и покаже, че няма никаква милост и че това, че се скри зад невинните няма да и помогне. Като за капак щеше да се случи именно това и ако не беше разрушаването на градът тя щеше да се измъкне с Джейми и да отплава в Пентос, там където Денерис стоеше години.
И защо тогава (а и изобщо) Денерис гореше града, а не само Червената крепост? И как ще избяга Церсей? На кораб по море, след като флотата беше унищожена и Денерис има ясна видимост и т. н.
delqnski47 написа:Иначе аз винаги бях на мнение,че Даниелка има психични проблеми и то...рано или късно избиват.Видя се щипка тук и там по време на сезоните.САМО ЧЕ...има едно голямо НО.За да го избие чак по такъв начин накрая,то тея щипки горе трябваше като че ли да бъдат малко по категорични.Трябваше в предишните сезони също да убие тук там някоя невинна женица с дете и т.н. за да подскаже нали..![]()
Единственото обяснение е,че страда от някво биполярно разстройство.
delqnski47 написа:Ако бях на мястото на онея олигофрени режисьори ли са,сценаристи ли са,кви са,в момента в който забиха камбаните и дадоха фейса на Данчето ала "ЗИГ ХАЙЛ ЮДЕН ХИНАУС" щях да добавя именно тези думи "burn them all" като беграунд.

paceto написа:Авалокитешвара написа:paceto написа:Според мен камбаните я ядосаха, защото разбра, че твърде лесно побеждава и Церсей ще се измъкне щом буквално след 5 минути започнаха да бият камбаните. Това я изкара извън релси след като си спомни какво и беше отнето от нея заради ходовете на Церсей и иска да и отмъсти и да и покаже, че няма никаква милост и че това, че се скри зад невинните няма да и помогне. Като за капак щеше да се случи именно това и ако не беше разрушаването на градът тя щеше да се измъкне с Джейми и да отплава в Пентос, там където Денерис стоеше години.
И защо тогава (а и изобщо) Денерис гореше града, а не само Червената крепост? И как ще избяга Церсей? На кораб по море, след като флотата беше унищожена и Денерис има ясна видимост и т. н.
Е вече не мислеше трезво и показваше, че няма къде да се скриеш и щом си застанал срещу драконовата кралица си носиш последствията и ще унищожа всичко по пътя ти. Така е правил и Егон и е изгарял цели замъци с хората вътре, така че не трябва да се търси чак такава голяма причина защо го стори. Народа трябваше да се вдигне отдавна срещу нея след като видяха какви неща направи и въпреки простотиите, които излязоха на бял свят за нея и мина дори пътя на срамът и позволиха да се качи на трона. Изби сумата му и народ в столицата и те пак нищо не правят и Денерис го каза това на Тирион, че щом нищо не правят значи са съгласни с нея и ще споделят съдбата й.
В книгите, малко след превземането на Мийрийн, Денерис казва, че Егон е завладял Вестерос с огън и кръв, но след това му е дал мир, спокойствие и просперитет. Той е горил, каквото е горил, за да демонстрира сила и веднъж, след като е показал силата си, вече не е имало нужда от безсмислено горене. Бих заложил, че в реалността населението на Вестерос значително ще се е увеличило под властта на Таргариените, без да има някакъв технически напредък. Съответно смятам, че за Вестерос най-добре би било наистина управление от само един крал, който притежава нужната сила за да наложи волята си над лордовете. Това, обаче, не виждам как би могло да стане без дракон/и. Ако не друго, Денерис поне спазва обещанието си да прекърши системата. Унищожаването на столицата си е наполовина свършена работа. Остава да поработи малко и с още някои лордове и благородни дами.
delqnski47 написа:Иначе аз винаги бях на мнение,че Даниелка има психични проблеми и то...рано или късно избиват.Видя се щипка тук и там по време на сезоните.САМО ЧЕ...има едно голямо НО.За да го избие чак по такъв начин накрая,то тея щипки горе трябваше като че ли да бъдат малко по категорични.Трябваше в предишните сезони също да убие тук там някоя невинна женица с дете и т.н. за да подскаже нали..![]()
Единственото обяснение е,че страда от някво биполярно разстройство.
Имаше човек като Джора, който умееше да я успокоява и го правеше не един или два пъти включително и на старта на този сезон. Тя беше готова да убие ((да го свали от поста на ръка)) Тирион заради това, че се е доверил на Церсей за армията, ама той я посъветва да му прости и че всеки прави грешка. Разговора между Денерис и Санса беше пак заради него понеже той и каза, че има още един човек, с който трябва да говори и в следващата сцена тя отиде именно при Санса.
Което показва в какво дърво са го превърнали Джон. За човек, който уж обичал толкова много Денерис (която беше и спасила живота му) се показа като невероятно неспособен да разведри кралицата си, да ѝ обърне внимание, когато е тъжна и да направи нещо, с което реално да демонстрира, че тя значи нещо за него извън "You are my queen". Тирион - "exelent judge of characters" - също демонстрира едно голямо нищо в тази насока.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта