Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rafa

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Rafa » 22 май 2014 19:25

Soulen написа:За кое да се информирам?? Че поради малоумието на нашите политици да обявим война на Великобритания и САЩ започват бомбардировки над София и след войната съюзниците искат да ни разпокъсат ли? Аз ти казах че ако СССР не ни беше взел, вероятно американците щяха да се намесят и да ни защитят от плановете на Чърчил за нас. Все пак дори Германия се запазва в известна степен и берлинската стена пада 46 години по-късно. Не съм пророк за да знам какво е щяло да се случи, нито пък ти, затова си запази ироничните коментари за себе си.

САЩ да ни защитят от Чърчил ли :?: Ти чуваш ли се какво говориш :roll: Коя друга държава са защитили от Чърчил, че да го правят и за нас :lol: Знаеш ли какви български граници са предвиждали санкциите 8-) Чети момче, чети 8-)

П.П. И един безплатен съвет 8-) Като не знаеш и не си подготвен, не се обаждай ;) Ставаш за смях 8-) Досущ като класната и нейното мило 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 22 май 2014 19:43

Ти се излагаш, другарю, толкова си непросветен и заблуден, че въобще не ме учудва, че не си постигнал нищо в живота си и затова искаш да бягаш навън. 8-)
А на приятеля ми не можеш да стъпиш на малкото пръстче по интелект, а и по всичко останало.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 май 2014 19:45

Гафа, референдум за теб, паляк :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 май 2014 19:53

Вързани за пояс, един след друг :mrgreen:

България губи 2 войни преди Втората световна-да си спомня някой какви са резултатите от това? Колко територия е изгубена, заедно с коридора към Бяло море?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 22 май 2014 19:56

И за теб референдум, русенски форумен пухльо :mrgreen:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 22 май 2014 19:57

Кашчей написа:Вързани за пояс, един след друг :mrgreen:

България губи 2 войни преди Втората световна-да си спомня някой какви са резултатите от това? Колко територия е изгубена, заедно с коридора към Бяло море?

Като ситски лордове са. Винаги по двама :lol: Но в крайна сметка, доброто винаги възтържествува 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 22 май 2014 19:58

Мило, не се занимавай с тоя, нали ти казах какво ми каза един форумец за него, няма смисъл. :D
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 22 май 2014 19:59

acmilan написа:Гафа, референдум за теб, паляк :mrgreen:

Референдум, референдум, ама не ги признавате бе :lol:

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 22 май 2014 19:59

Laetitia написа:Мило, не се занимавай с тоя, нали ти казах какво ми каза един форумец за него, няма смисъл. :D

Ауууу, ще ме разплачеш, досущ като Тити демократа 8-) Ей, богу :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 май 2014 20:09

Laetitia написа:Мило, не се занимавай с тоя, нали ти казах какво ми каза един форумец за него, няма смисъл. :D

Цъцъцъ..... Летиция вярва на клюки, обаче е яка иначе, щото не е комунист, но не е и пeдераст, въпреки че знае кое е по-лошо от двете :mrgreen:

Та да ни осведомиш, българофилке, какви са последиците за България след Букурещкият и Ньойският договори!
Да дрънкаш кой какъв е го могат и бабите пред блока!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”