Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот rhaegar » 07 апр 2014 17:36

MaRTo1233 написа:Че кой предпочита Лацио пред Милан ... :mrgreen: Не ви се меся ама колкото и да са зле в момента .. Милан са си Милан ;)

Джобът на Батков ги предпочита, всяко удоволствие се заплаща все пак. А и разните фенове дето обясняват как с Лацио сме били "братя".
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 07 апр 2014 17:40

Ще играем с Академик София!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 апр 2014 17:44

Милан никой не ги бръсне за слива от 2-3 год ,Славният Левски ще играе с тях ....

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 апр 2014 17:47

ЕМИЛ написа:Милан никой не ги бръсне за слива от 2-3 год ,Славният Левски ще играе с тях ....

Не е лошо, Лацио никой не ги бръсне за слива 115 години :lol:

Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 апр 2014 17:50

rhaegar написа:
ЕМИЛ написа:Милан никой не ги бръсне за слива от 2-3 год ,Славният Левски ще играе с тях ....

Милан в момента е признак за посредствен футбол, докато Лацио никога не са имали мераци за върховни класирания .

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 07 апр 2014 17:52

rhaegar написа:По-добре с Планинец Годлево, отколкото с Лацио, ужас. Срам и позор, уж европейски гранд и да докарат тия нещастници :lol:

Няма пари за по-голям отбор. Мустака няма да даде нито лев за евентуалното идване на Лацио ,което ще струва около 300 000 евро. Така ,че и на това трябва да сме доволни.
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 апр 2014 17:53

ЕМИЛ написа:
rhaegar написа:

Милан в момента е признак за посредствен футбол, докато Лацио никога не са имали мераци за върховни класирания .

Втори път-Лацио от 115 години е не признак, а синоним на посредствен футбол :lol:

Разбери-не можеш да извадиш смислен аргумент, с който да ме убедиш, че е по-престижно да играем с Лацио, отколкото с Милан. Ако можеш да погледнеш отвъд излишно заблудените си фенски пристрастия-ще ме разбереш. Ако не-здраве.

Изображение

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 апр 2014 17:55

turbogena написа:
rhaegar написа:По-добре с Планинец Годлево, отколкото с Лацио, ужас. Срам и позор, уж европейски гранд и да докарат тия нещастници :lol:

Няма пари за по-голям отбор. Мустака няма да даде нито лев за евентуалното идване на Лацио ,което ще струва около 300 000 евро. Така ,че и на това трябва да сме доволни.

Това ми е ясно, разбирам и защо точно Лацио, а не 235289 отбора из Европа на тяхното ниво, които ще искат същите пари. Но това не го прави по-престижно за неутралните фенове по света, които не са чували за който и да е български отбор.

Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 апр 2014 18:14

rhaegar написа:
ЕМИЛ написа:
rhaegar написа:

Втори път-Лацио от 115 години е не признак, а синоним на посредствен футбол :lol:

Разбери-не можеш да извадиш смислен аргумент, с който да ме убедиш, че е по-престижно да играем с Лацио, отколкото с Милан. Ако можеш да погледнеш отвъд излишно заблудените си фенски пристрастия-ще ме разбереш. Ако не-здраве.

Естествено , че мога . Ние си оговаряме среща с Лацио , вие от Милан къде се бутате ? Вас кой ви вика ?

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 апр 2014 18:27

Ти май забравяш, че си говориш с левскар, а? :lol: Прекалената фенщина си е диагноза.

ТИ беше този, който намеси Милан в темата, а не аз. Или не помниш?

Изображение

Върни се в “Свободна зона”