memnto написа:Някой да отиде да закупи гащи на Гонзо, изгубил е някъде своите.
Грешиш-просто Топчо е треньор и мотиватор, а и мачът се игра в София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
memnto написа:Някой да отиде да закупи гащи на Гонзо, изгубил е някъде своите.
Кашчей написа:memnto написа:Някой да отиде да закупи гащи на Гонзо, изгубил е някъде своите.
memnto написа:Кашчей написа:memnto написа:Някой да отиде да закупи гащи на Гонзо, изгубил е някъде своите.
Топчо треньор? ТИ сериозно ли? Да носи вода на футболистите е идеалнен.
Кашчей написа:memnto написа:Кашчей написа:memnto написа:Някой да отиде да закупи гащи на Гонзо, изгубил е някъде своите.
Топчо треньор? ТИ сериозно ли? Да носи вода на футболистите е идеалнен.
Ми не знам, ама и Стойчо не е станал от раз тренер, нали.. нито пък САФ, Капело, Робсън... Пеп.. който си поискаш, па и с Топчо имат вече 3 победи от 2 мача (тоя с Ботев в София не го броя за игран).
memnto написа:Кашчей написа:
Ми не знам, ама и Стойчо не е станал от раз тренер, нали.. нито пък САФ, Капело, Робсън... Пеп.. който си поискаш, па и с Топчо имат вече 3 победи от 2 мача (тоя с Ботев в София не го броя за игран).
Именно с 3 мача треньор не се става. Да, може и да стане, но още не е. Дори нека стане.
memnto написа:Така е, но да се твърди, че вече е видиш ли треньорът на треньорите е нелепо.
Кашчей написа:memnto написа:Така е, но да се твърди, че вече е видиш ли треньорът на треньорите е нелепо.
Е, като ги изведе до титлата, с невероятна игра, ще е точно такъв![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Потребители, разглеждащи този форум: ReBorn1982 и 7 госта