bai_dobri написа:boyan_kn написа:ЕМИЛ написа:bai_dobri написа:Доживях и аз да получа бан.
А ти си ?
Помияра![]()
![]()
![]()
Не съм помияра.
Боро , ти ли си бе ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bai_dobri написа:boyan_kn написа:ЕМИЛ написа:bai_dobri написа:Доживях и аз да получа бан.
А ти си ?
Помияра![]()
![]()
![]()
Не съм помияра.
ЕМИЛ написа:bai_dobri написа:boyan_kn написа:ЕМИЛ написа:bai_dobri написа:Доживях и аз да получа бан.
А ти си ?
Помияра![]()
![]()
![]()
Не съм помияра.
Боро , ти ли си бе ?![]()
Soulen написа:Ема Уотсън не ставаВиж оная мома от аватара на Хажицу е друга бира
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
boyan_kn написа:Soulen написа:Ема Уотсън не ставаВиж оная мома от аватара на Хажицу е друга бира
Те го и тояАбе, фенове на Челси, какво да ви кажа ...
![]()
Жако, моделите са толкова разработени, че тия дето ги спомена са вече на по 200-300 хил. км , демек, за основен ремонт
![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
rhaegar написа:Soulen написа:Ема Уотсън не ставаВиж оная мома от аватара на Хажицу е друга бира
Не я знам коя е, ама съдейки по снимката от аватара, Уотсън е с 28956293 класи над нея. Други снимки може да ме убедят в обратното, но тази не.
rhaegar написа:Soulen написа:Ема Уотсън не ставаВиж оная мома от аватара на Хажицу е друга бира
Не я знам коя е, ама съдейки по снимката от аватара, Уотсън е с 28956293 класи над нея. Други снимки може да ме убедят в обратното, но тази не.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
rhaegar написа:Коя играе в троновете?
ЕМИЛ написа:Боро , ти ли си бе ?![]()
rhaegar написа:Ти сериозно ли я сравни със супермодели![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта