boabbb написа:Издишаш яко ...
Знам, знам, всеки , който оспорва кремълските мантри, "издиша яко" ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Издишаш яко ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:boabbb написа:Издишаш яко ...
The Independent припомня, че правителствените сили на сирийския президент Башар Асад напредват на няколко фронта, подкрепяни по въздух от руски самолети.
Петгодишната кампания на турския президент Реджеп Тайип Ердоган за свалянето на Асад, с помощта на действията на въоръжената опозиция, изглеждат близо до поражението, отбелязва вестникът.
Ердоган е непредвидим и може да нахлуе в Сирия. Турция може да приеме провала на кампанията си като свършен факт и да признае, че е изключително трудно да изпрати войски в северната част на Сирия, на фона на протести от Русия и Съединените щати, пише още изданието.
Въпреки това, ако Анкара приеме загубата като унижение, тя може да вземе решение за военна операция, посочва The Independent.
Прочети още на: http://www.dnes.bg/world/2016/01/31/erd ... iia.291427
1982 написа:boabbb написа:Издишаш яко ...
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:il4o_iliew написа: Там Турция им купува петрола, изнасян с хиляди цистерни. Оттам и Турция пренася оръжие за джихадистите, избиващи цивилни и най-вече кюрди.
Евтина московска пропаганда, всичко, което ви спуснат от Кремъл, го попивате и почвате да го повтаряте в някакъв фанатичен транс, на принципа за лъжата, стоте повторения и истината.
И, моля те, спести ми онова смешно кремълско видео, с някакви цистерни, нейде из земното кълбо ... всичките кремълски "доказателства" са такива, жалки и зле скалъпени.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
il4o_iliew написа:А за цистерните с петрол, трябва да си заблуден, за да не разбереш, че петрола на ИДИЛ се купува от Турция. Просто ако не си го осъзнал досега, си най-наивния човек на планетата. Да не говорим, че синът на Ердоган се е снимал с джихадисти и е пряко замесен в целия бизнес.![]()
1982 написа:Това не е въэможно, вчера един виден твой събрат-русофил, се възмущаваше от "информационното затъмнение" в "българските и западни медии", ти току-що му сра на цялата опорна точка с този цитат от "Индипендънт" ...![]()
![]()
Русофил русофила око вади.![]()
![]()
1982 написа:il4o_iliew написа:А за цистерните с петрол, трябва да си заблуден, за да не разбереш, че петрола на ИДИЛ се купува от Турция. Просто ако не си го осъзнал досега, си най-наивния човек на планетата. Да не говорим, че синът на Ердоган се е снимал с джихадисти и е пряко замесен в целия бизнес.![]()
Ти не ми говори за заблуди, още помня лъжи и глупости от сорта, че в кабинета на Дълес висял портрет на Хитлер. Познато ли ти е ??!
Вие, русофилите, лъжата я нямате за нищо, като Добър ден я казвате.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
pampi написа:1982 написа:Това не е въэможно, вчера един виден твой събрат-русофил, се възмущаваше от "информационното затъмнение" в "българските и западни медии", ти току-що му сра на цялата опорна точка с този цитат от "Индипендънт" ...![]()
![]()
Русофил русофила око вади.![]()
![]()
Тези капански номера ги пробутвай на някой друг.![]()
Навремето, като спорехме за нещо с Герги от Дряновец, ей тъй се сучеше като змиорка в мрежа и бягаше от тема на тема. Как пък веднъж не си призна, че е сгрешил... Може да сте род с него, в момента живее в Австрия.
fcb_bg написа:Извинявайте, каква е причината, българските, както и западните медии да не отразяват успехите на СА срешу ИД в Сирия?
pampi написа:За теб специално мантри от братска натовска Британия, дет се вика -" Боже, пази Кралицата"The Independent припомня, че правителствените сили на сирийския президент Башар Асад напредват на няколко фронта, подкрепяни по въздух от руски самолети.
Петгодишната кампания на турския президент Реджеп Тайип Ердоган за свалянето на Асад, с помощта на действията на въоръжената опозиция, изглеждат близо до поражението, отбелязва вестникът.
Ердоган е непредвидим и може да нахлуе в Сирия. Турция може да приеме провала на кампанията си като свършен факт и да признае, че е изключително трудно да изпрати войски в северната част на Сирия, на фона на протести от Русия и Съединените щати, пише още изданието.
Въпреки това, ако Анкара приеме загубата като унижение, тя може да вземе решение за военна операция, посочва The Independent.
Прочети още на: http://www.dnes.bg/world/2016/01/31/erd ... iia.291427
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта