Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Siegfried » 27 яну 2010 18:31

ros написа:
Siegfried написа:Под Едипов комплекс се има предвид силната привързаност към родителя от противополжния пол - в случая момче - майка . Желанието на момчето е да бъде колкото се може по-близък до майката , а бащата да бъде отстранен .
Това е термин , свързан с психоанализата на Фройд .

Е...та "ако имам такава майка баща не ми требе" как ще го тълкува Фройд, като види снимката :oops:

Ти си кажи . Не те познавам добре - че да ти лепвам някакъв комплекс .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 27 яну 2010 18:35

Зиги, този коментар беше на колегата, аз само се опитах да го разтълкувам... Та няма смисъл да ми определяш комплески. Просто като интелигентно момче да кажеш това как изглежда... А иначе наистина е безмислено повече да коментираме тази снимка и тези думи
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 27 яну 2010 18:35

кой ми изтри снимката :twisted: :twisted:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 яну 2010 18:36

Леле какви майки Бижутере :oops:
Как искам да е лято и да се разхождам в парка с малката ми племенничка...леле колко майки има там :oops:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 27 яну 2010 18:37

абе кой ми изтри снимката :twisted: :twisted: :twisted:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 27 яну 2010 18:38

modor написа:Леле какви майки Бижутере :oops:
Как искам да е лято и да се разхождам в парка с малката ми племенничка...леле колко майки има там :oops:

Ти да не ходи да готвиш мусака :)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 27 яну 2010 18:38

ros написа:Зиги, този коментар беше на колегата, аз само се опитах да го разтълкувам... Та няма смисъл да ми определяш комплески. Просто като интелигентно момче да кажеш това как изглежда... А иначе наистина е безмислено повече да коментираме тази снимка и тези думи

Ами не го одобрявам този коментар . Всеки си има право на мнение - но според мен не е подходящо да се пускат такива снимки или постове в този форум .
Мислех си - че постът е твой . Моля да ме извиниш .
[center][wrapimg=]http://www.fm-base.co.uk/forum/attachments/football-manager-2013-manager-stories/294163d1356366440-my-chelsea-fc-reign-banner-chelsea_1.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 яну 2010 18:38

Някой с гумичка за триене явно ти я е изтрил :lol:

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 27 яну 2010 18:42

Siegfried написа:
ros написа:Зиги, този коментар беше на колегата, аз само се опитах да го разтълкувам... Та няма смисъл да ми определяш комплески. Просто като интелигентно момче да кажеш това как изглежда... А иначе наистина е безмислено повече да коментираме тази снимка и тези думи

Ами не го одобрявам този коментар . Всеки си има право на мнение - но според мен не е подходящо да се пускат такива снимки или постове в този форум .

Виждам, че си доста интелигентно момче и с познанията ти в много области обогатяваш всеки, който прочете постовете ти. Естествено, че те извинявам, та това е просто разговор... Надявам се мнението ми за теб да не е лъжовно и да си останем все така толерантни един към друг

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 27 яну 2010 18:43

ros написа:
Siegfried написа:

Виждам, че си доста интелигентно момче и с познанията ти в много области обогатяваш всеки, който прочете постовете ти. Естествено, че те извинявам, та това е просто разговор... Надявам се мнението ми за теб да не е лъжовно и да си останем все така толерантни един към друг

Чувството е взаимно ;)

Върни се в “Свободна зона”