Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Rafa

Re: Тема за политика - България

Мнениеот Rafa » 22 май 2014 17:43

Soulen написа:
Rafa написа:
Laetitia написа:Към оня, дето ще бяга в Уругвай: май не правиш разлика между Русия ДО и СЛЕД 1917 г.
Руският народ си е изпатил в най-голяма степен от болшевишката сволоч, а покрай тях - и ние.

Учителко любима, наясно ли си какво щеше да представлява днес България, като губеща държава от ВСВ, ако не беше минала под опеката на великия СССР 8-)

Ако не ни беше взел СССР, щеше да ни вземе САЩ, а тоя вариант е по-добре. Виж къде са Турция и Гърция и къде сме ние ;)

Грешка :!: Опитай пак и преди опита се информирай 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 22 май 2014 17:44

Rafa написа:
Laetitia написа:Към оня, дето ще бяга в Уругвай: май не правиш разлика между Русия ДО и СЛЕД 1917 г.
Руският народ си е изпатил в най-голяма степен от болшевишката сволоч, а покрай тях - и ние.

Учителко любима, наясно ли си какво щеше да представлява днес България, като губеща държава от ВСВ, ако не беше минала под опеката на великия СССР 8-)
Ти си тъжна картинка, досущ като аватара и никнейма си. Айде пали джапанките към Уругвай, че се начетох на глупостите ти. :lol:
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 22 май 2014 17:45

Rafa написа:
Soulen написа:
Rafa написа:

Ако не ни беше взел СССР, щеше да ни вземе САЩ, а тоя вариант е по-добре. Виж къде са Турция и Гърция и къде сме ние ;)

Айде бе, да не се е разпаднала някоя държава след ВСВ, все някой щеше да ни вземе. Щом едните не ни искат, другите ни взимат, както е станало 8-)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 22 май 2014 17:46

Laetitia написа:
Rafa написа:

Ти си тъжна картинка, досущ като аватара и никнейма си. Айде пали джапанките към Уругвай, че се начетох на глупостите ти. :lol:

Не ми обяснявай какъв съм, а ми отговори на въпроса 8-) Толкова ли е сложен за теб ;) Срамота 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 22 май 2014 17:49

Много по-интелигентни от теб хора писаха, ама на чугунена глава как да налееш мозък.
Нали знаеш какво казват - то да е х.й, да го набиеш, ама акъл не става. ;)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 22 май 2014 17:49

Soulen написа:
Rafa написа:
Soulen написа:Ако не ни беше взел СССР, щеше да ни вземе САЩ, а тоя вариант е по-добре. Виж къде са Турция и Гърция и къде сме ние ;)

Айде бе, да не се е разпаднала някоя държава след ВСВ, все някой щеше да ни вземе. Щом едните не ни искат, другите ни взимат, както е станало 8-)

Казах ти, информирай се и тогава ела да дискутираме 8-) Другият вариант е да ме помолиш най-учтиво и в учтива форма да ти кажа, понеже виждам че четенето не ти се отдава много, много, а при това положение и мисленето е кауза пердута 8-)

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 22 май 2014 17:50

Laetitia написа:Много по-интелигентни от теб хора писаха, ама на чугунена глава как да налееш мозък.
Нали знаеш какво казват - то да е х.й, да го набиеш, ама акъл не става. ;)

А отговорче, нещо или само квалификации и обиди 8-) Ей богу, с какви хора съм седнал да водя дискусия 8-)

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 22 май 2014 17:55

Ей така докато ме обиждате, на Цецко ще му лепнат една петилетка, за неизпълнение на плана 8-)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 22 май 2014 17:57

Като гледам прогнозите и нагласите, аз ако съм на БСП-ще направя избори още наесен. Единственият проблем е, че ще има служебно правителство на Мъзгата, но е бял кахър.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 22 май 2014 18:46

Rafa написа:
Soulen написа:
Rafa написа:
Soulen написа:Ако не ни беше взел СССР, щеше да ни вземе САЩ, а тоя вариант е по-добре. Виж къде са Турция и Гърция и къде сме ние ;)

Казах ти, информирай се и тогава ела да дискутираме 8-) Другият вариант е да ме помолиш най-учтиво и в учтива форма да ти кажа, понеже виждам че четенето не ти се отдава много, много, а при това положение и мисленето е кауза пердута 8-)

За кое да се информирам?? Че поради малоумието на нашите политици да обявим война на Великобритания и САЩ започват бомбардировки над София и след войната съюзниците искат да ни разпокъсат ли? Аз ти казах че ако СССР не ни беше взел, вероятно американците щяха да се намесят и да ни защитят от плановете на Чърчил за нас. Все пак дори Германия се запазва в известна степен и берлинската стена пада 46 години по-късно. Не съм пророк за да знам какво е щяло да се случи, нито пък ти, затова си запази ироничните коментари за себе си.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Свободна зона”