JackPackage написа:Никой не е будала да живее с жени, има само временно пребиваващи матконосители
Разби ме, признавам си!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
JackPackage написа:Никой не е будала да живее с жени, има само временно пребиваващи матконосители
JackPackage написа:Red_Girl написа:Днес франсетата трябва да ме зарадват.Allez,allez!![]()
![]()
Как може да викаш за сините, МА, Чолакова![]()
![]()
Анатема за тебе!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

j0rka7aa написа:JackPackage написа:Никой не е будала да живее с жени, има само временно пребиваващи матконосители
Разби ме, признавам си!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:j0rka7aa написа:JackPackage написа:Никой не е будала да живее с жени, има само временно пребиваващи матконосители
По-точно коя жена би се навила да живее с 3 коча..![]()
Middlesbrough написа:Не закачайте ергенската квартира на бай жако

Red_Girl написа:j0rka7aa написа:JackPackage написа:Никой не е будала да живее с жени, има само временно пребиваващи матконосители
![]()
![]()
![]()
![]()
По-точно коя жена би се навила да живее с 3 коча..![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:То пък щото ние зор имаме голям да заживеем с някоя....живях миналата година с 2 приятелки в апартамент и беше добре, ама и сега не се оплаквам

Red_Girl написа:Middlesbrough написа:Не закачайте ергенската квартира на бай жако
Как е зайчето??
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта