CTAHKO написа:Middlesbrough написа:CTAHKO написа:Middlesbrough написа:Снощи Моу ефект , се едно той беше тренер на Атлети и Манчо :Д
А другите двама тренери какво направиха, че нещо не се сещам![]()
Специално на мача с Барса, много, много не си личеше кой е домакина
в къв смисъл не си личеше кой е домакина ли
не разпознаваш Камп ноу ли![]()
Само по трибуните. На терена не си личеше, че мача се играе на Кампа
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Middlesbrough
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2

Офтопик:
- JackPackage
- Контакти:
Middlesbrough написа:CTAHKO написа:Middlesbrough написа:CTAHKO написа:Middlesbrough написа:Снощи Моу ефект , се едно той беше тренер на Атлети и Манчо :Д
А другите двама тренери какво направиха, че нещо не се сещам![]()
Специално на мача с Барса, много, много не си личеше кой е домакина
в къв смисъл не си личеше кой е домакина ли
не разпознаваш Камп ноу ли![]()
Само по трибуните. На терена не си личеше, че мача се играе на Кампа
Не те разбирам почти цял мач се игра на една врата
Е бро, не си прав, първото полувреме си беше равностойно - даже в много моменти си ви пресирахме във вашата половина и нищо не правихте вие...един слаб удар на Неймар с глава в 22-23 минута и това ви беше
Второто си беше изцяло за вас, ама първото не съм съгласен
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

Middlesbrough написа:Не те разбирам почти цял мач се игра на една врата
Не знам, за мен Барселона играха слабо. Разиграха се чак когато Атлетико им бутна гола
Последна промяна от CTAHKO на 02 апр 2014 11:29, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- Middlesbrough
- Контакти:
Мача даже почна с ваши атаки . и първите минути си викам кво става тука :Д ...

Офтопик:
- Middlesbrough
- Контакти:
CTAHKO написа:Middlesbrough написа:Не те разбирам почти цял мач се игра на една врата
Не знам, за мен Барселона играха слабо. Разиграха се чак когато Атлетико им бутна голаДа не говорим, че до гола на Атлетико, имаше моменти в които не можехте да изнесете топката от вашата половина
Слабо слабо колко да е слабо , така си играя , за мен направиха що годе силен мач особено след гола на Пинто упс на Диего

Офтопик:
Диего <3
"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”
- ZinedineZidane
- Контакти:
rhaegar написа:ZinedineZidane написа:Middlesbrough написа:Снощи Моу ефект , се едно той беше тренер на Атлети и Манчо :Д
Ц. Снощи Пеп ефект... Цък, цък, цък, цък......(пауза, в която 80 % от неутралните заспиват, докато Алекси не ги събуди с мощен, поетичен възглас) цък, цък...
Аз не си го причинихИмах чувството, че по-драматично ще е на Кампа, даже се надявах и на малко бой, ама карай
И по-добре... Аз гледах първото основно у Албионско, второто основно у Каталунско. Иначе бат Сокач имаше някакво избухване с Мата - космата...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
- JackPackage
- Контакти:
ZinedineZidane написа:rhaegar написа:ZinedineZidane написа:Middlesbrough написа:Снощи Моу ефект , се едно той беше тренер на Атлети и Манчо :Д
Ц. Снощи Пеп ефект... Цък, цък, цък, цък......(пауза, в която 80 % от неутралните заспиват, докато Алекси не ги събуди с мощен, поетичен възглас) цък, цък...
Аз не си го причинихИмах чувството, че по-драматично ще е на Кампа, даже се надявах и на малко бой, ама карай
И по-добре... Аз гледах първото основно у Албионско, второто основно у Каталунско. Иначе бат Сокач имаше някакво избухване с Мата - космата...ама не го разбрах цялото, че по принцип избягвам да го слушам...
Ние в нас бяхме сложили 2 тв един до друг в хола (че живея с двама Мойсовци) и и тримата извикахме в рамките на 5-6 секунди за головете
Първото звука беше на Атлети, второто на Манчо
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

- Red_Girl
- Контакти:
Днес франсетата трябва да ме зарадват.Allez,allez!

шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Red_Girl написа:Днес франсетата трябва да ме зарадват.Allez,allez!![]()
![]()
Колкото вчера те зарадваха Байерн и Барса, толко и франсетата
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага