Кашчей написа:delqnski47 написа:...къде имаш мускулна треска?
Мноо съм тъп, но ми е интересно дали има (съществува) вагинална мускулна треска
Разбира се
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:delqnski47 написа:...къде имаш мускулна треска?
AnalBreaker написа:Кашчей написа:delqnski47 написа:...къде имаш мускулна треска?
Разбира се
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:Вие сте луди. Иначе на краката.. А нищо не съм правила.![]()
delqnski47 написа:Кат заговорихме за въджайнъс,искам да кажа,че е възможно при жените вагинките да излезнат ''навън''!Много тегаво,получава се при някои стари жени!Както си пИкаш и ОП....излиза кат чорап!Брр!
Благодаря за вниманието!

Кашчей написа:
Ти като специалист ще ми кажеш ли кога се получава
Кашчей написа:Red_Girl написа:Вие сте луди. Иначе на краката.. А нищо не съм правила.![]()
Това е от тежестта на акциите, които си купи във вторник и докато ги занесеш на ръце у вас...то май на гръб си ги носила, щом краката те болят
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

delqnski47 написа:Кат заговорихме за въджайнъс,искам да кажа,че е възможно при жените вагинките да излезнат ''навън''!Много тегаво,получава се при някои стари жени!Както си пИкаш и ОП....излиза кат чорап!Брр!
Благодаря за вниманието!

Red_Girl написа:delqnski47 написа:Кат заговорихме за въджайнъс,искам да кажа,че е възможно при жените вагинките да излезнат ''навън''!Много тегаво,получава се при някои стари жени!Както си пИкаш и ОП....излиза кат чорап!Брр!
Благодаря за вниманието!
Спри.![]()
Иначе бях гледала за някви упражнения дет се правят за стягане.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта