boabbb написа:Red_Girl написа:boabbb написа:
Леле, и ти ли
Какво и аз? Нямам му фейса.
Викам и ти да не взе да ми ровиш из Фейсбука![]()
Че тука само стокъри, лошото е, че са само кочове
С тая секси форумна снимка та налазихме
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Red_Girl написа:boabbb написа:
Леле, и ти ли
Какво и аз? Нямам му фейса.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Middlesbrough написа:boabbb написа:Джак, накрая с Боро-то може да ме хванете за прякора ти![]()
ти като пикаш виждаш ли си го уе
boabbb написа:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

JackPackage написа:Търси Чолакова, може да е забравила некоя снимка по бански от миналите сезони
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА

Red_Girl написа:boabbb написа:
Не, при мене много по-лесно се случват нещата. В повечето пъти дори не е нужно да търся. Ако някой има няколко общи приятели с мен, ми излиза отстрани.
Red_Girl написа:boabbb написа:
Не, при мене много по-лесно се случват нещата. В повечето пъти дори не е нужно да търся. Ако някой има няколко общи приятели с мен, ми излиза отстрани.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
boabbb написа:Middlesbrough написа:boabbb написа:Джак, накрая с Боро-то може да ме хванете за прякора ти![]()
ти като пикаш виждаш ли си го уе
Става все по-зле, шегите ти са детскиАко имаш сестра може да му каже много поздрави ;)
JackPackage написа:Red_Girl написа:boabbb написа:
е то ако си приятел с целия форум, тва не е трудно да ти излизат отстрани "съджесчъни"

ЕМИЛ написа:А тази пазиш ли я където си изгоряла на гърдички ?

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта