Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Soulen » 01 апр 2014 11:45

boabbb написа:
Red_Girl написа:
boabbb написа:
Леле, и ти ли :lol:

Какво и аз? Нямам му фейса. :lol:

Викам и ти да не взе да ми ровиш из Фейсбука :lol: :lol: Че тука само стокъри, лошото е, че са само кочове :lol:

С тая секси форумна снимка та налазихме :lol: :lol: :lol:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 апр 2014 11:45

Middlesbrough написа:
boabbb написа:Джак, накрая с Боро-то може да ме хванете за прякора ти :mrgreen: :lol:

ти като пикаш виждаш ли си го уе :lol:

Става все по-зле, шегите ти са детски ;) Ако имаш сестра може да му каже много поздрави ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 01 апр 2014 11:46

boabbb написа:
Викам и ти да не взе да ми ровиш из Фейсбука :lol: :lol: Че тука само стокъри, лошото е, че са само кочове :lol:

Не, при мене много по-лесно се случват нещата. В повечето пъти дори не е нужно да търся. Ако някой има няколко общи приятели с мен, ми излиза отстрани. :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 01 апр 2014 11:47

JackPackage написа:Търси Чолакова, може да е забравила некоя снимка по бански от миналите сезони :mrgreen:

Скрих ги вече. :lol: Имах с малката от 2010-та май. Ама вече не се виждат. :lol: :lol:
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 апр 2014 11:47

Red_Girl написа:
boabbb написа:

Не, при мене много по-лесно се случват нещата. В повечето пъти дори не е нужно да търся. Ако някой има няколко общи приятели с мен, ми излиза отстрани. :lol:

Е, значи мен ме няма ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 01 апр 2014 11:47

Red_Girl написа:
boabbb написа:

е то ако си приятел с целия форум, тва не е трудно да ти излизат отстрани "съджесчъни" :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 01 апр 2014 11:48

А тази пазиш ли я където си изгоряла на гърдички ?

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 01 апр 2014 11:49

boabbb написа:
Middlesbrough написа:
boabbb написа:Джак, накрая с Боро-то може да ме хванете за прякора ти :mrgreen: :lol:

ти като пикаш виждаш ли си го уе :lol:

Става все по-зле, шегите ти са детски ;) Ако имаш сестра може да му каже много поздрави ;)

Смятай :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
Офтопик:
[wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 01 апр 2014 11:50

JackPackage написа:
Red_Girl написа:
boabbb написа:

е то ако си приятел с целия форум, тва не е трудно да ти излизат отстрани "съджесчъни" :lol:

Ми не съм, само с някои.. Макар, че имам един-двама, които не помня как се пишат тук. Повечето ги знам.. Плюс тва на мен освен снимките на корицата, другото ми е скрито. Трябва да си ми приятелче, иначе не става. :lol:

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 01 апр 2014 11:50

ЕМИЛ написа:А тази пазиш ли я където си изгоряла на гърдички ?

Какво??? Нямам такава. :lol:

Офтопик:
Image

Изображение

Върни се в “Свободна зона”